ممنون دوست عزیز...نقل قول:
دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هست
قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش
ممنون دوست عزیز...نقل قول:
دوست عزیز رنگ مشکی همون الیت هست
قیمت اون هم حدودا 340 هزار تومن هستش
بچه ها شما مطمعنید که guitar hero metallica رو نمیشه با دسته بازی کرد؟؟:18: هیچ رقمه راهی نداره من خیلی تو خماری این بازی ام :37:در ضمن یه کامپیوتر سیستم بالا هم دارم این بازی کامپیوترش نیست؟؟
سلام دوستان
یه سوالی داشتم.من یه مانیتور 16 اینچ CRT LG دارم ومیخام بدونم اصلا ارزششو داره کابل براش بخرم .یا نه؟؟؟
در مورد کابلم همون که تو سایت فتحی نوشته کافیه؟؟؟کابل اتصال ایکس باکس به مانیتور......
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
اسم کابلی که شما میگینقل قول:
vga است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم 10 تومن هست اکه شما xbox رو با کابل av (زرد.سفید.قرمز) وسل میکنی به تلوزیون ارزششو داره این کابلو بخری چون کیفیت و زرولوشنش زمین تا اسمون با av فرق میکنه! در ضمن شما با مانیتور میتونید تا صبح تو اتاق خودتون راحت بازی کنید:11:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
دوست عزیز فقط گیتار هیرو 1 و 2 و ایروسمیث با دسته قابل بازیهنقل قول:
اه چه حیف شد الان میرم خودکشی میکنم:19: ... کاری باری ندارین؟ ما که رفتیم:3:نقل قول:
پس نصب بازی روی هارد چه سودی داره؟نقل قول:
درایو شما زور بیخودی نمیزنه ! سرعت لود بازی ها زیاد میشه . طول عمر دستگاه بیشتر میشه ، گرمای تولیدی کمتر میشه ، سر و صدا کمتر میشه .نقل قول:
نصب بازی روی هارد باعث میشه درایو دیگه کارنکنه و عمرش بیشتر بشه و همین کار نکردن درایو باعث میشه کنسول صر وصداش کمتر بشه و کمتر داغ کنهنقل قول:
ولی دلیل اصلی رختن بازی رو هارد کم شدن لودینگ ها و روان اجرا شدن بازی است شما بازی gta episod liberty city رو یه بار با دیسک و یه بار با هارد اجرا کن سوار یه ماشین شو و با سرعت برو تفاوت رو احساس میکنی
این LT که برای بن نشدن می خواست بیاد ساخته شده ؟
پس دیگه برای لایو لازم نیست از کنسول کپی نشده و بازی اورجینال استفاده کرد درسته ؟
LT که چند ماهیی میشه برای lite-on و 1 هفته ای هم میشه که برای benQ اومدهنقل قول:
ماهیت LT بر این اساس هست که ban نکنه
سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید :
1- ارکید با مادر بورد جاسپر با الیت با مادر بورد جاسپر چه فرقی دارن که اینقدر زیاد قیمتشون متفاوتند ؟ این 3چراغه شدن کنسول توی این 2 تایی که نامبردن هست یا نه ؟
2- میخواستم بدونم هنوزم قضیه بن شدن کنسولها پا برجاست و نمیشه آنلاین زد ؟
3-راجع به کپی خور کردن کنسول و آپدیت اون میخواستم بدونم آیا به صورت سخت افزاری هست یا خودمم میتونم انجامش بدم مثل psp یا اینکه بهتره از مغازه دار کپی خورشده بگیرم ؟
خیلی ممنون
1 - به علت هارد 120 که arcade نداره 3 چراغ هم کامل شما فراموش کن با jasperنقل قول:
2 - با lt حله و همه الان online میزنن
3 - باید کنسول باز بشه و درایو اون به pc وصل شه و یک process نسبتا پیچیده ( به خصوص برای کسانی که اولین بارشونه ) انجام بشه که ریسکش ممکنه درایو رو break کنه
برای همین پیشنهاد میشه بدین بیرون انجام بدن
: دوستان بهترین باتری چیه برای استفاده توی دسته ؟
2 : ایا بازی ها رو -- میکنن ؟... یا نه توی نت میذارنو بعد دانلود میکنن ؟ یعنی برای گذاشتن توی نت نباید بازی -- شده باشه و ... ؟
3: بنظرتون پرمیوم راحت گیر میاد ؟ .. و اینکه من یه پرمیوم بگیرم با یه hdmi to avi جدا ارزون تر از یه الیت در میاد درسته ؟ /// البته نیمدونم 60 گیگ کافی هست یا نه ! چون من میخوام به مانیتور وصل بکنم نیازی به hdmi to hdmi ندارم !
4: ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
5:اون فایل کامپوزیت چندتا سیم به اسپیکر وصل میشه چون باید یه مادگی بگیرم برای همین میخوام بدونم ممنونم...
دوراسل ، این شارج پک و پلی اند ُشارژ و اینها مفتش گرونه نخر که مثل من پاچت میشه ، تازه من از خود مایکروسافت خریدم .نقل قول:
: دوستان بهترین باتری چیه برای استفاده توی دسته ؟
نه بازی ها رو -- نمیکنند بلکه برعکس سعی میکنن که بازی کپی تا جای ممکن شبیه به بازی اورجینال باشه .نقل قول:
2 : ایا بازی ها رو -- میکنن ؟... یا نه توی نت میذارنو بعد دانلود میکنن ؟ یعنی برای گذاشتن توی نت نباید بازی -- شده باشه و ... ؟
پرمیوم دیگه تولید نمیشه ! خدا رحمت کنه . یه آرکید بگیر با یه هارد 60 ، خود من همین کار رو کردم .نقل قول:
3: بنظرتون پرمیوم راحت گیر میاد ؟ .. و اینکه من یه پرمیوم بگیرم با یه hdmi to avi جدا ارزون تر از یه الیت در میاد درسته ؟ /// البته نیمدونم 60 گیگ کافی هست یا نه ! چون من میخوام به مانیتور وصل بکنم نیازی به hdmi to hdmi ندارم !
تم ، آهنگ ، دمو ها و ... ولی برای بازی ها نه چیز دیگه ای نمیاد تا جایی که من میدونم .نقل قول:
4: ایا توی لایو غیر از DLC هایی که برای بازی میاد چیز دیگه ای هم برای اضافات و .. بازی میادش؟
فایل کامپوزیت چیه دیگه ؟نقل قول:
5:اون فایل کامپوزیت چندتا سیم به اسپیکر وصل میشه چون باید یه مادگی بگیرم برای همین میخوام بدونم ممنونم...
اگر patchی برای بازیها بیاد در LIVE برای دان کردن قرار میگیره.نقل قول:
2تا سیمش : یکی سفید و دیگری قرمزنقل قول:
سلام بر دوستان !!!
دیروز با دوستم رفتیم یه جا تا درایوشو آپ کنه ... یارو گفت مابه pc وصل نمی کنیم هرکی گفته--- ...گفت یه dvd بهت میدم بذار تو
درایو تو ی ده دقیقه اپ میشه !!! راسته ؟؟؟
برو بهش بگو DVD شو چند میفروشی :31:نقل قول:
همچین خبری نیست ! اگر بود که خوش به حال همه میشد ! خود مایکروسافت با DVD نمیتونه فرمور درایو رو آپگرید کنه چه برسه به یه مغازه توی یک کشور فاقد تکنولوژی ساخت چیپ و مدار های پیچیده و برنامه نویسی درجه یک !
بشنو و باور نکن .
میگه 4 تومن !!!نقل قول:
میگه همه بردن راضی بودن ... !!!
میگه از یه سایت دان میکنیم میریزیم تو دی وی دی !!! نامرد سایتشو نگفت ...
احتمالا منظورش disc active بوده که الان با اومدن Ixtream LT از دور رفته .نقل قول:
این که گفتی یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
درایو آپ میکنه ؟؟؟
دیسک active iso هست که یک سابقه طولانی در اجرای بازیهایی دراه که از طرف MS با ورژن های جدیدی از wave عرضه میشه و frimware های موجود درایو قادر به اجرای اون بازی نیستند و کارش هم به صورتی موقتی هست یعنی شما برای هر دفعه اجرای این بازی ها باید اول دیسک active iso را در داخل درایو قرار داده و سپس با خارج کردن اون و گزاشتن دیسک بازی اون را اجرا کنید که این روش با اومدن non-stealth ها و LT از رونق افتاده.نقل قول:
فکر نمیکنم ! میدونی چرا !؟نقل قول:
چون اینطوری فقط از نظر منو شما امکان پذیر هست و از نظر MS بک حرف خنده دار بیش نیست.
چون این قابلیت باید از ابتدا روی یک کنسول قرار بگیره و همانطور که قبلا گفتم اضافه شدن این جور موارد فقط به ضرر MS هست.
خب پسر خوب اینو که همه میدونن نسل بعد تمام دستگاه ها از درایو های BD به صورت Stouck استفاده استفاده میکنن.
ولی خب تا 2014 یا 2015 خیلی مونده و با این روند رو به پیش رفت تکنولوژی فکر میکنم فرمت جدید جایز باشه.
این دسته به احتمال زیاد ماله سریه قبلیه تولیدش هست . یعنی قدیمیه !نقل قول:
الان تمام دسته ها با باطریه شارژی کار میکنن.
این درگاه پشت کابل VGA که شبیه درگاه صداست برایه چیه؟
gamingbolt ادعا کرده که به زودی از سوی MS داشبورد جدیدی با ورژن 2.0.9195.0 عرضه خواهد شد که ممکن هست بهینه سازی هایی به شرح زیر درش قرار بگیره:
که موارد 1 و 3 به نظره من مهمتره مورد 1 که مشخص هست و یک اژدیت برای NATAL و اجرای اون در X360 هست و مورد 3 هم که سرعت load را در کنسولهایی که هارد ندارن بهینه سازی و افزایش میده!نقل قول:
- 1. An update for Project Natal
- 2. Microsoft’s Game Room interface
- 3. Optimization to load arcade titles faster
- 4. More Social Media Integration
اینم عکسه ورژن بعدی داشبورد
source
کد:http://gamingbolt.com/2010/03/11/new-360-dashboard-update-leaked/
سلام دوستان
می خواستم بپرسم هاردیسکی که روی ELITE هست به چه دردی می خوره ?
من شنیده بوذم که با داشبورد میشه بازیها رو ریخت رو هارد دستگاه و دیگه نیازی نیست ذو باره دیسک رو بزاریم توی دستگاه
ولی حالا عده دیگه می گن تحت هر شرایطی دیسک رو باید پذاشت توی دستگاه
میشه دوستان یکم توضیح بدن:20:
ممنون
شوخی می کنی :27: ؟؟؟نقل قول:
راست میگی :18:؟؟؟
شهاب این عکس اولیت انگار فرقی نداره !!! حال نمیده تکراری ... حد اقل مایکروسافت ظاهرشو عوض می کرد:13:نقل قول:
کی گفته دیگه دیسک نیاز نیست ؟؟؟نقل قول:
شما باید وقتی بازی رو ریختی تو هارد دیسک رو بذاری اما دیسک هیچ گونه فعالیتی نداره !!! و فقط برای این است
که شما بازی رو ریختی تو هارد ندی به یکی دیگه اونم بریزه تو هاردش و اینجوری حقوق شرکت سازنده ی بازی حفظ میشه
نه این عکسه داره ورژنه داشبورد رو نشون میده اگه سمت راست اون بالای عکسو نگاه کنی ورژنشو نوشته.نقل قول:
عکسه دوم!!؟ عکسه دومی در کار نیست!!:31:
اوه ..اوه :31::31::31:شرمنده الان دقت کردم دیدم زیر تلویزیونیه !!!:31::31::31:نقل قول:
اخه فکر کرم جدا اند :31::31::31:
شرمنده :31::31::31:
با اجازه برم درستش کنم :43:
سلام
آيا كابل HDMI كه براي PS3 هستش به X BOx هم ميخوره؟
يه عكس از كابل HDMI براي PS3 و براي XBOX بذارين
ممنون
کابل HDMI یه نوع بیشتر نداره:نقل قول:
توی تایپیک ps3 همه میگن gow 3 gow3 gow 3
حالا gow 3 ما کی میاد ؟( gears of war )
زمان عرضه ی بازی 15 November هست که به نظرم مصادف با ترکیدن بمب اتم تو دنیا :31:نقل قول:
دقيقا زمان عرضه ي چي 15 نوامبر هستش ؟ : دينقل قول:
من برای انلاین بازی کردن یه بازی ارجینال گرفتم البته هنوز برام نفرستادن
حالا الان با اومدن LT پس فرقی بین این بازی و بازی کپی نیست درسته ؟؟
می خوام به طرف بگم بازی رو برگردونه به جاش برام یه هارد بگیره ؟ بهتر نیست ؟
بهتره بگید براتون یه هارد بیاره LT کارش خیلی درسته و مطمعن! اما باید یه سری نکات رو حتما رعایت کنید وگرنه با LT هم بن میشید.نقل قول:
سلام میخاستم بدونم که xbox360 رزولوشن 1080p رو ساپورت میکنه؟
بلهنقل قول:
بدون هیچ مشکلی
یعنی میشه وصلش کرد به full hd tv و بدون گیر کردن و تصویر اهسته شدن بازی کرد؟؟
در ضمن من شنیدم که 1080i رو ساپورت میکنه نه 1080p!
بله میشه اونم بدون هیچ مشکلینقل قول:
اشتباه به عرضتون رسوندن چون 360 از 1080p هم پشتیبانی میکنه
=============================================کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360prosystem/highdefdetails.htm
دوستان خیلی زود گذشت ولی این پست من 1000 امین پست بنده در این تاپیک بود :31:
یادش بخیر