شما مشخصات کامل سیستم مخصوصا نوع مادربوردت رو بگذار...نقل قول:
Printable View
شما مشخصات کامل سیستم مخصوصا نوع مادربوردت رو بگذار...نقل قول:
وقتی میگه فایل d3dx9.dll نیست یعنی مشکل دایرکت ایکسه. باید دایرکت ایکس نصب شه.
البته این اخطار رو وقتی که سیستم قادر به ساپورت DX9.c نباشه هم داده میشه!نقل قول:
salam man ba call of duty moshkel daram : bad az nasb o register o ina akharesh mige seriale bazi ro bede.
?az koja biaram
علیک سلام دوست عزیز:31:نقل قول:
میگم آخر نصب میخواد یعنی تا serial رو بهش ندی نصب رو کامل نمیکنه و کنسلش میکنه؟!
na, hame chi tamum shode, alan ye serial bayad besh bedi ta PLAY fa'al beshe.
دوست من اولا سعی کنید فاسی تایپ کنید چون قانونه!!:20:نقل قول:
تازه چشمای ما هم تا یه متن رو بخونیم دوشنبه چهارشنبه نمیشه:31:
ولی از شوخی گذشته مشکل شما از کرک بازیه...یا بازی رو کرک نکردی یا کرکت مشکل داره!!
بچه ها من در اجرای NBA 2K9 مشکل دارم دوسه تا از DVD های این بازی رو هم گرفتم همین مشکلو میده وقتی بازی رو میزنم اجرا شه صفحه سیاه سیاه است ولی دو سه قسمت فعال داره مثل قسمته کلیدا در کل بازی اجرا نمیشه ارور نمیده ولی اجرا نمیشه
مشخصات سیستم من
RAM 1.24 GIGA
VGA AGP8X 128 UP TO 256
CPU 2.60
سلام
من بازی gears of war 2007 رو از سایت زیر دانلود ونصب کردم
[PHP]http://www.filestube.com/058b6d140397209003e9,g/Silmara-rar.html[/PHP]
به همراهش 2 تا کرک بود که زدم
و قتی اجرا میکنم چند ثانیه ای لود میهر ارم مایکروسافت که اومد
یهو از بازی خارج میشه
لطفا راهنمایی کنید
....................................
مشکل حل شد
البته یه مشکل دیگه
زبان بازی روسیه چطوری انگلیسیش کنم
این مشکلمه :
بازیهAgeOfEmpire III
بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه
ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی رو هم که میگه کپی کردم ولی درست نشد ومیگه MSXML 4.0رو اشتباه نصب کردی .
اینم سیستمم:
ماردبورد=elitegroup----<مدل =A780GM_A
هارد =ساتا 360گیگ
گرافیک = آنبورد (میتونی از روی همون مدل مادربورد بفهمی چون آنبورده )
ویندوز هفت هم رو سیستم است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه دایرکت ایکس 10 بریز.:46:نقل قول:
سلام
من تو بازیpes2010توی جام جهانی رفتم آرژانتین رو قهرمان جام کردم و تیم کلاسیکش رو آزاد کردم؛اما همه بازیکنان تیم کلاسیکش الکی هستن؛من از یک نفر شنیدم می گفت باید پچ بازی رو نصب کرد؛یه پچ توی دی بی دی شماره29دنیای بازی پیدا کردم؛روی پچش نوشتهPES 2010 v1.02اونو نصب کردم؛کرکشم ریختم(توی راهنماش نوشته فقط بازی رو نصب کنید و کرکشو بریزید.)؛ولی بازم درست نشد.
حالا من چکار کنم؟
شاید این پچ اصلا اون پچی نباشه که اسم بازیکنا رو درست می کنه،نه؟
پسر خالم پچ بازیو نصب کرده بود تو کامپیوترش وقتی که بازیو می اوردیم اولش اسم پچ رو می نوشت؛ولی این اصلاهیچی نمی نویسه.
لطفا راهنمایی کنید.
شما باید بچ جدید رو نصب کنید.نقل قول:
مثلا ورژن 1.5 پس ادیت
دوستان لطفا یه راهی دیگه پیدا کنید من همه ی دایرکت ایکس ها را نصب کردم ولی حل نشد:41:نقل قول:
این دفعه دایرکت ایکس 10 بریز
دستتون درد نکنهنقل قول:
خوب از کجا گیر بیارم؟
حجمش چه قدری هست؟ من اینترنت دیال آپه؛فکر نکنم بتونم دانلود کنم.
دوستان کسی کرک جاست گاس2 رو اگه داره بزاره؟
اینم از کرک بازی :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/406946176/JC_2_Crack.zip
والا برای به بازی به این سبکی موندم مشکل از کجاست!!نقل قول:
فقط دو تا راه حل به ذهنم میرسه:
1-حتما DX داخل DVD بازی رو نصب کن...
2-اگه بازم جواب نداد چون بعضی از بازیهای خاص با گرافیکهای آنبرد مشکل دارند ممکنه این بازی هم یکی از اونها باشه!
بچه ها من در اجرای NBA 2K9 مشکل دارم دوسه تا از DVD های این بازی رو هم گرفتم همین مشکلو میده وقتی بازی رو میزنم اجرا شه صفحه سیاه سیاه است ولی دو سه قسمت فعال داره مثل قسمته کلیدا در کل بازی اجرا نمیشه ارور نمیده ولی اجرا نمیشه
مشخصات سیستم من
RAM 1.24 GIGA
VGA AGP8X 128 UP TO 256
CPU 2.60
سلام دوستان
بازي sniper ghost warrior براي من خيلي لگ داره اصلا نميشه بازي کرد
تنظيمات بازي هم روي low هست بازم فرقي نميکنه
از دوتا فلش هم براي Ready boost استفاده کردم بازم نشد
لطفا کمک کنيد
مشخصات سيستم :
cpu : E7400 Core 2 duo 2.6
VGA : GF 8500 GT
RAM : (1G 768)x2
Windows : se7en
ممنون
اگه بازیت فارسی و میبینی تکسچرا هم یه کمی بی کیفیتن مشکل از خود بازیه.نقل قول:
نقل قول:
مشکل شما به خاطر سیستمونه که خیلی ضعیفه
سلام به همه دوستان
کارت گرافیک من SAPPHIRE 5850 هست
مانیتور هم 22 اینچ
میخوام بدونم بازی PES 2010 رو حداکثر تو چه Resolution میتونم اجرا کنم؟
آیا 1080*1920 میشه؟
مشکل اینه که تو حالت 1080*1920 وقتی شوت میکنم یه حالت خط افقی تو صفحه میاد اما وقتی resolution پایین میارم درست میشه
NFS:SHIFT تو resolution 1920*1080 با جزئیات high بازی میکنم و مشکلی نداره
فکر کنم این کارت برای بازی pes 2010 تو resolution 1920*1080 ضعیف باشه
کسی از دوستان PES 2010 با گرافیک 5850 و مانیتور 22اینچ تو رزولیشن 1080*1920 بازی کرده؟
سلام من با کرک بازی conviction splinter cell مشکل دارم
دیشب بازی کردم تا اونجا که عراقو نشون میده هم رفتم بعد کامپیوتر رو خاموش کردم و امروز که اومدم بازی کنم ارور داد
game launcher error 2
و نود 32 هم گیر داد و فایل dll کرک رو پاک کرد بعد هر چی کرک بازم از skidrow دانلود کردم همینطور بود و تروجان میگرفت
دیگه نمیتونم هیچ جوری بازیش کنم
چه کار کنم؟
به راحتیدر آخرین تنظیمات می تونی بازی کنی:46:نقل قول:
فقط شما refresh مانیتور وبازی رو دقیقا روی یک عدد فیکس کن مثلا 75 و توی تنظیمات بازی vsync رو روشن بگذار...
میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی تو تاپیک خودش جواب نگرفتم برای همین اینجا سوال میکنم...
از دوستانی که بازی METRO 2033 رو نصب و اجرا کردن...
کسی میدونه این product code یا همون شماره سریال لعنتی که برای نصب باید بدیم چی هست...؟؟
خواهشا یه نگاهی به DVD بازیهاتون بندازید و شماره سریال رو بمن هم بگید... خبر مرگمون خواستیم بعد از امتحانات یه بازی بکنیم....
ببینم یعنی هیچکس یه همچین مشکلی نداشته؟نقل قول:
تو فروم های خارجی خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی جوابی نبود
سلام دوستان من تو نصب بازی mass effect 2 مشکل دارم بازی چهار دی وی دیه با دو مرحله نصب یعنی اول باید این چهار تا دی وی دی رو نصب کنی تا قایل ستاپ اصلی رو بدست بیاری ولی خوب مشکل من یه چیز دیگس توی نصب اول دی وی دی چهار که نصب میشه پیغام میده که دی وی دی صقر رو بذارید تا data6 رو نصب کنه در حالیکه من فقط تا data5 دارم میشه راهنمایی کنید؟
حل شد!!!!!!!!
من نمیدونم شما چخ نسخه ای از بازی رو گرفتی...نقل قول:
اگه DVD خریدی که باید توی DVD بازی باشه ولی اگه نسخه دانلودی بازی هست احتمالا produce key مخصوص به خودش رو داشته باشه که نشه به این راحتی پیداش کرد...
دوست عزیز بفرما اینم کرک سالم بازی از اینجا دانلود کن:نقل قول:
در ضمن یادت باشه شما باید برای کرک کردن طبق این پست عمل کنی:کد:http://rapidshare.com/files/384331213/Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction.v1.02.Update-SKIDROW.rar
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5170298&postcount=1190
بازی اساسینز 2 ارور GAME LUNCHER میده چشه؟
این فایلو کپی کردم بازم نمیشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی که چطوری refresh مانیتور و بازی رو دقیقا روی یک عدد فیکس کنم؟نقل قول:
تنظیمات بازی PES 2010 فکر نکنم گزینه ی vsync داشته باشه
اگه هست باید کجا روشنش کنم؟
خوب برای این بازی شما برای تنظیمات گرافیک باید به گزینه setting موجود توی پوشه باز مراجعه کنید...نقل قول:
در ضمن حتما گزینه use frame skipping رو هم فعال کنید...
داخل setting این بازی )PES 2010 هر تغییری که میدم وقتی دوباره وارد SETTING میشم این تغییرات SAVE نمیشهنقل قول:
قانونا باید save شه... از شانست بازی الان روی سیستم خودم نصبه نباید این مشکل وجود داشته باشه حتما یه جای کار داری اشتباه میکنی!نقل قول:
دوستان من یه سوال دارم اگه میشه اینو جواب بدین لطفا خیلی ضروریه
من میخوام برای کار با مکس ویندوز سون 64بیتی نصب کنم داداشم میخواد با این کانتر بازی کنه که توی 64بیتی کار نمیکنه و توی 32بیتی الان کار میکنه
هر کاری میکنم نمیشه توی 64بیتی کار کنه از xp modeو اینجور برنامه ها و اون قسمتیکه توی کلیک راست هست هم استفاده کردم نشد
یه کمکی بکنید از دست این راحت شم
با تشکر
منتظر یاری شما هستم
دوست عزیز برنامه های خاص 32 بیت توی ویندوز 64 بیت تقریبا غیر قابل اجراست !!نقل قول:
البته در مورد برخی نرم افزارهای خاص شاید بشه کاری کرد ولی بازیها تا اونجا که من میدونم نه:13:
میگم یه modern warfar 2 خریدم 3 دی وی دی هست تو بازی هم میره
به نظرتون ناقص نیست؟
نمیشه اینکارو کرد دوست عزیز
یکی از شرایط اینکار پشتیبانی بازی مورد نظر توسط ویندوزه که اگه اینطور نباشه کاری نمیشه کرد
موفق باشید
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نه نسخه اصلی 3 دی وی دیه :8:نقل قول:
نقل قول:
یعنی بازم بسوزم و بسازم
هیچ راهی نیست؟