سلام و خسته نباشید.
من مودم adsl دارم و از وای فای هم استفاده میکنم.user pas رو دوستم گرفته استفاده میکنه میخوام بدونم آیا راهی هست,نرم افزاری هست که بشه سرعت وای فای رو محدود کرد؟
ممنون:n16:
Printable View
سلام و خسته نباشید.
من مودم adsl دارم و از وای فای هم استفاده میکنم.user pas رو دوستم گرفته استفاده میکنه میخوام بدونم آیا راهی هست,نرم افزاری هست که بشه سرعت وای فای رو محدود کرد؟
ممنون:n16:
نقل قول:
برای کار نیاز به روتر میکروتیک دارید
سلام،
من یک کامپیوتر و یک لپ تاپ دارم که از طریق مودم هر دو به اینترنت متصل هستند. دو گوشی هم به این مودم وصل میشند. هر از گاهی که وارد Network در لپ تاپم میشم در قسمت phone مثل عکسی که گذاشتم اسم تلفن های مختلفی نوشته میشه که Mac Address متفاوتی با تلفن های من دارند و در حالی که چنین تلفنی به وایرلس من وصل نیست.اکثر مواقع اسم تلفن خودم هست و تا حالا چند باری اسم تلفن های دیگه نشون داده شده. جهت احتیاط رمز وایرلس رو عوض کردم، ولی باز هم چنین مساله ای هست. باز جهت احتیاط با نرم افزارهای مختلف وایرلس رو مانیتور کردم که دستگاه دیگه ای به وایرلس وصل نباشه که اون هم جز دستگاه های خودم چیز دیگری نشون نداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک ورک گروپ درست کردم و الان 5 تا سیستم با هم شبکه هستند فایل می تونم بفرستم و پرینتر هم شیر است
ولی نرم افزار هندی کافی را نمی تونم روی سیستم سرور نصب کنم یعنی نصب میشه ولی وقتی می خواهم بازش کننم ویندوز ارور میده که نرم افزار باید بسته بشه
خواهش می کنم کمکم کنید ؟
سلام دوستان یعنی کسی نبود که بلد باشه
اینم عکس ارور
سلام.
چند روزی هست اینترنت وایرلس رو راه انداختم و برای استفاده از وای فای یه روتر winlink R136 هم گذاشتم.
تکنسینی که اومد نت رو برام راه انداخت روتر رو کانفیگ کرد و چون عجله داشتیم پسورد رو 12345678 گذاشت.
حالا نمیدونم چطور باید عوضش کنم.
سی دی رو هم که میذارم و configure رو میزنم اتفاق خاصی نمی افته.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز تو شبکه های وورک گروپ اصلا سرور معنی نداره.نقل قول:
برنامه هم هیچ ربطی به شبکه نداره یکبار از شبکه خارج کن ببین کار میکنه یانه ؟
سلام دوستان
من یه تی وی دارم که وقتی میخوام باهاش از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم .
این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد.
تو تصویر بالا اون IP رو خودش اتوماتیک سرچ کرده و گذاشته. حالا سوال اینجاست که این IP رو از کجا آورده؟ مگه نباید مثل لپ تاپ و گوشی آی پیش 192.168.1.101 تا 103 یا ... باشه؟ چون وقتی با وایرلس لپ تاپ به مودم وصل میشم تو cmd که تایپ میکنم ipconfig بهم این آیپی رو (192.168.1.101) میده. تو گوشیم هم آیپی 192.168.1.103 هست. خلاصه که نمیدونم چی به چیه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
و یه چیز دیگه این Gateway رو چی باید بذارم؟ و همینطور DNS رو ؟ و از کجا باید پیداشون کرد لطفا با جزئیات توضیح بدید. مدل مودمم هم TP-Link TD-W8951ND هست.
با تشکر از همه
سلام ببين وقتي با lan متصل ميشي چ ip ميگيره؟؟ و وقتي با وايفاي متصل ميشيip هم رنج هست؟ وايفاي احيانا پسورد نداره؟؟ DNS ها رو از داخل روتر بردار
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهشا اگر کسی بلده جواب بده.نقل قول:
چرا یکبار که روتر رو کانفیگ کردم برای اعمال تغییرات دیگه نمیشه وارد تنظیماتش بشم؟؟