بله بله کاملا این Dodge دادن ها خیلی نرمال و عادی هست، شما اگه جزو تیم ساپورت Riot می شدید ملت 100% هـک استفاده می کردن.
منو ببخشید مثل اینکه انجمن رو اشتباه اومدم! اینجا مثل اینکه یه سروری بازی می کنن که همه در حد Faker هستن. این چیزا عادیه.
Printable View
بله بله کاملا این Dodge دادن ها خیلی نرمال و عادی هست، شما اگه جزو تیم ساپورت Riot می شدید ملت 100% هـک استفاده می کردن.
منو ببخشید مثل اینکه انجمن رو اشتباه اومدم! اینجا مثل اینکه یه سروری بازی می کنن که همه در حد Faker هستن. این چیزا عادیه.
تف به این شانسو تف به این اینترنت اشغال ..
300 مگ اپدیت داشتم میکردم 50 مگ فقط مونده بود بعد این اینترنیت .......... قطع شد و از دوباره باید دانلود کنم .
تف به این اینترنت اشغال که صب تا شب قطع و وصل میشه .
واقعا متاسفم واس ایران .
یاو چه مسخره بازییه میترسم فردا بین هرگیم 300 مگ اپدیت بیاد هرروز داره 300 مگ 300 مگ اپ میاد چه فازیه خداییش؟:n29:
:n19:نقل قول:
تو هنوز نتونستی آپدیت کنی ؟:n04:
دوبرابر پول بازیو پول حجم دادی بهت پیشنهاد میکنم بری بازیو بخری !
واست آپدیت شدش رو مبفرستن ....
چرا برا من اپدیت نداده؟؟؟؟
از بس کرم میریزید رو لانچر!!! بابا این لانچر قلبش ضعیفه یه مدیا پلیر همراش باز کنی ارور Crit میده !!!
شما هم هم لانچر رو میزارید اپدیت هم مدیا پلیر هم فایر فاکس برا پی سی فروم هم وب @$!$ ار برا فیس بوق هم فیلم میبینید با km -_- لانچرو گزاشتید دانلود مانیتور رو خاموش کنید برید -_-
هی نیاید بگید وای چرا اپدیت 2 مگی من شده 3000 گیگ!!! :n21:
بـــــــــه بــــــــه دوباره مین 13 دی سی میشه :n12::39:
--------------------
اول اول :D
منم دوباره دی سی میشم، یعنی واقعا باید ***** رو بعضی ها...
نکته اول اینکه آپدیت خیلی کم بود شاید 10 مگ
دوم باز دی سی ها شروع شدن!!
برا من هر 3 دقیقه دی سی میشه ! :37:
الان از صح تا حالا 6 بار گذاشتم آپدیت هر 6 بار هم نتم قطع میشه مجبورم از اول آپدیت کنم.
شروع شد باز م******* گ*****
الان واس من 0 کیلوبایت شد سرعت بعد مودم رو ری استارت کردم یهو 100 مگ شد 400 مگ :n08::n08:موندم بخندم یا گریه کنم خدااااااا
خب مثل اینکه دوستان دوباره باید برن صفحه ی کلوب وزیر محترم :n08:
برو بچ یریم کلوپ :n02: ویزیر داریم میایم دهنت سرویسه :n08:
خب ایندفه بریم پیج کلوب کی ؟:n09:
باز که شروع شد:n27:
نت من سرعت دانلودش 280 بود الان شده 8 کیلوبایت با لگ هم دانلود میکنه یعنی هر 3 ثانیه 8 تا میره :n04:
دوباره DC ها شروع شد، هر 5 ثانیه یک بار،
جالب اینجاست که دیروز اینترنت من بدون فیلتر شده بود، یعنی فیسبوک و یوتوب راحت باز میشد، از امروز صبح دوباره فیلتر شد، فکر کنم دارن فیلترینگ رو تقویت میکنن.
ما که از شر فیلترینگ پناه می بریم به درگاه تو ای HotSpot Shield :n12:
هر 3 تا 10 دقیقه dc میشم باز شروع کردن به گند زدن:grrr::grrr::sq_10:
منظورت هر نیم ساعته؟
خوبه که
برو ایرمی دامینینی چیزی
برا هر کس متفاوتهنقل قول:
منظورت هر نیم ساعته؟
خوبه که
برو ایرمی دامینینی چیزی
برا من اولش سر 10 دقیقه دیسی شد بعد 18 دقیقه بعد بعد 5 دقیقه بعد
کاملا random
من که الان یه دست با بوت رفتم دیسی نشد کر-یو وصل بود البت
من هنوز نتونستم آپدیت کنم :n14:
درست شد :|
بیشتر شبیه شبیه سازی میمونه!نقل قول:
اگه دقت کنی قبل از اینکه Thresh بندازه خودش مسیرو عوض میکنه!
پ.ن نت منم درست شد
ناموسن کجایه دنیا وزیری مثل این داریم یه ایمل زدم گفتم Fast bash vagarna miam bala saret خودش فهمید درجا فیکس کرد :n08::n02:
بازم خراب شد -_-
من پینگم فضایی رفت بالا هی dc میشم :n14:
---------
ولانچر منم چند مگی آپدیت کرد :n13: نمیدونم این آپدیت دیگه واسه چی بود :n13: من که هیچ تغییری ندیدم :n13:
این بات اینجوری کار می کنه که شما Space Bar رو نگه میداری و Champion هر جا که Mouse رو ببری حرکت می کنه، اگر اطرافت Minion باشه Last Hit می کنه، اگر تو Range یک Champ دیگه باشه شروع می کنه Combo زدن. اگر Skill Shot به طرفت بیاد کلا کنترل Champ رو بدست می گیره و حرکت میده به یه سمتی که Skill Shot رو نخوری،نقل قول:
باید دقت کنی سر اون لحظه ای که Hook رو Thresh میندازه، حرکتش کلا عجیبه، آدمی زادی نیست، وقتی Dodge میده 0.5 تا 1 ثانیه همون جا بی حرکت وامیسته. بعضی وقتا هم یه حرکت های درجایی می زنه که تابلوئه خود طرف میخواد Champ رو حرکت بده اما Bot اجازه نمیده واسه همین یه جوری میشه که انگار به جایی گیر کرده. واسه همین چیزای ریز تابلوئه.
کلا قید LOL رو بزنید
با این وضع مگه میشه بازی کرد
ما هیچی حالا . هم تیمی هامون گناه دارن
بیچاره عمه ام :n08:
دیگه با فی.لتر شکن هم دی سی میشه very nice
خرابی تایید میشه ساعت 10:30 DC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا برید اینجا کامنت بزاریید
خواهش میکنم
ثبت نامش فقط 2 دقیقه است
من الان رفتم دی سی نشدم ولی چیزی حدود 2 ثانیه دیلی داشت
من اومدم dc شد:n21:
برای بازی قند شکن رواز کجا می خرین ؟
مال من پینکش نجومی هست یه چیز می خوام حداقل رو پینک نگذاره
من هنوز در حال آپدیت کردنم :n02:
فیکس نشد؟؟
فیکس نشد؟؟
مال من که کاملا درسته با پینگ 112 بازی کردم تا مین 30 با nasu و 500 تا Stack داشتم :n06: