سلام
من اینترنت فن آوا نامحدود داشتم .
پنج شنبه این سرویس 90 گیگ 90 روز آسیاتک رو خریدم.
معمولا توی تهران رانژه شدن خط چقدر زمان میبره با توجه به زمانی که من خریدم به نظرتون کی سرویسم راه میفته؟
Printable View
سلام
من اینترنت فن آوا نامحدود داشتم .
پنج شنبه این سرویس 90 گیگ 90 روز آسیاتک رو خریدم.
معمولا توی تهران رانژه شدن خط چقدر زمان میبره با توجه به زمانی که من خریدم به نظرتون کی سرویسم راه میفته؟
طبق این چیزی که گفته شده تو متن که اصلا هم معلوم نیست اجرا بشه یا نشه یا اگر هم اجرا بشه کسی محل بذاره یا نهنقل قول:
اینه که
میگه باید تعرفه هارو بر اساس رفتار مشتری تغییر داد که مصرفش بالاست و استفاده زیادی از نت داره باید باید یه تعرفه مناسب بهش ارائه داد (پهنای باند و ...) منظور از رفتار اینه نه که چون حالا شما مصرفت زیاده بیان محدودت کنن
ویه کسی که مصرف انچنانی نداره یه تعرفه متناسب با خوشد بهش ارائه بشه! (فک میکنم منظور این باشه که چرا پهنای باند رو برا مصرف کنندگان این چنینی هدر بدن و استفاده ای نداشته باشه)
فک میکنم این در نهایت باعث ارزون تر شدن تعرفه های با پهنای باند کمتر بشه و گرون تر شدن تعرفه های با پهنای باند زیاد
به هر حال نمیشه غیب گفت در مورد چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده. به هرحال خیلی نباید روش حساس باشیم
آسیاتک الان هم جشنواره دارد ولی جذابیت جشنواره های قبلی را ندارد.نقل قول:
مثلا سرویس جشنواره تابستانه 6 مگ 24 گیگ یکساله با شبانه نیم بها 44 هزار تومان
تو روزانه بله هیچ فرقی نمیکنه ولی تو شبانه زمین تا آسمون سرعت سرویس ها با هم فرق میکنه مخصوصا الان که کلا سرعت شبانه ها رو پایینتر هم آوردن.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من تجربه کردن سرعت ها حتی برای سرویس های حجمی باز نیست...!
با اینحال شما میتونید 128 بگیرید یه روز تست کنید اگر راضی نبودید ( که شک ندارم ناراضی خواهی بود ) میتونی تغییر سرویس بدی... این امکان تو پنل کاربری هست
کار شاتل بهیچ عنوان بی عدالتی حساب نمیشه خرید بیشتر بکنی بهت هدیه بیشتر میده این قانون تجارته. اما این کار اسیاتک فرق داره بعنوان اول شدن در نظر سنجی اگر قراره هدیه ای داده بشه باید به همه بده اما اگر اینطوری که دوستان گفتند در استانهایی که اول شده سه گیگ و جاهایی که سوم شده یک گیگ داده حقیقت داشته باشه بی عدالتی که هیچ نهایت پستی و کلاشی این شرکت رو میرسونه که علنا در روز روشن داره رای میخره!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:سلامنقل قول:
بنده از اسیاتک طی این چند ماه راضی هستم سرعت و کیفیت قابل قبولی برای بنده داره
5 روز دیگه موعد تمدیده و بنده تصمیم دارم به جای پکیج 10 مگ 128 خریداری کنم اگر سرعتش فرقی نکنه
به همین دلیل میخوام مطمن بشم که سرعت مثل 10 مگابیت ازاد هست یا خیر
دوستان امروز سرعت باز کردن پیج خیلی حلزونی شده ، تهران ، مخابرات شهید عاطف
کسی مشکلی نداره ؟
این ۹۰ گیگ ۹۰ روز می ارزه؟ این اسیاتک اصن نمیشه بش اعتماد کرد. یچیزش مطمعنا مشگل داره. یا قطعی داره یا سرعت نداره ....
Sent from my D6633 using Tapatalk
مخابرات بیست نت 27 گیگ یکساله 24 تومن میده امروز برای یکی دوستان از سایتش ثبت نام کردم صبح تا ظهر هم رانژه شد و متصل! واقعا میارزه این قیمت.