نظر نمیخواد که :n02: برو بگیر دیگه ...تازه اگه خطط بکشه برات رو 9 مگم میبندن.:n16: البته بگم من از نت شاتل خودم خیلی بیشتر از پارس راضی ترم چون دیشب باهاش 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.نقل قول:
Printable View
نظر نمیخواد که :n02: برو بگیر دیگه ...تازه اگه خطط بکشه برات رو 9 مگم میبندن.:n16: البته بگم من از نت شاتل خودم خیلی بیشتر از پارس راضی ترم چون دیشب باهاش 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.نقل قول:
خوشتیپ:n02: تابحال شبانه 2مگ رو هم تست کردی؟نقل قول:
مهدی کجایی ببینی که دیشب با شاتل 17 گیگ دانلود کردم با 6 مگ.:n09::n05:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از vpn های قانونی (هیزم شکن نیست) استقاده میکنیننقل قول:
دوستای منم با vpn قانونی 14 گیگ هر شب میگیرن
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تو بیا منو قورت بده راحت شی :n08:نقل قول:
نه استفاده نمیکنم.... من بیشتر فایلامو میریزم رو اکانت پریمیوم اپلودبوی رو سرور داخلیش و دانلود میکنم و چون تو شهر ما سرور داخلی دیر محدود میشه با خیال راحت فعلا دانلود میکنم.نقل قول:
چطوری بیشتر فایلاتو میریزی روی اکانت پریمیوم سرور داخلی اپلود بوینقل قول:
مگه سرور اون (اپلود بوی) داخلیه
ابوالفضل چرا هنوز تو رو محدود نکردن....این شاتل عوضی فقط عقده اینو داشت روش رو تو قم از کار بندازه؟؟؟!!:n21:نقل قول:
یادش بخیر یه زمانی من شبی 20-23 گیگ دانلود میکردم...نامردا بین این همه استان فقط قم رو اینطوری کردن:n14:
اره سرورش داخلیه..نقل قول:
تو خیلی از شهر ها از کار افتاده ولی فعلا تو شهر ما از کار نیفتاده چون فعلا تو شهر ما تابلو نشده چون تعداد زیادی از شهر ما تو این فروم نیستن که از شاتل نت داشته باشن...در شمن تو تهرانم این روش از کار افتاده...راستی وضع نتت چطوره؟ پیگیریهات به نتیجه رسید؟:n16:نقل قول: