شما پچ های مودینگ وی نصب کردی ؟نقل قول:
Printable View
شما پچ های مودینگ وی نصب کردی ؟نقل قول:
آقا این فیفا 14 فوتبال زنان رو هم داره یا سرکاری بودش؟
سوالا قبلیمو که جواب ندادین اینو جواب بدین :n15:
شما که فیفا بازین
بازی فیفا رو هم مثل pes دوبله میکنن؟
نقل قول:
سرکاری بود. همیشه قبل از اینکه فیفا جدیدش بیاد همیشه ازین شایعات دورش بوده.
سواله قبلیت چی بود عزیزم بت جواب بدم.نقل قول:
اره دوبله میکنن ولی نه مثه PES هر سریشو. مثلا من یادمه آخرین فیفایی که دوبله کردن فیفا 08 بوده. بعده اون من دیگه ندیدم. چون توو ایران PES زیاد بازی می کنن واسه همون زیاد دنبال دوبله FIFA نیستن
در اصلم بگیری درستش همونه. فیفا توو 14 بازیرو به واقعیت نزدیکتر کرده. بازیکن هیچوقت نمیتونه با یه سرعت یا یک فاصله با توپ در لحظه حرکت کنه. در هر لحظه فاصلش با توپ یا سرعتش تغییر میکنه. فیفام توو این ضمینه توو 14 نهایت ظرافتو قرار داده. شما وقتی داری 14 بازی می کنی باس خودتو جای بازیکن قرار بدی. باس روو حساب کتاب بری جلو وگرنه اگه بخوای بزن برو بری جلو که بنظرم بری سمت PES بهترهنقل قول:
خیلی خیلی بازی نومید کننده ایی هستش...:n27:
اگه اینطوریه پس چرا بازیکنای تیم حریف سریعتر بازی میکنن ؟ :n13:نقل قول:
من فقط با منوش حال کردم ! قشنگ تر از فیفا 13 ه ولی گیم پلیش افتضاحه ..
درسته . ولی با هر بازیکنی ؟ :n27:نقل قول:
یعنی باید با یکی مثل رونالدو یا مسی هم توپ اینقدر از پات جدا بشه ؟
به همین خاطر وقتی با یه تیم ضعیفتر بازی میکنی باز حس واقعیتر بهت دست میده .
البته من نمیدونم به خاطر اپدیتهای فیفا بود یا نه ولی اواخر خیلی بهتر شده بود بازی .
من فقط مشکلم توی کریر همینه گزینه Edit players هست که قفله و باید انلاین باشی تا فعال باشه و هیچ راهی هم نداره که به صورت افلاین روی نسخه کرکی فعالش کنی .
چون بعد از چندین فصل که بازیکنهای youth میاری همشون با کفش و لباس های بی ریختن و تیمت رو بی ریخت میکنه .
نه فکر می کنی. همش بستگی به بازیکنت داره که چقدر سرعت داره. مگه اینکه تنظیماتتو دست کاری کرده باشی. یکی از نکات دیگه ای که باید در نظر داشته باشی میزان برد و باختت توو بازیای قبلیه که این نکته روی سرعت تیمتت و سرعت بازیه تیمت خیلی خیلی تاثیر داره. و من به عینه دیدم. اگه چند باخت پشت سرهم توو لیگ یا چمپیون شیپ داشته باشی اگه دقت کنی می بینی سرعت بازی ه تیمت میاد پایین. پاس کاریای تیمت دیگه اون نظمو ندارن. خودت 3 چهار بازیو پشت سرهم توو لیگ یا هر جام دیگه ای بباز تا خودت ببینی چی میگم. البته توو یکی از جامها باختات باشنا. چون هر جامی واسه تیمت شرایط خاص خودشو داره