یکی از مسئولین سامان سنجش گفته بود که برای برخی رشته ها که ظرفیت زیاده کنکور حذف بشه ولی بقیه رشته های پررقابت کنکور براشون باشه به نظر من اینطور بشه خیلی عالیه .
Printable View
یکی از مسئولین سامان سنجش گفته بود که برای برخی رشته ها که ظرفیت زیاده کنکور حذف بشه ولی بقیه رشته های پررقابت کنکور براشون باشه به نظر من اینطور بشه خیلی عالیه .
دوستان میخوام از رو ده استاد فصل حد و پیوستگی رو بخونم . به نظرتون میشه کامل یاد گرفت یا از رمزینه بخونم ؟
سلام لطفا یکی بیاد به من کمک کنه می خواستم بدونم با معدل 18خورده ای امکان قبولی تو رشته معماری چقدره مخصوصا معماری گیلان یا اصفهان
عربی رو معمولا بالای 60 یا 70 میزنم ادبیات هم 70-80 دینی 6--70 زبان 70-80
ریاضی ولی پایه ام خیلی خوبه ولی پیش نه به خاطر همین به 20 درصد فکر میکنم همین طور فزیک ولی شیمی تا65-75 میرسه
باید چیکار کنم؟
رتبت میشه زیر 1000 منطقه 2 !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مبحث خیلی مبحث سختی نیست شما هر تستی از هر کتابی که میزنی باید 3 چیز رو مد نظر داشته باشین :
1. انسجام رو رعایت کنین و کلیات مبحث رو بدونین
2. مهارت شناختن سوالات رو بدست بیارید
3. سرعت عملتون بره بالا
من فکر میکنم رمزینه بهتر باشه :46:
دوستان 2 فصل اول تحلیلی رو از چه کتابی بخونم که مختصر و مفید باشه ؟
اینا رو دارم : رمزینه - گاج سفید - آبی قلمچی
گاج سفید که به درد الان نمیخوره و نسبتا سخته . حال حوصله رمزینه هم ندارم . پس میمونه آبی قلمچی ! یکی از دوستام میگه 2 فصل اول رو خیلی خوب توضیح داده . به نظرتون خوبه ؟ یعنی میشه مطلب خوب گرفت ؟
کتابای دیگه چی پیشنهاد دارین که مختصر و مفید باشه ؟
خیییلیییی ممنون !
به نظر من رو بعضی مباحث ریاضی و فیزیک که یه خرده بلدی بیشتر کار کن اینطوری راحت نذارشون کنار . اینم بودجه بندی:نقل قول:
محتوای مخفی: یه خرده بزرگن
10 استادو ندیدم ولی خودم دارم همین مبحثو از رمزینه میخونم راضیمنقل قول:
دوستان میخوام از رو ده استاد فصل حد و پیوستگی رو بخونم . به نظرتون میشه کامل یاد گرفت یا از رمزینه بخونم ؟
+
داشتم تو فروم میگشتم از قسمت بانک کارنامه ها ، کارنامه پارسالمو پیدا کردم :31:
محتوای مخفی: زبان + ریاضی
سلام بچه های چطورین خوبین؟؟
خر میزنین یا نه؟؟
منم خیلی وقته که نیومدم اینجا از بس خر میزنم...خودمم موندم چطوری روزی 7-8 ساعت میخونم!!!!
بگذریم میخواستم بپرسم کسی میدونه تو بهار 91 بازم امکان ثبت نام وجود داره یا نه؟
ممنون میشم دقیق و سریع جواب بدین...خیلی مهمه!
به سلامتی و موفقی همه بچه کنکوریای 91(مخصوصا ریاضیا)
واقعا ولی توی سنجس خوب نیومد البته تا اخر سر جلسه ننشستم و شیمی و اصلا نزدم فزیکم فقط دو صفحه ی اول رتبم شد 4000نقل قول:
سوالای سنجش چقدر شبیه کنکور سراسریه؟؟؟؟؟؟
تو که میگی شیمیت خوبه شیمی رو نزدی در واقع فقط ریاضیت که خیلی خوب نیستو زدی!!:13:نقل قول: