سلام.
گفتم چند خطی از تجربه خودم در مورد نمایش فیلم 3D توی VT30 بنویسم.
فیلم avatar و مستند deep sea imax رو به طور کامل دیدم.دستگاه پخشمم PS3 بود.
به نظر من بهترین فاصله بین 2 الی 3 متر هستش.تو قاصله کمتر از 2 متر تصویر تار میشه و تو فاصله بیشتر از 3 متر تصوبر تاثیر گذاری خودش رو از دست میده.البته بستگی به سایز پنل هم داره.من پنل 50 اینچ دارم و فاصله نشستنم با TV حدود 4 متر هستش.تو فاصبه 4 متری تاثیر تصویر کم هستش و تصویر به مقدار خیلی جزیی تار میشه.
پدیده crosstalk متاسفانه توی این پنل هم مثل پنل های سه بعدی دیگه به چشم می خوره منتها این قضیه زمانی نمود پیدا می کنه که زمینه تصویر مشکی باشه و توی رنگ مشکی هاله تصویر نمایش در امده به چشم می خوره.در غیر این صورت اصلا به چشم نمیاد.
گوشه های پایین تصویر کمی لرزش داره.نمی دونم چرا ولی این مشکل وجود داره.البته تو فاصله 3 متری این قضیه به مقدار حداقل میرسه ولی باز هم وجود داره.
تصویر با عینک سه بعدی کم نور میشه.به نظرم حتما رو مد داینامیک باید تماشا کرد.حتما باید تو تاریکی مطلق تماشا کرد تا هیچ رفلکس نوری به چشم نخوره.
دوستانی که در مورد انعکاس نور سوال دارن بدونن که این پنل کلا انعکاس نور رو داره.البته رو مد داینامیک خیلی کم به چشم میاد ولی این قضیه رو در نظر بگیرید که رو مد داینامیک اصلا تصویر سینمایی نیست و به عبارتی از جزییات کم میشه و فقط به درد شبکه های خودمون می خوره.البته واسه نور خونه رو مد نرمال هم باشه کافیه مگر اینکه کسی تصویر جیغ دوس داشته باشه.
غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.