جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
ادامه دارد...
فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..