سرور ایرانسل و رایتل منم تست کردم سرعتشون کمه مثل اینکه پورتش هنای باند کافی نداره..ولی شاتل و سرورپارس و ایرانت سرور های خوبی دارن .. تا اونجا که اطلاع دارم پورت 1 گیگابیت دارن.نقل قول:
Printable View
سرور ایرانسل و رایتل منم تست کردم سرعتشون کمه مثل اینکه پورتش هنای باند کافی نداره..ولی شاتل و سرورپارس و ایرانت سرور های خوبی دارن .. تا اونجا که اطلاع دارم پورت 1 گیگابیت دارن.نقل قول:
بله سیم جدید هستش .
کد هم میزنم روی نوت 4 ولی نمیره ! کار نمیکنه !:n03: :n29:
نقل قول:نقل قول:
شما برنامهنقل قول:viaero 4g toggle رو دانلود کن.ببین میتونی به 4G وصل بشی؟
نقل قول:
1-برنامه viaero 4g toggle رو دانلود کنید و نصب کنید
2-داخل برنامه بشید و به device information برید scroll کنید پایین
3-انتخاب کنید lte only
4-به مسیر
setting /more network / mobile network/ netwrok mode
برید اگ lte اومده بود ک تیک بزنید اگ نیومده بود airplane رو on/off کنید و تست کنید
الان مرکز شهر ایلام خیابان سعدی جنوبی آنتن دهی همراه اول ۲جی ضعیفه ،نسل ۳ هم که اصلا دریافت نمیشه!نقل قول:
عید که ایلام بودم نسل چهارم هم پوشش داشت سرعتش 16 مگ بودنقل قول:
طرفای استانداری
دوستان کسی امار نگرفت درباره طرح های نامحدود ؟ اینکه دوباره اضافه میشن یا نه ؟
یک ماهه به کل زدن اینترنت مملکت رو مختل کردن ، بدون اینکه هیچ غرامتی به کاربرانی که این همه پول پرداخت می کنند بدن. به هیچ کسی هم پاسخگو نیستن .
بعد یکی اومده با کمال وقاحت اینجا شاخ و شونه می کشه که آره این بار شوخی نداریم و همه سرویس ها رو قطع می کنیم ، باز یه عده چپ و راست ازش تشکر می کنند که آقا ممنون راهنمایی می کنی آقا خسته نباشی فلان بهمان .
آدم نمیدونه بخنده به این وضع یا حالت تهوع بهش دست بده :n21:
منظور از میزان مصرف ای.پی.ان شرکت در Ecare چی هست وبه چه دردی میخوره؟
دوستان من سیمکارتم4gهست
3gرو هم کامل دریافت میکنم
ولی 4g رو نه!!!
اهواز هستم این جا 4g ارائه شده
برنامه 4g toggleرو هم نصب کردم و رو حالتLTEهست
ولی 4gدربافت نمیکنم!!!
مشکل از کجاست دوستان؟
گوشیمم lg g2
در قسمت جست و جوی شبکه های تلفن همراه, شبکه را دستی انتخاب کنید. در صورت یافتن LTE, بهش وصل بشید.نقل قول:
در غیر اینصورت در محدوده شما سیگنال LTE وجود ندارد که گوشی بهش وصل شود...
این دستی انتخاب کردن یسری تنظیمات داره لطفا بگید ممنوننقل قول:
تنظیمات خاصی نمیخواد.فقط شبکه را در حالت auto قرار دهید تا همه شبکه های موجود رو نمایش بدهنقل قول:
محتوای مخفی: ....
محتوای مخفی: 3G/4G Antenna
محتوای مخفی: 3G/4G Antenna
شما اطلاع دارید که چه مقدار پهنای باند برای 3G و 4G اختصاص دادن؟نقل قول:
چند روز طول کشید که نصب کردن؟
و ارتباط این دکل از طریق مایکریوو هست درسته؟
آره فکر کنم این ترفندشونه که به جای اعتراف کردن به مشکلات خود اپراتور، کاربرا رو بپیچونن... پشتیبانی فقط یه بار تماس گرفت، و تا وفتی که تماس نگرفته بود مشکل من و تو سیستم ثبت نکرده بودن، فعلا بعد از گذشت یک هفته هنوز مشکل پابرجاست..... آیا امیدی به بازگشت شارژ از دست رفته مان هست؟نقل قول:
امروز عصر باهام تماس گرفتن و مبلغ رو برگشت دادن.شما اگه به نتیجه نرسیدی از طریق 195 شکایت کن تا پیگیری میکنن.نقل قول:
نقل قول:
با سلام ،به استحضارميرساند:با توجه به پيگيري انجام شده با تيم مربوطه مبلغ 146785 ريال در تاريخ 1394/02/02 به حساب سيم كارت --- واريز گرديد.درتاريخ 1394/02/02 با مشترك محترم تماس حاصل شد و اطلاع رساني به ايشان صورت پذيرفت.
یه درصد مردم این 195 و بلدن و اینجور شکایت ها اشنایی دارن حالا حسابش کن چه دزدی وسیعی تو سطح مملکت میکنن این اپراتورهانقل قول:
اگه اینترنت مخابرات دارین دد یه موضوعی تو 195 شکایت کنین ازش حالا هر چی میخواد باشه وقتی ارجاع میده به مخابرات اولین کاری که میکنند سرعت دانلودتو میبرن بالا [emoji23] من شکایتم در رابطه با این بود چرا مخابرات فارس طرح نامحدود نمیزاره ک اصن حق با مخابراتم بود و گذاشتن طرح نامحدود یه چیز اختیاریه اما اولین کاری ک کرد سرعتمو برد بالا
نقل قول:
اطلاعاتی که کلا از خودشون در زمینه های مرتبط گرفتی چی بود؟ چه صحبت هایی رد و بدل شد؟
ایرانسل ماهی چقد کرایه میده راستی؟
سوال اولی سوال منم هستنقل قول:
میخواستم بپرسم شما این تجهیزات رو نصب کردی rru مخصوص 4G کدومه.میشه نشونم بدی ممنون
کجا اصفهان این سایت راه اندازی شده ؟نقل قول:
در حال حاضر چه قسمت هایی از اصفهان 4G ایرانسل هست ؟
سلام
میشه بگید چرا سرعت تی ری جی توی کاشون کم شده؟؟؟؟
همش قطع و وصل میشه:n14: لطفا پاسخ منو بدید:n15::n15::n15:
نسل ۴؟!!!!!نقل قول:
هنوز تو نسل ۳ هم مونده
الان زنجانم اینجا هم نسل چهارم عالیهنقل قول:
اما تو نقشه پوشش دهی نزده
پوشش دهی نسل چهار تازه به پایان رسیده در زنجان به زودی سایت ایراسنسل به روز رسانی میشهنقل قول:
البته نقشه ای وجود نداره واقعا که حداقل کاربردی تر باشه برای مشترک مثل رایتل! فقط اسم شهر رو میزنن و یه تیک جلوش! :n27:
فقط ایرانسل
40 مگابایت اینترنت رایگان 3 روزه ایرانسل با شارژ 0 هم میتونید بگیرید
ℹارسال پیام خالی به 737460
بعد شماره خودتون یا شماره کسی که میخاید اینترنت رو بهش هدیه بدی را به 737460
آقا چجوری میشه این بسته های نامحدود رو پیگیری کرد که برمیگردن یا نه؟ کسی اطلاع داره؟
کسی دانلود 2تا8 صبح داره ماهی 24 گیگ ؟
سرعتش چجوریه ؟؟:n13:
واقعا مشخص نیست . ولی از صفحات اجتماعی می تونید از خود ایرانسل بپرسید آدرس صفحه اول تاپیکنقل قول:
دیشب 1 گیگ شبانه، سرعت سرور خارجی بیشتر از سرور داخلی بود... اصن قاتی شده.. یه بار داخلی میره بالا یه بار ...... :n02:
تنها راهش اینه همگی در صفحه instagram ایرانسل, بخواهیم که دوباره این بسته ها رو قرار بدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش من با پشتیبانی که صحبت کردم گفتن اگه درخواست زیاد باشه احتمالش زیاده برگردونن.
----------------
همین کاربرانی که از این تاپیک بازدید میکنن اگه حداقل در instagram از ایرانسل بخوان که نامحدودا برگرده بی تاثیر نیست.
به نظر من نبایدم همچین بسته هایی رو اضافه کنن شلکه 4G و 3G. رو فک میکنم با ADSL اشتباه گرفتین این شبکه که بزای دانلود حجیم نیست همینجوریش سرعت زیاد ندازه که بخاین دانلود کنین، شب 4تا کار میخایم انجام بدیم اینترنت سرعتش ترکسده است.نقل قول:
حالا واقعا ADSL ما وضعیت خوبی داره که جایگزین اینترنت نسل 3 و 4 باشه؟؟!!!!!!!!نقل قول:
همین 5-6 ماه پیش پارس و صبانت با همین تفکر شما گرفتن شبانه ها رو برداشتن..اونم بخاطر قشر بسیار اندکی که تو شب کارای تحقیقاتی انجام میدادن:n08:
حالا شما هم اگه چهار تا کار تو شب میخوای انجام بدی با همون شاتلت انجام بده.:n02:
وقتی پهنای باند بسیاری از دکل های ایرانسل در شب خالیه چرا ازش استفاده نشه؟!که هم یه سودی به شرکت برسه و هم کاربر یه استفاده ای بکنه.
با این وضعیت ADSL کاربر بی تقصیر نیست رو بیاره به 3G.4G.
الان من چنتا از شهرها که عبور میکردم پوشش نسل سوم و چهارم داشت
اما تو نقشه چیزی ننوشته
زنگ زدم پشتیبانی گفت بروز میشه بعد گفت ایرانسل پوشش داخلی یا خارجی نداره
از تبریز به زنجان 3G بود
عیدم که از تبریز به تهران با قطار رفتیم 3G بود
معلومه بجز شهرها مسیرهای جاده ای و ریلی هم داره پوشش میده
والا نسل 3 و 4 هیچ جای دنیا واسه اینقدر دانلود نیست مشکل همینه دیگه یک جا خلوته سرعتش عالیه یک جا شلوغه مثل جای خونه ما به بدبختی میتونی بسته ای که خریدیو تموم کنی :|نقل قول:
اون بر داشتن شبانه ها فقط به خاطر یک.چیز بود سود بیشتر که این شرکتا سودشون تمومی نداره :|
نظر من میدونی چیه قیمت گیگ هارو بیارن پایین کلا چیزی به اسم شبانه نباشه گیگی 100 تومن بدن به مردم کوکشور ما از قانونش مشکل وجود داره بیا پایین!
باشه با شاتلم انجام میدم :دی ولی خب به نظرم یکی از علت هایی که همین شاتل شبکش خیلی پایداری داره همینه محدود میکنه خود من یک چند روزی مجبور شدم با نامحدودم سر gta v زیاد دانلود کنم با ارت 1 حدود45 گیگ گرفتم الان محدود شده سرور خارجیم با این حال بازم کیفیت داره،
شما چقدرم به فکر سود ایرانسلی اینا به اندازه کافی با این دزدیاشون سود میکنن!!
و در اخرم کاملا حق داری اینترنت از پایه مشکل داره که کاربر مجبوره رو بیاره رو این شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر مسیرهای جاده ای تو مسیر تبریز به تهران نسل سوم شده
همراه اول افتضاحه
بسته سه ماهه ۵۰ گیگ فعال کردم همش رو یجا بهم داد ولی زمان باقی مانده دوره قبل رو اضافه نکرد
ایرانسل چرا بسته نامحدود رو برداشته؟؟
منم الان سه ماهه دارم چند روز دیگه باید تمدید کنم یه مقدار گیگ هم باقی موندهنقل قول:
واسه شما چجوری شد حجم رو هم جمع نکرد؟
یعنی من اگه مثلا 2 روز مونده به اتمام بسته فعلیم اگه 50 گیگ سه ماهه بگیرم کلا زمان و حجم بسته فعلی پاک میشه و یه بسته 50 گیگ از همون روز برام فعال میکنه؟