هدیه خرید بهاره که سرویس رایگان هست اخر خرداد ماه به قرارداد شما اضافه میشهنقل قول:
Printable View
هدیه خرید بهاره که سرویس رایگان هست اخر خرداد ماه به قرارداد شما اضافه میشهنقل قول:
فعلا که های وب و صبا نت تقریبا افتضاحه! شاتل هم شبانه محدود میکنه زیاد دانلود کنینقل قول:
میمونه پارس انلاین که به نظرم الان بهترینه! (بی تعصب میگم چون دوستام های وب و شاتل داشتن و خیلی ناراضی هستن )
نقل قول:
این حرف واقعا درسته چون پارس انلاین تنها شرکتی هست که تو شبانه خیلی اذیت نمیکنه/////////
سرویس 128 و 256 روی 4 بسه شدن. سرعت اونها رو چنده؟؟؟؟ من موندم 128 بگیرم یا 512؟؟؟؟ 512 رو رو چند بستن و سرعت دانلودش چنده؟؟؟نقل قول:
ممنون
:n04:عججججبنقل قول:
128 بگیرنقل قول:
512 اگر خط بکشه رو 9 میبندن و سرعتش حدودا 800-850 تاس
البته به شهر هم بستگي داره مال قم كه حسابي داره اذيت ميكنه:n02:نقل قول:
ديشب سرعتم به زور به 100 تا مي رسيد
دوستی که می خواهد از صبانت بیاد پارس. دوست عزیز همه چیز به پهنای باند منطقه مخابراتی شما بستگی داره. الان کسی هست که با 128 سرعت 450 داره ولی من که 512 دارم حداکثر در روز به 150 می رسه. چرا چون پارس آنلاین over sell کرده در منطقه مخابراتی ما و هنوز پهنای باند رو اضافه نکرده.
پس نظر قاطع نمی شه داد.
همونطور که قبلاً هم گقتم تو جزو کاربرای خوشحال محسوب میشی.... :n07:نقل قول:
منطقه ی ما چندان شلوغ نیستش ولی من با سرویس 512 شبی 3 گیگ رو به صورت ناراحت :n02: دارم دانلود میکنم البته قبلاً 256 داشتم که از اینم ناراحت تر بود.... :n09:
اینم یه تست سرعت همین الان که نگی منطقه ی شما شلوغه و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من توی یک هفته ی گذشته نوسان سرعت داشتم در حد تیم ملی و ساعت 9 شب به بعد هم که دیگه تقریباً دایال آپ بوده...
تک کانکشن هم که دیگه همه میدونن چه وضعیتی داریم ولی چون من مطمئن نیستم که تقصیر پارس باشه زیاد بد نمیگم :n02:
پس برای دانلود شبانه 128 یک ماهه میگیرم که روی ۴ مگ ببندن
نظرتون چیه دوستان عزیز
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk