سلام عزیزم منم مشکلم همینه این به خاطز ضریب اشتراکته که احتمالا مثل من 1 به 4 هه فرض کن 4 نفر از پهنای باند 2 مگ که سرعت دانلودش 240 هستش استفاده میکنن اونوقت به 4 تقسیم میشه یعنی 60نقل قول:
Printable View
سلام عزیزم منم مشکلم همینه این به خاطز ضریب اشتراکته که احتمالا مثل من 1 به 4 هه فرض کن 4 نفر از پهنای باند 2 مگ که سرعت دانلودش 240 هستش استفاده میکنن اونوقت به 4 تقسیم میشه یعنی 60نقل قول:
همه ی عزیزان لطفا اسم طرح اشتراکشون رو به علاوه ی سرعتی که باهاش دانلود میکنن (سرعت واقعیشون) تو شبا رو بنویسن تا به یه جمع بندی برسیم که چه طرحی خوبه؟
اول از همه من بگم که اسم طرح من B1107 هستش که 1 ماهه با ترافیک 2 گیگ و پهنای باند 2 مگه ولی من شبا با سرعت 70 تا 80 دانلود میکنم
128 12 گیگی !!!!!نقل قول:
اصلا ضرر نمیکنی
اقا دیشب یدفه ترکوند ماله ما 2 تا 3 سرعت 40 بود بعد 3 تا خوده 8 350 نزدیکا 4-5 گیگ فیلم گرفتم
2mb 2gig bandar abbas
سرعت خوب بود حالا داره افت میکنه.. نکنین بابا نکنین با اعصابمون بازی ای خدا.. دل خوشیمون همینه :/
2mb 1sale 12gig
rozha 400
shabha 80 - 90
در حال دانلود همین الان با این سرعت ها..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بعضی از کاربران حاضر در این تاپیک یا خیلی خوش شانس هستند یا ازما بهترون هستند.
من سرعت خودم را مینویسم تا ادمهای ساده و بی پارتی مثل خودم حساب کار دستشون بیاد:
سرویس 512 : روزها نهایت تا90 میره؛ ولی گاهی به زیر20 هم میرسه.
شبها گاهی از دایال آپ بدتره؛ یعنی به زور صفحه باز میکنه؛ و در بهترین حالت به 20-25 میرسه. ولی معمولاً سرعت متوسط دانلود شبانه حدود5-10 هست.
اصلا معلوم نیست چه خبره!! اما چیزی که معلومه اینه که توی این دو سه هفته ای همه طرح ها چه یک مگ چه دو مگ روی 512 دانلود میکنه.فقط بحث شبانه هم نیست ،توی روزها هم گاهی برای چند ثانیه یا دقیقه سرعت در پایین ترین حد خودش می آد بعد از مدتی دوباره برمیگرده سر جاش.من دیشب گذاشتم برا دانلود تا 7 صبح 1200 مگ دانلود کرد با طرح 2mg، یک مگ هم 2روز پیش فعال کردم یه چیزی بدتر از این بود!!!!نقل قول:
دیشب برای من خوب بود تونستم 2.8 گیگ دانلود کنم
همونطور که میبینید سرعت دانلود تقریبا در تمام ساعت ها یکسان هست و متوسطش 135 کیلوبایت میشه
البته سرعت ها بستگی به سرور فایل دانلودی هم داره. مثلا من وقتی از اپلودباز دانلود میکنم سرعت متوسطم روی 180 کیلو بایت هست.
دیشب ظاهرا نت من هم قطع شده بود . مودم باید ریست میشده! کسی راه حلی نداره هنوز؟
سرعت 2 مگ من = :-| :-| :-|
در حسرت وین 8 میمیریم
اخه لا مصب سرعتت 2مگه لا اقل 2 مگ دان کن D:
سرعت 2 مگ من = :-| :-| :-|
در حسرت وین 8 میمیریم
اخه لا مصب سرعتت 2مگه لا اقل 2 مگ دان کن D:
نمی دونم این سوال که میپرسم جاش اینجاست یا نه ولی اگه لطف کنید کمکم کنید.
میشه بگین vip چی هست؟کارش چیه؟
و کجا میشه خریدش؟
اقا دیشبم حال داد من متوسط سرعتم 360 کمترین سرعت 200 بیشترین 500 بود
2mb 2gig BANDAR E ABBAS
سلام امروز از مبین نت به من زنگ زدن گفتن چون 1مگ دارید باید کارت دانشجویی یا نامه از اداره بیارید حالا که هیچکدوم را نداریم باید چکار کنم
دوست عزيز با تك كانكشن سرعت تون اين بوده؟با تورنت سرعتتون چه جوريه؟منم همين طرح رو دارم اما تحت هيچ شرايطي به اين سرعت نمي رسه؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
شما یه کارت دانشجویی از یکی از دوستان یا اقوام بگیر ببر.
سلام نه اکثرشون 16 بودن یا 8 من بیشتر از مدیا فایر و اپلود باز میگیرم البته همهجا تست کردم سرعت همین بود تبیان دیگه رفت رو 550 راستشو بخوایید من از تورنت دانلود نمیکنمنقل قول:
این عکس و ببینید من از ساعت 4:13 تا 7:17 این دانلود تمام شد
اینم وضعیت مودم dx350 من پوشته مودمم فویل الومنیومی وصل کردم انتنش از 1 رسید به 3
آقا راهنمایی کن مام انجام بدیم. من سیگنالم خیلی قوی نیست. اگر میشه عکسم بزار.نقل قول:
بیا داداش امیدوارم منظور رسیده باشه من تازه طبقه 1 خونه مون:31:نقل قول:
برای ورود به قسمت زیر از یوزر نیم زیر وارد بشید واسه dx350 کار میکنه بقیه نمیدونم (192.168.1.1) به جای Admin
username:user
password:user
نقل قول:
سلام
داداش یه توضیح بده چیکار کردی.. فویل پیچیدی دوره مودم ؟
یه عکس از مودمت بذار ببینیم چیکار کردی... منم سیگنالم ضعیفه!!
داداش یک تیکه فویل بزرگ گذاشتم پوشتش حدودا 7cm از هر طرف مودم زده بیرون نگاه بزار پشت مودم به چسبون با چسب اون طرفی که گذاشتی کنار بنجره نه طرف مخالفشنقل قول:
این عکسو ببین تو اون انتن رو مودمت فرض کن
الان منم رفتم واسه تست یه تیکه فویل کوچیک همینجوری گذشتم بغلش
تاثیر داشت دمت گرم.. فردا برم یه تیکه بزرگ بخرم ردیف شه..
۷۴ بود شد ۷1
بسیار ترفند مفیدی بود. من اولش که اینکارو کردم، از 3 چراغ به 4 چراغ افزایش پیدا کرد، اما همچنان بین 3 و 4 چراغ در نوسان بود. اما کمی بهش ور رفتم، 4 چراغ ثابت شد. RSSI از 79 به 72 بهبود پیدا کرد. واقعاً ممنونم:12:
همونطور که گفته بودم، تقویت سیگنال روی سرعت دانلود و پینگ تأثیر چندانی نداره، اما به شدت روی سرعت آپلود اثر داره. اینم سرعت آپلود من با شرایط جدید:
دوستانی که سرعت آپلودشون کمه و سیگنال خوبی ندارن، حتماً روی این ترفند وقت بزارن. به قول آقای ایرانزاد من جز دسته ی کاربران خیلی خوش شانسم :)
من با با اینکه همه درصدهام رو 100 هست هیچوقت اپلودم از 512 بالاتر نیومده
ولی چند وقت پیش که مودم رو کنار یه اینه فلزی گذاشته بودم اثرش رو تغییرسیگنال رو دیده بودم.
دادا شما ادمین این پیجای فیصبوک نیستی احتمالا؟؟؟؟ دی:نقل قول:
یه راهم بگید ما دانلودمون درس شه ...2شبه هیچی نگرفتم
سلام
من میخوام مودممو بفروشم
کارشناس اومد و گفت خونه شما آنتن دهیش ضعیفه،واس همین میخوام ردش کنم بره
آخرای طرحمم هست،هرکی میخواد میتونم بهش بفروشم،اگه دقت کنین قیمت دست اولش 165 و هزینه فعالسازیشم 12 تومنه که اینجوری مودم دست دوم خیلی به صرفه تره
مودمم dx350 هس
دوست عزیز مواظب باش اطراف مودم با این فویل شخصی نباشه چون امواج اثره جدی روش میذاره،من بنا به کارم یه دستگاه قدرت امواج نزدیکش گرفتم که چراغ قرمزش روشن شد(یعنی قدرت امواج قوی و مضر برای انسان)نقل قول:
البته بگم با اینکار cinr من زیاد تغییری نکرد و همچنان دورو ور 11 موند ولی rssi -70 اینا شد،چرا cinr خوب نمیشه؟
درسته چون امواج تقویت میشن خطرناک میشن حداقل 1متر فاصله داشته باشید ماله من که تو بالکنهنقل قول:
در مورده اون اطلاعی ندارم
نه داداش فقط تو بعضی پیج ا گشتی میزنیمنقل قول:
شما همینو تست کن ببین بهتر میشه یا نه!
داداش من مودم رو گذاشتم طبقه بالا خونمون که خالیه..نقل قول:
اونجا هیچ چیز فلزی اطرافش نیست نویز پیدا کنه.. و اینکه مودم از سطح زمین ۱ متر فاصله داره..
شما هم چک کن ببین چیزی اطرافش نباشه که باعث نویز شه..
داداش یه توضیح بده ببینم مشکلت چیه شاید بتونم کاری کنمنقل قول:
RSSI
و
CINR
چنده؟
سلام بچه ها
من اشتراکم ده روز دیگه تموم میشه و 120 مگ دیگه بیشتر ندارم.سرویسم هم دو مگ هست که سرعت خیلی پایین اومده و حتی به 1 مگ هم نمیرسه.
الان همینجوری رفتم قسمت تغیر طرح و طرح یک مگ ماهانه رو زدم و بر خلاف دفعات قبل که ارور میداد قبول کرد و یک مگ برام رفت توی حالت انتظار.
حالا اگه من الان پول رو بریزم همین الان طرحم میره روی یک مگ یا همون ده روز دیگه تغییر میکنه؟ میترسم یک مگ که فعال شد سرعت بیاد در حد 128!!
پشتیبانی هم که نداره
كسي اين مودم رو شمال كشور امتحان كرده
مازنداران و شهرهاي ساحلي؟؟؟
دادا الان دانم کمش 200.... اما حدود 2.10 دقیقه میاد رو یک دو :(((نقل قول:
۱،۲ دیگه انصافا خیلی کمه.. از چیز شکن یا سوسک استفاده نکن..نقل قول:
مودم رو یه ریست کامل بزن تاثیر داره... این مشکل که میگی الان خوبه ولی ساعت ۲ اینجوری میشه بر میگرده به خود مبینت..
ولی معمولا مبیننت سرعت رو واسه یک فایل که دانلود میکنی کم میکنه یعنی الان که من با سرعت ۴۰۰ دانلود میکنم ساعت ۲ میشه ۸۰ تا ۹۰
ولی من ۴ ۵ تا فایل همزمان میزارم همرو با هم ۸۰ ۹۰ دانلود میکنه..یه سر جم بزنی میشه همون سرعت ۴۰۰...اگه ۱ فایل تنها رو بذارم بیشتر از ۸۰ ۹۰ نمیشه.. شما هم اینکارو کن...
از فری گیت ترجیحا استفاده کن..
باندهای بزرگ ضبط اگه خیلی به مودم نزدیک باشند(تقریبا چسبیده باشند) چون باندها، آهنربا و میدان مغناطیسیه قوی دارند چه تاثیری روی مودم میتونه داشته باشه؟
با چه دستگاهی میشه این امواج مضر برای انسان رو اندازه گیری کرد؟
سلام
سرعت بسیار به منطقه و افرادی که با شما اشتراک دارند بستگی داره. مشخصات آنتن دهی مودم من عالیه؛ ولی سرعت افتضاح!
درسته به منطقه خیلی ربط داره تو منطقه ما یوزر کمه بهمین دلیل سرعت خوبه
توی اکثر شهرای ساحلی آنتن نمیده.نقل قول:
محمود آباد، خانه دریا، نور ...
گوش شیطون کر دو روزه صبحا سرعت خیلی خوبه
امروز سرعت حداقل 120 بود بعضی وقتا تا 300 هم میرسید!!!