دوستان پچ 1.6 نصب نکنید چون نه کرکش اومده نه کیت سروری که این ورژن ساپورت کنه.
کمی صبر کنید پچ ابدیت جدید pesedit بیاد هم ورژن 1.6 داره و هم dlc 4
Printable View
دوستان پچ 1.6 نصب نکنید چون نه کرکش اومده نه کیت سروری که این ورژن ساپورت کنه.
کمی صبر کنید پچ ابدیت جدید pesedit بیاد هم ورژن 1.6 داره و هم dlc 4
نقل قول:
مرسی - خیلی خیلی ممنون
ولی ی سوال کوچولو
این نوشته کیت سرور رو توی مسیری که بازیو نصب کردیم نصب کنیم / ولی چیزی بنام inistall نداره
همون کپی بشه درسته یا کار دیگه ای هم باید انجام داد
لینک گزارشگر مزدک میرزایی رو لطف کنید
بله عنوان پستم اسم اچیومنت/تروفی هست که یکی از بالاترین گیم اسکور هایی هت که توی بازی گنجونده شده... من چند روز پیش گیم PES2010 رو روی هارد یکی گیر آورد گفتم لیست اچیومنتاشو یه چکی بکنم کل اچیومنتاش دقیقا همون اچیومنتای 2011 بود واقعا این سازنده های PES اونقدر گیج هستند که حتی زحمت ندادن واسه بازی جدید اچیومنتای جدید بذارن وای که چه بی استعداد و بی ذوقن سازنده های سری PES به هر حال باز جای شکر داره توی نسخه 2012 یه تکونی دادن... یه مود فوق العاده کم طرفدار اضافه کردن بد جور هم بهش می نازن بله منظورم رئیس باشگاه هست که یخ ترین مودی هست که می تونید بازی کنید... برداشته یه اچیومنت/تروفی زاغارت هم گذاشته که البته برای کسب کردنش باید استعداد به خرج بدید ولی خیلی طول می کشه این اچیومنت از ما می خواد که بودجه شخصیمون رو به حدی برسونیم که توی مایه دار ترین مالکین توی صدر باشیم یه چیزی حول و حوش 1 بیلیون باید جمع کنیم که بالاخره با استفاده از راهنما و کمک داداشم دیشب کسبش کردم و 90 تا گیم اسکورشو کسبیدم تا آرزو به دل نمونم الان فقط 2 تا اچیومنت باقی مونده یکی بردن یک لیگ در حال عادی و یکی کاپیتان شدن در مود BAL الان که دیگه آخرین دیتا پک اومده به نظرم وقتشه که یه دست مود مورد علاقه ام BAL رو شروع کنم
ولی خدائیش هوش مصنوعی پائین و ریگلاژ نبودن بازی چقدر عذاب آوره توی این بازی... بیشتر عناصر بازی با هم مچ نیستن. امیدوارم کمی این مشکلات حل بشه توی نسخه بعدی پیش نمایش PES2013 رو ترجمه کردم توی تاپیک زیر علاقمندان می تون بخونن... ولی با این تفاسیر امیدی زیادی به تحول نیست... چون متاسفانه سازندگانش نمی خوان قبول کنن و یه جورایی لج کردن... من قبلا هم گفتم موتور بازی خیلی بد نیست فقط تنظیم نمی کنن بازی رو سرعت تنظیم نیست اصلا شناخت ضعیف سازندگان بازی از فوتبال کل گیم رو تحت تاثیر قرار داده... امیدوارم از کارشناسان کمک بگیرن تاگیم پلی بازی به تکامل برسه من معتقدم با همین موتور میشه یه بازی خیلی عالی ساخت این رو دموی اول PES2012 ثابت کرد.
موفق و گیمر باشید:40:
فایل فشرده رو باز میکونی بعد وارد پوشه داخل اون میشینقل قول:محتویات داخل پوشه رو تو مسیرکد:kitserver-12.2.0(www.pesbaz.com)
(مسیر اصلی بازی) میریزی بعد فایل manager.exe اجرامیکنی فایل pes2012.exe از منوی کشویی انتخاب میکنی بعد Attach رو میزنی بعد manager رو میبندی حالا Kitserver نصبه بعدش بقیه کارا سرعت و استادیوم....کد:\Pro Evolution Soccer 2012\kitserver
کسی لطف کنه ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6960504&postcount=3055
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6955267&postcount=3046
لینک اول که مدیافایر ترکیده
دومی هم دانلود نمیشه
جای دیگه نبود ؟
با سلامنقل قول:
پارت اول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت دوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت سوم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت چهارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان کرک پچ 1.6 نداره؟