کرک ریلودد هستنقل قول:
اون فایل همراه با دیتاپک ها را ریختم توی محل نصب بازی !!
قبلش به خودم میگفتم بریزم یا نریزم :n02:
حالا الان دوباره دیتاپک ها را بریزم درست میشه !؟؟؟؟
Printable View
کرک ریلودد هستنقل قول:
اون فایل همراه با دیتاپک ها را ریختم توی محل نصب بازی !!
قبلش به خودم میگفتم بریزم یا نریزم :n02:
حالا الان دوباره دیتاپک ها را بریزم درست میشه !؟؟؟؟
اون فیلو یه بار بریز بعد دیتا پکو بریزنقل قول:
بعدش هم پچو نصب کن
رسما این درپیت ترین بازی فوتبال کونامی از زمان وینیگ الون ها وحتی فوتبال 96 سگا هست
کرنر شد بازیکنم رفت کرنر بزنه صحنه دوربین که عوض شد بازیکن حریف روی نقطه کرنر بود !!!! اومد زد به توپ توپ رفت اوت داور اوت گرفت !!!!!!! اصلا این بازی از باگ گذشته اینا دیگه باید بهش گفت بیگ.
اصلا این بازی در سطح دمو هم نیست . اینایی هم که میان میگن پچ جدید نصب کردیم بازی درست شده یا بهتر شده واقعا جو الگی میدن بازی هنوز هم درپیته :n15:
آقا نشد که نشد :n14:نقل قول:
PEDEdit هم با این مسخره بازی هاش .... قبلاً پچ میداد این دنگ و فنگ ها را نداشت
معلوم نیست این چه مرگشه :n24: :n21:
دوست عزیزنقل قول:
شما ابتدا برو به آدرس C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\download و کلیه فایلهایی که پسوندشون cpk. هست رو پاک کن
بعدشData Pack 1 و Data Pack 2 را که دانلود کردی را در آدرس بالا کپی کن
بعد برو به پوشه نصب بازی و تمام پوشه های اضافی مثل PESEdit و FileLoader و PESEdit Selector را پاک کن
بعدش کرک اصلی بازی (همون قبلی رو) به همراه فایل rld.dll را در پوشه نصب بازی کپی کن
بعد از این کارها حالا باید PESEDIT 2.0 را نصب کنی و در پایان نصب هم گزینه سوم 1.01 را انتخاب کن تا پچ با موفقیت نصب بشه ...
اگه کارهای بالا را به دقت و حوصله انجام بدی دیگه اون پیغام خطا که گذاشتی رو نمیده و مشکلت حل میشه ...
:8:
هم 2013 روی سیستمم نصبه و هم 2014. فقط همون هفته اول که 2014 اومد بازی کردم. خیلی افتضاح بود. دیگه بازی نکردم و رفتم سراغ همون 2013
الان که اومدم تایپیک رو سر زدم دیدم بچه ها نوشتن که پچ جدید اومده و سرعت بازی و گیم پلی بهتر شده ( مخصوصا اون دفاع های موتور جت ). پچ رو دانلود میکنم و نصب میکنم. امیدوارم خوب شده باشه. گرافیکشم درست کنن تا با هر سیستمی بشه بازی کرد ( مثل 2013 ) و گرنه کلا پاکش میکنم و منتظر 2015 میمونم
آخه دیتا پک چه ربطی به گیم پلی کلی داره که دوستان می فرماین وقتی بازی آپدیت میشه خیلی بهتر می شه... گزارش عربی هم آشغال ترین چیزی بود که دیدم و شنیدم! طرف خوابش میاد اصلا گزارش نمی کنه بازی رو هر 20 ثانیه یه بار یک جمله می گه معلوم نیست چرا اینقدر عملکرد ضعیفی داره. پارسال گزارش ترکی استانبولی اونقدر عالی بود که همه متحیر شدند چیزی که کار دستی بود و گزارش رسمی از سوی کونامی نبود یه گروه ویرایشگر عملکردی بهتر از خود سازنده داره این برای وجهه کونامی اصلا خوب نیست بعد از یه PES2013 فوق العاده و جذاب انتظار یه بازی تکمیلی می رفت ولی همه چیز دود شد رفت هوا
واسه منم همین ارور داد این کارو کردم درست شد :نقل قول:
بعد از نصب پچ برو اینجا :
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\PESEdit\temp
دو تا فایل pes2014.exe , rld.dll رو کپی کن تو فلدر اصلی بازی که نصب کردی
بعد باز برو :
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2014\PESEdit\temp
فایل PES2014ChooseExe به صورت run as administrator اجرا کن سومی رو بزن اوکی میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه راهنمایی بکنید من کلا دیتا پک2.پچ2رو دانلود کردم نزدیک 1297مگ بود حالا نصب کردم فقط
الان ورژن 1.4رو میده اما جایی دیتا پک یه نوشته میاد لطفا راهنمایی کنید کجایی کار اشتباهه:n13: