نه خب بالخره یه نقطه ضعفی باید داشته باشی...نقل قول:
خب تا داری اونو درست می کنی یه عکس از Grizzly bear میذارم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه خب بالخره یه نقطه ضعفی باید داشته باشی...نقل قول:
خب تا داری اونو درست می کنی یه عکس از Grizzly bear میذارم:نقل قول:
هر چیزی که قند داشته باشه میشه ازش شراب درست کرد...از خرما گرفته تا هندوانه...حتی از بابا بزرگم!نقل قول:
داره شوگولات میخوره ؟
نقل قول:
شما هم آره ؟ :21: شنیدم آب منی توش مواد قندی ( اسم عنصرش یادم رفته ... ک داشت توش !! ) داره ، با اونم میشه شراب درست کرد ؟ :27:
نه خیر!منظورم اینه که بابا بزرگم هم قند داره...پس ازش میشه شراب درست کرد!:دینقل قول:
براش چی اون کلمه ی زیبا توی نقل قول تر فیلتـــر شده ؟ :31:نقل قول:
با بستنی میشه شراب درست کرد ؟ :31:
ممد یه سر برو کانون بلکه اصلاح شی :دی
تصحیح می کنم:
با هر میوه ای که قند داشته باشه میشه شراب درست کرد!
نقل قول:
شما نمیای ؟ :31:
نقل قول:
هسته دار یا دانه دار ؟ :27:
ببین حتی با خرمالو هم میشه درست کرد!نقل قول:
نقل قول:
اگه کال باشه چی ؟ :31:
خجالت نمیکشین زهر ماری کوفت میکنین ؟ :دی
خب آخه مرض داری وقتی میوه ی رسیده هست بری سراغ کال؟....حواست باشه میوه رو نشوری....باید کثیف باشه!..در ضمن الان دیدم شراب نارگیل! هم داریمنقل قول:
خب حالا بگو هندونشو چیجوری درست کنیم !!
بابا شوخی کردم شما جدی نگیر:دینقل قول:
چاقال میگم یه لطفی کن این اسکیلای من رو نگاه کن تو ورلد 1....بگو رو چه اسکیلایی کار کنم تا اکثر کارا برام باز شه...نمیخوام با این یوزر دوئل کنم:
چقدر اسکیل ها و اتربیوت ها رو پخش کردی :دینقل قول:
چاقال میگم یه لطفی کن این اسکیلای من رو نگاه کن تو ورلد 1....بگو رو چه اسکیلایی کار کنم تا اکثر کارا برام باز شه...نمیخوام با این یوزر دوئل کنم:
حالا میخوای چه کارایی برات بازی شه ؟ پول ؟ لاک ؟ تجربه ؟
لاک در صدر همه...بعد پول
كيف كردم چاقال!! چند شب پيش به سرم زده بود رفتم باهاش دوئل كردم باختم!! برگشت تلگرام زد گفت دفعه ديگه پول بيشتري با خودت بيار!! بهش گفتم اگه لول هامون رو نگاه كني جوابتو مي گيري!! فرداش اومد سه بار با هام دوئل كرد تا دست آخر پاس اوت شدم!!!نقل قول:
اون npolice رو ميشناسم!! باهاش دوئل كردم!! جاخالي دادنش صفر ولي هرچي ميزدي نامرد هيچيش نمي شد!! اعصاب خورد مي كرد!!!
يكي از رفقاي ما توي كانون بود چند روز پيش زنگ زده بودن بايد بري پيش خامنه اي!!! ممد برو كانون بلكه نصيب تو هم بشه!!!نقل قول:
چاقال فلشت هم عالي بود!!
بابا لاك كه نشد زندگي!! پول يه چيزي!!نقل قول:
کلاست چیه ؟
این اسکیلا رو اگه جمع میکردی میذاشتی روی fine motor skill تا الان grave robber برات باز شده بود .
این کارها لاک بالایی دارن و تقریبا راحت باز میشن
Grave robber
Trading with Indians
Transport ammunition
Treasure hunt
حالا خودت ببین کدوم بهتره برات :دی
نظر شخصی من : اگه اتربیوت روی کاریزما باشه و اسکیل روی تریدینگ . اول بازی کارهای با لاک بالا و پول زیاد باز میشه و کم کم چون لیدرشیپ هم زیاد میشه کار با تجربه هم باز میشه . از این شیوه میشه برای ساخت کاراکتر مولتی استفاده کرد :دی
در کل من fine motor skill رو بیشتر قبول دارم چون grave robber و iron mining , silver mining رو باز میکنه
میخوای برگردونم؟(کاره من تو وست شده اسکیل برگردوندن!)نقل قول:
سربازم
جدی میگی حاجی !!نقل قول:
كيف كردم چاقال!! چند شب پيش به سرم زده بود رفتم باهاش دوئل كردم باختم!! برگشت تلگرام زد گفت دفعه ديگه پول بيشتري با خودت بيار!! بهش گفتم اگه لول هامون رو نگاه كني جوابتو مي گيري!! فرداش اومد سه بار با هام دوئل كرد تا دست آخر پاس اوت شدم!!!
بهش تلگرام بزن بگو xFeral هر 48 ساعت مثل بختک میاد رو سرت !
چاکرم حاجی :دینقل قول:
چاقال فلشت هم عالي بود!!
مقصود فقط ممد بود که حالش گرفته شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقول خودت حاجی . احسنتم :دینقل قول:
بابا لاك كه نشد زندگي!! پول يه چيزي!!
من اون فلش رو تا آخر ندیدم ... چیز مهمی توش بود ؟!!
والا چی بگم ! اگه پول داری بر گردون ! اگه نه که همینطوری فعلا اسکیلات رو بذار روی یکی از این کارا تا پول در بیاری بعد درستش کننقل قول:
میخوای برگردونم؟(کاره من تو وست شده اسکیل برگردوندن!)
سربازم
ممد !! اینقدر خالی نبند . اعترافاتت چند صفحه قبل هستشنقل قول:
من اون فلش رو تا آخر ندیدم ... چیز مهمی توش بود ؟!!
اگر هم واقعا راست میگی ندیدی توصیه میکنم برو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپیکر هم میخواد ؟
Highest counting hit in a duel || 357 damage Ripp3r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو کی زده اینقدر ؟!
چاغال من الان رفلکسم با لباس می شه 66
منم می خواهم از این به بعد 10 لول اسکیل هام را بزارم برای toughness که با اون 300 اسکیل و 21 اسکیلی که لباس می ده می شه 51 به نظرت بزارم یا همون روش خودم بزارم به شوتینگ و رفلکس و اپرنس ؟؟
اگه نظر من رو میخوای اون 60 تا اسکیلی که روی رفلکس گذاشتی رو روی appearance و shooting میذاشتی جواب بهتری میگیرفتی .نقل قول:
چاغال من الان رفلکسم با لباس می شه 66
منم می خواهم از این به بعد 10 لول اسکیل هام را بزارم برای toughness که با اون 300 اسکیل و 21 اسکیلی که لباس می ده می شه 51 به نظرت بزارم یا همون روش خودم بزارم به شوتینگ و رفلکس و اپرنس ؟؟
فکر کنم مشکلت اینه که در دفاع میان میزنن . خوب هر طوری اسکیل برداری بازم یه نقطه ضعف هستش ولی باید نقطه قوت رو تقویت کنی . وقتی تو حمله قوی باشی تو یه حمله طرف تا مرز پاس اوتی میره دیگه جرئت نمیکنه بیاد بزنه . اون لول بالا ها هم هر کاری کنی بازم میزنن بالاخره 20 لول بالاترن اگه نزنن باید تعجب کرد .
در مورد رفلکس هم بگم تا اونجایی که من دیدم ادونچر های دوئلری که اتربیوت روی کاریزما میزارن روی شوتینگ - ایم - رفلکس کار میکنن . دلیلش رو دقیقا نمیدونم . باید بیشتر تحقیق کنم :دی
من در برنده شدن در دوئل مشکلی ندارم فقط مشکلم اینه که چون toughnessam کم هست در دوئل با سردی ها زیاد کتک می خورم البته چون شوتینگم و ایمم و اپرنسم زیاده می تونم با شانس اینا ببرم ولی بیشتر از 2 دوئل نمی تونم بکنم و باید برم بخوابم تا جونم افزایش بکنه
حالا به نظرم از یک مرحله به بعد باید رزیستانس کار کرد تا در دوئل ها که رفته رفته لول ها می ره بالا و هیت بیشتری می شه خورد کمتر کتک بخورم
حالا من 2 کار می تونم بکنم 1 ) کلا از دوئل با سلاح های سردی چشم بپوشم و چند اسکیلم بازم بگزارم رفلکس بعدش همش را بزارم برای شوتینگ و اپرنس که در این حالت هم در دوئل ها کم می خورم و هم خوب می زنم
2 ) از این به بعد اسکیلام را بزرام برای toughness که در این حالتم کمتر می خورم ولی نسبتا کمتر می زنم مثل تو البته با یکم تفاوت در بیشتر بودم هیت من
امروز اینقدر این گنده های میدلتون رو زدم که آخر سر خواهر Venus Tabak تلگرام زد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه هر بار میخوام بزنمت میبینم خوابیدی ! آحه من بعد از هر دوئل تا 15 دقیقه توی هتل همون شهر میمونم که خطر مورد حمله واقع شدن نباشه :دی
من موندم تو مگه دوئلر داج نبودی ! پس چرا همش میگی زیاد کتک میخورم ؟ این کار رو هم میخوای بکنی تا کمتر دمیج بخوری !نقل قول:
من در برنده شدن در دوئل مشکلی ندارم فقط مشکلم اینه که چون toughnessam کم هست در دوئل با سردی ها زیاد کتک می خورم البته چون شوتینگم و ایمم و اپرنسم زیاده می تونم با شانس اینا ببرم ولی بیشتر از 2 دوئل نمی تونم بکنم و باید برم بخوابم تا جونم افزایش بکنه
حالا به نظرم از یک مرحله به بعد باید رزیستانس کار کرد تا در دوئل ها که رفته رفته لول ها می ره بالا و هیت بیشتری می شه خورد کمتر کتک بخورم
حالا من 2 کار می تونم بکنم 1 ) کلا از دوئل با سلاح های سردی چشم بپوشم و چند اسکیلم بازم بگزارم رفلکس بعدش همش را بزارم برای شوتینگ و اپرنس که در این حالت هم در دوئل ها کم می خورم و هم خوب می زنم
2 ) از این به بعد اسکیلام را بزرام برای toughness که در این حالتم کمتر می خورم ولی نسبتا کمتر می زنم مثل تو البته با یکم تفاوت در بیشتر بودم هیت من
اگه واقعا اسکیلات روی داج میبود نباید بیشتر از 2-3 تا میخوردی !
به هر حال هر طوری دوست داری عمل کن . رفلکس هم با لباس خیلی زیاد میشه .
من داج نیستم با یکی دیگه اشتباهی گرفتی الان داج من 18 هست با لباس
من دوئلر مهاجم هستم الان اسکیلام را برات می گذارم ببین
البته با لباس است : لول 52 هستم که یک کار انجام بدم می شم 53
اپرنس : 60
شوتینگ : 120
ایم : 80
رفلکس 66
دادگینگ 18
آخ اگه اون رفلکس ها رو میذاشتی روی داج چی میشدیا :دی
بابا من لول 34 که بودم دل به دریا زدم 24 تا اسکیلم را از رفلکس برداشتم گذاشتم به دادگینگ دیدم مجموع دمیجی که می خورم از زمانیکه با رفلکس بود رفت بالا خودشم شرایط همون بود یعنی طرف همون بود و منم همون بودم فقط رفلکس را روی دادگینگ داشتم الان به من فرقی نمی کنه می تونم برگردونم بزارم به دادگینگ ولی می ترسم مجموع دمیجم بره بالا نظر دوستان چیه البته اون 66 تا اسکیل 16 تاش برای لباس است می مونه 50 تا
FuC k chang-an:
نقل قول:
jojok wins the duel, gains 141 experience points and steals $30 from ggfthewest.
دو برابرش رو از حلقومت ميكشن بيرون!!!نقل قول:
jojok wins the duel, gains 141 experience points and steals $30 from ggfthewest.
عزیزی درخواست کرده بود این gasp13 رو یکی بزنه...دارم می رم بزنم واسم دعا کنین!
FuC k chang_Anنقل قول:
دو برابرش رو از حلقومت ميكشن بيرون!!!
نقل قول:
jojok wins the duel, gains 34 experience points and steals $22 from zeiguang.
نقل قول:
jojok wins the duel, gains 8 experience points and steals $62 from churoblaque123.
باختم! چرا باختم؟چی این طرف زیاد بود؟