منکه دو ساله حدودا شاتل هستم اما خیلی وقته شب تا صبح نهایت دانلود رو انجام می دم و هیچ تاثیری روی سرعتم نذاشتن
حالا چند روز دیگه هم صبر می کنم ببینم بازم سرعت همین طور میمونه یا نه
بعید میبینم محدود کنن وگرنه قبلا این کارو انجام می دادن
Printable View
منکه دو ساله حدودا شاتل هستم اما خیلی وقته شب تا صبح نهایت دانلود رو انجام می دم و هیچ تاثیری روی سرعتم نذاشتن
حالا چند روز دیگه هم صبر می کنم ببینم بازم سرعت همین طور میمونه یا نه
بعید میبینم محدود کنن وگرنه قبلا این کارو انجام می دادن
سلام:20:
ظاهراً 3 گیگ بخر و 3 گیگ ببر شروع شد:دی
آدمو یادِ دمپایی کهنه بیار جوجه ببر، میندازه:38:نقل قول:
اسپم:tongue:
هنوز اینجا که مثل قدیمه دو کلام حرف راست نمیشه زد سریع پست ادمو پاک میکنن!:2:
نامه جمع اوری خطم رو صبح فکس کردم ( ارت 1) بعد الان زنگ زده بود هی میپرسید برای چی دارید میرید؟؟ منم گفتم میخوام از جای دیگه سرویس 1 مگ بگیرم گفت از کدوم شرکت اول گفتم به هر حال بعد گفت ما کاری نداریم فقط میخوایم بدونیم گفتم از فلان جا
گفت شما دارید سرویس دهی شاتل رو با اون مقایسه میکنید شاتل بزرگترین و بهترین سروریس دهی رو داره حتی قیمتشم پرسید گفتم ماهیانه 3. تومن من میخوام از پولم بیشترین استفاده رو ببرم نه که 29 تومن بدم با سرعت 23=24 دان کنم پدر کامپیوتر هم دربیاد صبح تا شب روشن باشه که ته تهش 1 گیگ بگیره!! :27: گفتم بذارید اونایی که دوست دارن از این سرویس دهی استفاده کنن گفت باشه مشکلی نداره. میگم حالا اسم شرکت رو از من پرسید نرن زیراب شرکت رو بزنن که داره سرعت بالا رو راحت میده از این شاتل هیچی بعید نیست:21:
دوست عزیز وقتی شما در همه پستهات به یکی داری ناسزا میگی یا تهمت میزنی همینقدر هم که اجازه فعالیت به شما میدیم جای تعجب داره!نقل قول:
این که میگم شبانه را محدود میکنننقل قول:
این که میگم رفتم شکایت کردم اداره بازرگانی به شاتل گفتن باید سرویس بدی شاتل قبول نکرده و توی پروندشون مورد تخلفاتی ثبت شده و پروندشون رفته تعزیرات تهمته؟!
اینکه اسم یه نفر رو بیاری بعد بهش بگی دزد بعد هم بخوای شماره تلفن بزاری تو انجمن میشه ناسزا
شما واقعاً متوجه نیستی که داری ناسزا میگی یا خودتو زدی به اون راه؟ اینجوری قرار باشه ادامه بدید مجبور میشیم دسترسی شما رو محدود کنیم
اگه مشکل شما اسم شخص و شماره هست باشه در این مورد صحبتی نمیشه!ولی...نقل قول:
به نظر منم اسم شرکتی که دارید میرید رو به هیچ وجه نگید . اصلا به اونها ربطی نداره.نقل قول:
اسرار کردن هم بپیچونین. بازار رقابت ایران از نوع رقابت منفی هست یعنی 2 تا شرکت رقابت می کنن شرکت پایین تره سعی می کنه بالایی رو بکشونه پایین نه اینکه خودش رو بکشونه بالا.