دوباره مشکل دیر لود شدن صفحات وب!!!!!!
Printable View
دوباره مشکل دیر لود شدن صفحات وب!!!!!!
3 جی ایرانسل هم مزخرفه ها یه موقع گول تری جی 4 جی رو نخورید
الان برید تاپیکش ببینید چه فحشهایی نثار ایرانسل دزد کردند
کلا دزد و کلاهبردار توی مملکت ما حال می کنند
سلام.سرعت دانلود 2مگ چنده؟و آیا نامجدود بودنش واقعیه یا محدودیتی هم داره؟
سلام.سرعت دانلود 2مگ چنده؟و آیا نامجدود بودنش واقعیه یا محدودیتی هم داره؟
سلامنقل قول:
از 512 به بالا مصرف منصفانه روش اعمال میشه...
منصفانه یعنی چند گیگ در ماه؟سرعتش چنده ؟در کل وایمکس خوبه یا نه؟نقل قول:
اگه تهران هستی از 4G ایراسنل استفاده کن. من دیروز وصلش کردم با موردم LH92نقل قول:
سرعتی که میگیرم درسته که نوسان داره اما همین چند دقیقه پیش با سرعت 2203 یک گیگ رو تو کمتر از 8 دقیقه دانلود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز من دارم خودمو میکشم از وایمکس فرار کنم . الانم چند وقته تو لود صفحات مشکل داره . شما واسه 5 گیگ 30 تومن بدی با سرعت کم و با idm میشه 64 اونم سرعت 512 . نسبت به پولی که میدی در مقابل بقیه سرویس ها ارزش نداره به خدا . توی منطقه ما adsl نیست مجبورم استفاده کنم اگر توام مشکل منو داری یا وایرلس بگیر یا حداقل از تری جی استفاده کننقل قول:
شاید تو منطقه شما وایمکس مشکل داره؟من خط تلفن ندارم اگه adsl بخوام یاید خط بگیرم.نقل قول:
خو بابا یه خط تلفن 55 تومنه . یه مودم 70 تومن بعدش با سرعت بهتر و قیمت بهتر اینترنت داری . الان مودم وایمکس وای.فای مدل 130 با تعرفه 512 بخوای بگیری 250 هزار ، نسبت به سرعت و تعرفه adsl اصلا ارزش نداره . قبل اینکه بری خط بگیری مطمن شو منطقه شما مشکلی واسه adsl نداره .به خدا دارم واسه خودت میگم بعدش دیکه دست خودته . چون همه از وایمکس دارن میرن بیشترم سمت تری جی یا بقیه چیزانقل قول:
تا جایی که میتونید از وایمکس دوری کنید
من خودم الان adsl دارم ولی میخوام از یه جای دیگه هم یه سرویس اینترنت داشته باشم و تو منطقه هم مشکلی واسه adsl نیست.برای همین باید یه خط دیگه بگیرم که با این مشکل دارم.نقل قول:
برای خط جدید باید سیمکشی بشه؟
اره از خود جعبه تا خونه اره فکر کنم باید بشه . از بچه های که تو انجمن مخابرات و اینا سوال کن داداش .نقل قول:
اگر مودم وایمکس رو ریست کنیم بفروشیم برای ما که مشکل ساز نمیشه؟
خوب میخوای مودم رو بفروشی اون کسی که میخواد استفاده کنه خودش یوزر پسورد داره!؟؟ اگه داره ریست کن خودش ست میکنه تو مودم . اگر نداره میخوای بفروشی به کسی که میفروشی انتقال سند بزن توی نمایندگینقل قول:
ظاهرا خودش یوزر پس داره و من هم ریست فکتوری کردم بهش دادمنقل قول:
به مقدار مورد لزوم کابل بخر یه سرشو ببند به سر سیمی که تحویلت میدن سر جعبه تلفن بعد از بقل دیوار بیار بالا اگه تونستی چند جا هم مهارش کننقل قول:
البته این راه حل ارزونه وگرنه الکتریکی بیاری یه وقت میبنی تا 150 هم خرج برات میتراشن:n02:
تنها دلیلی که میشه وایمکس گرفت یا نگهش داشت فقط شبانه رایگان هست ، در غیر اینصورت 3G بهتر هستش .
یعنی اگر روزی شبانه وایمکس برداشته بشه ، هیچ توجیهی برای تمدیدش نیست مگر اینکه مشکلات دیگری داشته باشید.
مثلا من 3G همراه اول را تست کردم و با اینکه خط ها پر هست از 3 نیمه شب تا 12 ظهر سرعت 400 هست ولی از 12 ظهر به بعد میشه دیال آپ !!! چند روز تست زدم و مطمئن شدم برای من اینطوری هستش .
بنابراین هر کسی باید شرایط خودش را دقیق بررسی کنه و البته این بررسی هزینه بردار هم هست تا به نتیجه برسید .
فعلا که شبانه رایگان هست من هم تمدید میکنم ، اگر زمانی شبانه برداشته شد ، مودم مدل 130 را 100 تومن میفروشم به هر کی به دردش خورد .
سلام,
من میخوام مودم رو بفروشم و تغییر مالکیت بدم. داخل سایت ایرانسل زده که کپی قرارداد وایمکس رو میخواد ولی گمش کردم کلا :n35:
یعنی الان نمیتونم کاری کنم؟ حتما باید کپی قرارداد باشه؟
مرسی
نمیدونم یا از نمایندگی یا اپراتور سوال کن فکر کنم تو کنترل حساب اینترنتی واردش شدی قستمی داره اونجارو میشه کپی گرفت مثل همون قرار داده هستنقل قول:
وایمکس هر هفته بدتر میشه خصوصا توی وب باز کردن چند شب پیش که اینترانت شده بود . لعنت به ایرانسل مضخرف با این سرویسش
آقا درسته که میخوان دان شبانه رایگان رو از اول مهر قطع کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی برای مشترکین قدیمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان دوساله سرویس دارم با دان شبانه رایگان برا منم قطع میشه یا فقط برای جدید ها!!!!!!!!!؟
- - - Updated - - -
آقا درسته که میخوان دان شبانه رایگان رو از اول مهر قطع کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی برای مشترکین قدیمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان دوساله سرویس دارم با دان شبانه رایگان برا منم قطع میشه یا فقط برای جدید ها!!!!!!!!!؟
TD-LTE کی راه اندازی میشه؟
به پشتیبانی زنگ زدم اصلا اطلاع نداشت که قراره این کار رو انجام بدن خدا میدونه چقدر میخوان گرون کنند سرویس وایمکس رو دوباره
منبع ؟نقل قول:
کجا گفتند قرار هست شبانه برداشته بشه ؟
توی سایت ایرانسل نوشته TD lte به صورت آزمایشی از دوم شهریور راه افتاده
چه شهرهای؟ لینک بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفته کدوم شهر ولی احتمالا تهرانه فعلا. توی این خبر نوشته
- - - Updated - - -
http://irancell.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&WebPartID=bbf494ff-500b-41c6-b2fb-e3d1597a83bb&CategoryID=c78bd118-a241-4295-a8f2-91b6c42beaa4&ID=1b7fe822-ffaa-4649-9e6f-4bc2349cdd62
نگفته کدوم شهر ولی احتمالا تهرانه فعلا. توی این خبر نوشته
اره توی جی اس ام خوندم گفته بود که چطور مودم مشترک ها عوض میشه؟ دزفولی جواب داده تسهیلش میکنیم عوض کردن مودم رو .نقل قول:
حالا ببینم چی میشه
سلامنقل قول:
یعنی مودم ها را عوض میکنن یا اینکه باید بندازیم دور ؟
لینک جی اس ام را میشه بدین مطالعه کنم ؟
مودم ها را باید انداخت سطل زباله...نقل قول:
دزفولی در پاسخ به سوال جیاسام درباره وضعیت کاربران سابق وایمکس و تسهیلات احتمالی ایرانسل برای ارتقای نسل مودم این دست از کاربران افزود: ایرانسل پشتیبانی از کاربران قدیمی وایمکس را ادامه خواهد داد و با توجه به تعداد مودمهای TD-LTE و روند درخواست آن، سعی خواهد کرد کار را برای کاربران قدیمی وایمکس تسهیل نماید.
پشتیبانی از کاربران قدیمی را ادامه خواهد داد چند تا معنی میتونه داشته باشه :
یکی اینکه این مودم ها با همین سرعت کنونی قابل استفاده باشند ولی LTE هم باشه . مثل 2G که از قدیم بوده و موبایل های قدیمی فقط اینترنت 2G و با سرعت پائین را میتونن پشتیبانی کنن .
یکی هم اینکه به کاربران قدیمی مثل ماها برای تعویض مودم فرجه ای بدن !
البته این مودم ها را میشه تغییر کاربری داد و از اینترنت مبین نت استفاده کرد .
چیزی که به نظرم قابل پیش بینی هست قیمت بالای مودم LTE خواهد بود ، همین الان هم قیمت مودم های 4G ایرانسل را میبینم سرم سوت میکشه !
فقط همین قدر میدونم که نمیدونم ! :n02: و همین قدر که هیچی معلوم نیست :n28:
احتمالا مودم رو ازمون میگیرن و برای مودم جدید تخفیف میدن. البته فکر نمیکنم حالا حالا ها وایمکس رو خاموش کنن . فقط امیدوارم دانلود رایگان شبانه پا برجا باشه چون دیگه ارزشی نداره
- - - Updated - - -
احتمالا مودم رو ازمون میگیرن و برای مودم جدید تخفیف میدن. البته فکر نمیکنم حالا حالا ها وایمکس رو خاموش کنن . فقط امیدوارم دانلود رایگان شبانه پا برجا باشه چون دیگه ارزشی نداره
منم فکر میکنم تخفیف بدن . چون قیمت مودم td.lte تو رنج 400 تومنه
من سيم كارت 4 جي ايارنسل خريدم بعد خوب آنتن نميده خيلي جاها هم ميزنه 4 جي بعد از ايرانسل زنگ زدن گفتن راضي هستي گفتم نه گفت تنظيم ال تي اي انجام دادي گفتم نه گفت يه اس ام اس ميفرستيم انجامش بده. تنظيماتش چي هستش؟؟؟
سلام
من یک سال و نیم هست که از وایمکس به ای دی اس ال کوچ کردم
مودم 105 دارم ... وضعیت حسابمم الان نگاه کردم هنوز فعال زده بعد این یکسال و نیم که استفاده نکردم ازش
مودم رو میخوام بفروشم ... به غیر از ریست کردن مودم کار خاصی لازمه بکنم؟ منظورم مک مودم هست که به اکانت بنده ثبت شده؟
ریست کن فقط. اگر با اکانت خودت میخوای بفروشی ریست نکن .مک مودم نمیدونمنقل قول:
سلام دوستان
من تهرانم و از سرویس وایمکس ایرانسل با مودم جیبی استفاده میکنم
ماه پیش سرعتم 512 بود ولی اینقدر اذیت شدم این ماه کردمش 2048.ولی انگار که نه انگار.سرعت دانلودم توی idm 120 هست
به پشتیبانم رنگ زدم گفت سرعتت عالیه!!!!تازه صفحات اینترنت هم کند باز میشه و اصلا هیچ تفاوتی نسبت بهو512 احساس نکردم
مشکل از کجاست واقعا
در صورتی که من چند ماه پیش 2048 هم خریده بودم و واقعا لذت میبردم.ولی الان مقایسه میکنم 1 به 100 است.80 تومان پول دادم آخه!!!!!
پشتیبانم که یک مشت چیز بیخود تحویلت میده به جای اینکه مشکل حل کنن
سلام
دوستان قضیه این LTE چی هست؟
مودم هاش الان هست؟
تعرفه هاش چه جوریه؟
کسی لینکی از تعرفه هاش داره؟
اصلا LTE چی کار میکنه؟