این کانال همین طوریه و هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شه. این هم جدول نوبت بندی شبکه ها:نقل قول:
کد:http://ostaniha.blogfa.com/post-156.aspx
Printable View
این کانال همین طوریه و هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شه. این هم جدول نوبت بندی شبکه ها:نقل قول:
کد:http://ostaniha.blogfa.com/post-156.aspx
من دستگاه گيرنده Kworld ----450t گرفتم.
برنامه ها را نصب كردم. تصاوير رو با كيفيت عالي نشون ميده ولي صدا قطع وصل ميشه. وقتي دكمه ضبط را مي زنم 5 ، 6 ثانيه صدا كلا قطع و باز وقتي stop را مي زنم. صدا كلا قطع ميشه. وقتي فايل ضبط شده را باز مي كنم تصوير خشدار و بدون صدا پخش ميشه. لطفا راهنمايي كنيد.
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
بنده دارای تلویزیون led هستم که تیونر دیجیتال دارد ولی از همان اول با کیفیت سیگنال و کیفیت دریافت تصویر مشکل داشتم.دائما سیگنال ضعیف و قوی می شود .آیا تلویزیون دیجیتال نیاز به آنتن مجزا دارد؟آنتنی که در حال حاضر استفاده میکنم لوله ای قدیمی است آیا باید تعویض شود؟آیا سیستم دیجیتال یا انتن کنترلی مشکل دارد؟راهی برای تقویت سیگنال هست؟در ضمن در روزهای ابری تصاویر کاملا صاف دریافت می شد علت چیست؟لطفا کاملا راهنمایی کنید با تشکر
روز ابری رطوبت بالاتره،رسانایی هوا بیشتر میشهنقل قول:
اگه تصاوير مشكلي داره به خاطر آنتن هست.
منم قبلا سر سيم آنتن رو به لوله شوفاژ وصل كرده بودم و تصاوير آنالوگ رو خيلي خوب ميگرفتم ولي وقتي گيرنده گرفتم ديدم سيگنالش ضعيفه و مجبور شده يك آنتن بگيرم
تکراری!!!!
سلام به همه.
من یک Strong SRT 5425 گرفتم،دستگاه را به LCD Samsung Full HD با Format 1080i و HDMI وصل کردم، 1 تا مشکل دارم.
iروقت اسپیکر کامپیوتر را روشن می کنم یا مثلا لامپ روشن خاموش می کنم، تصویرش میره میاد، یهو قطع و وصل می شه، مشکل چی هست؟
ممنون می شم کمک کنید.
تو رشت هم هستش؟
سلام دوستان...من مي خوام يك XDVB-333 از ماديران بخرم....كسي اين مدل رو داره؟ خوبه؟
در ضمن من آنتن هوايي ندارم...آنتن معمولي تلويزيونم (همينا كه 2 تا شاخه مثل آنتن راديو داره) رو بهش وصل كنم حله يا بايد آنتن هوايي باشه؟
فروشنده ماديران گفت يك دستگاهي هست كه اندازه يم خودكاره...اسمش رو يادم نيست ولي گفت قيمتش 9800 تومان است...گفت اينو بخري و تو اتاقت بذاري حله و امواج رو تقويت مي كنه و ... كسي از اينا خريده؟
ممنون:11:
با سلام.میخواستم بدونم چه طوری با تلویزیون سونی led nx700 میشه کانالهای دیجیتال رو گرفت؟به آنتن هم به جز هوایی به چیزی نیاز داره؟
با تشکر.