ایرانسل نامحدود شبانه هفتگی یا ماهانه نداره؟
Printable View
ایرانسل نامحدود شبانه هفتگی یا ماهانه نداره؟
خیر .. نداردنقل قول:
عجیبه ایرانسل هنوز طرحی در جواب نامحدود رایگان همراه اول نداده
پریروز اس ام اس اومد که با رساندن مبلغ شارژ خود به 10 هزار تومان از یک هفته اینترنت نامحدود بهره مند شوید!
منم امروز 10 تومن شارژ خریدم ولی چند ساعت گذشته هنوز 1 هفته نت نامحدود رو ندادن چرا؟ :n13:
احتمالا سیمکارت رو تازه خریدین طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کنین بعد استفاده کنین ببینین درسته یا نه چون وقتی فعال بشه پیامکی نمیاد و تو ایرانسل من هم نشون نمیده روزی یک گیگ با سرعت بالا بعد سرعت محدود میشهنقل قول:
دوستان این volte چی شد پس من تو مشهد هرچی تست کردم نشد که رو گوشی شیائومی تست کردم نشد رو s8 , s7 هم که گزینش نیست چیکار باید کرد رو این گوشی ها درست کرد جدیدا s8 اپدیت داده ولی بازم این مشکل حل نشده
باید s8 اخرین فیرمور اپدیت کنینقل قول:
اصلا ایرانسل مشکوک میزنه. معلوم نیس داره volte اختراع میکنه یا فعال میکنه. تو تهرانم فعال نیست بر خلاف اعلام زومیت. یا حد اقل رو s8 فعال نیس
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دیروز بود اپدیت داد الان اصلا بازم گرینه volte نیست تو تنظیمات تو مشهد هم تست میکنم فعال نیست زنگ میزنم خارج میشه از 4جی گزینش باید اضافه بشه یا نیازی نیست؟نقل قول:
نه نیازی نیست. تو ایران گزینه ایش نکردن تو اپدیت. یه سیم 4g همراه اول بنداز ببین کار میکنه یا نه.نقل قول:
*10*2451#
رو هم بگیر.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
والا همراه اول 4جی ندارم 3جی هست متاسفانه با یک گوشی دیگه شیائومی هم که گزینش رو داشت تست نکردم بازم درست نشده بود احتمالا پس جای ما نداره هنوز نمیدونم 4 تا bts رو تو مشهد درست می کنن میگن فعال کردیمنقل قول: