پاک شود...
Printable View
پاک شود...
منم به این مشکل خوردم...نقل قول:
قبلا پول برمیگشت الان خودتون باید پیگیری کنید.
٢٠٢٠ هم میگه از سایت نخرید به مابگید براتون شارژ کنیم.
یعنی به 2020 زنگ بزنیم برامون حجم بگیرند؟ پولو باید به چه حسابی ریخت ؟نقل قول:
مثل قرون وسطی یه شماره کارت بهت میدن میگن برو کارت به کارت کن و بعد زنگ بزن و شماره پیگیری بده به ما...نقل قول:
نظر خواستی منم نظرمو گفتم .خودانی.من که سرعت بیشتر مدنظرمه که نقره به نسبت قیمتش خوبه.نقل قول:
مثل قرون وسطی یه شماره کارت بهت میدن میگن برو کارت به کارت کن و بعد زنگ بزن و شماره پیگیری بده به ما...نقل قول:
چه وضعیتی درست کردن برای مانقل قول:
شما صحبت کردید باهاشون نگفتن این وضعیت تا کی ادامه داره ؟
والا اینا کلا تعطیلات رسمی هستن و فقط میگن درست میشه.نقل قول:
ترجیحا دوستان از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنن که درگاه پارسیان هست و اگر شارژ نشد پول برگشت میشه تا 10 دقیقه..
ملت هم گفتن یه روزه درست میشه...
من تربت حیدریه هستم
یک هفته درست بود ولی دوباره از دیشب قطع... الان هم با صبانت اومد اینجا
زمانی هم که وصل برای یه سرچ معمولی تو نت ماهی 6 گیگ شارژ می کنم !!!!!! دانلودهام همه زمان رایگان هست
کلا بدجوری ر... آب هم قطع
نقل قول:
تربت حیدریه ظاهرا یک شبکه کاملا جدا از مشهد و شهرهای حومه مشهد داره و bras هم در مرکز سالاری تربت هست. (به جز همین اکانتینگ)
احتمالا مشکل دیتا از زیرساخت داره
تو این 2روز که ملک گفت قطع میشه حتی 1ثانیه هم قطع نشدم این نشون مید یک روده راست هم تو شکم این ملک نیست :دی
آره اتقاقا امروز ظهر به من زنگ زدن از مخابرات ، یه بنده خدای خیلی مودبی پشت خط بود و احوال پرسی کرد و بعدش پرسید که مشکل قطعی ندارید ، که منم گفتم خیر فعلا مشکلی نیست و توی این دو روز که اعلام کرده بودید مشکل خواهید داشت بهترین شرایط را داشتیم.نقل قول:
کلا وضع بهتر شده البته امروز یه کوچولو قطعی داشتم ولی راضی هستم از قبلا خیلی بهتر شده:n09:
گفتن سایت مشکل داره,من چند روز پیگیر بودم تا حسابم شارژ شدنقل قول:
همش زیر سر اینه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ساعت 4 صبح اما واقعا سرعت پایینه پیچ ها دیر باز میشه اینهم وضعیت پینگ ، در خیلی مواقع روز هم حتی time out زیاد دارم ، بچه ها مال شما هم همین طورعه ????
Ping statistics for 98.139.183.24:
Packets: Sent = 370, Received = 196, Lost = 174 (47% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 288ms, Maximum = 439ms, Average = 313ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه شبه سرعت من خیلی افتضاحه، کسی این مشکلو نداره؟
بر پدر مادرشون لعنت با این سرعت کاملا صفر میشه موندم چیکار کنم اعصاب واسم نزاشتن
آره سرعت امشب وافعا افتضاح بود :n29:
بله (نیمه شب ها همینطور هست)نقل قول:
بله ، هم دیشب و هم دو شب پیش همینطوری بودنقل قول:
من کلا ٨ مگ دانلود داشتم... الکی روشن بوده.نقل قول:
مال من وقتی اینطوری میشه dns عوض میکنم بهتر میشه dns هاشون مشکل دارهنقل قول:
دیشب یه ساعت قطع بودم
باید یه فکری به حال کسانی که طرح محدود دارن بکنن، ساعت یک که میشه پیج به زور باز میشه
طرح نامحدود که نداره مخابرات.نقل قول:
بقیه شرکتا تو ساعت رایگان برای وبگردی مشکل ندارند ولی مخابرات...
منظورم همون شبانه بود :)نقل قول:
بچه ها من مشهد نیستم ولی میخواستم بدونم راست میگن مخابرات هر سه تا خراسان نامحدود نداره؟!
راسته ولی کسایی که از قبل نا محدود دارن ظاهرا سرویساشون پابرجاستنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ساعت رایگان امروز افتضاح !
بچه ها واسم دعا کنید خونمون رو عوض کردم رفتم محل جدید دارم شماره استعلام میگرم واسه فیبر نوری بودن یا نبودن . ایشاا... فیبر نوری نباشه که مخابرات ادمو پیر میکنه:n30: همون پارس انلاین بودیم حداقل یه پشتبانی که داشت
راستی راهی هم برای استعلام انلاین هست یا نه ؟
از هر شرکتی بخواهید سرویس بگیرید توی سایتشون می تونید استعلام بگیرید. در ضمن می تونید یک تماس با شماره 117 یا 17 مرکز خودتون بگیرید و از پرسنل اونجا بپرسید که نگاه کنه این شماره فیبر هست یا مسی یا حتی pcm هست یا خیر؟نقل قول:
پیش شماره (سه رقم اول شماره) و نام مرکز هم بفرمایید دوستان اینجا راهنمایی می فرمایند...
با تشکر از کمکتون . من تو منطقه طلاب هستم که خیابون ها یکی در میان فیبر نوری هستن این پیش شمارمه 0511.251xxxx (مرکز امت)نقل قول:
راستی PCM چیه ؟
سلام سبزوار هم چند روزه که سیستمشون خرابه و سرعت کم و زیاد میشه شبانه هم سرعت پایینه
پس با همون شماره 17 مرکزتون تماس بگیرید که دقیق بهتون بگه. چون این پیش شماره 251 همانطور که خود شما هم فرمودید برای بخش وسیعی هست که یک منطقش فیبر هست . (خیابان خشنودی و ... ) و یک بخش دیگه مسی هست و نمیشه از روی پیش شماره تشخیص داد.نقل قول:
اقا نفهمیدم PCM چیه ؟ خوبه بده ؟ تو گوگل هم یه چیزایی فهمیدم ولی دوستان یه توضیح بدن
الان خط شما که pcm نیست دیگه؟ هست؟نقل قول:
ببینید pcm به زبان ساده یک دستگاه هست که یکی در مرکز مخابرات و یکی هم در داخل کوچه مشترک و در کنار پست (post) نصب میشه و با یک روش مدولاسیون خاص میتواند از یک زوج سیم بین پست محلی و مرکز تلفن تعداد بیشتری از یک مشترک را پشتیبانی کند. بسته به نوع دستگاه و مدل اون میتونند از یک زوج سیم برای 4 ، 8 یا تعداد بیشتری مشترک استفاده کنند.(می دونید که در حالت عادی یک زوج سیم برای یک مشترک استفاده میشود)
حالا اگر خط تلفن شما pcm باشد دو حالت پیش می آید : 1- اینکه امکان فنی باشد و شما یا شرکتی که از اون سرویس گرفتید می تواند مرکز تلفن شما را راضی کند که خط شما را رفع pcm کنه و شما از شرکت دیگری اینترنت بگیرید. 2- اینکه اصلا امکان فنی اینکار نباشد.
(جدیدا مراکز مشهد فقط برای مشترکینی که از مخابرات اینترنت می گیرند در صورت امکان فنی رفع pcm می کنند و برای سایر شرکت ها زیر بار نمی روند (مگر با پارتی و ...)
سلام. الان مشهد چند ساله که سرعتا خرابه.نقل قول:
دقیقا از موقعی که ملک جعفریان پاشو گذاشت تو مخابرات اوضاع نت مخابرات افتضاح شد فکر کنم یک سالی استنقل قول:
اعصابم داغون شده
2 روز کلا قطع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پشتیبانی هم که دیگه....
کلا مردم که نظرشون مهم نیست اصل رضایت خوده مخابراتهنقل قول: