[QUOTE=mohammadsm;6387866]اینکه میخواد 150مگ دانلود کنه بایستی شما یا بذاری کلا دانلود شه که زمان بر هست و از حوصله خارجه.برو dataش رو از سایتا بگیر و توی فولدرش کپی کن و حالشو ببر این بهترین راهشهنقل قول:
[QUOTE=mohammadsm;6387866]اینکه میخواد 150مگ دانلود کنه بایستی شما یا بذاری کلا دانلود شه که زمان بر هست و از حوصله خارجه.برو dataش رو از سایتا بگیر و توی فولدرش کپی کن و حالشو ببر این بهترین راهشهنقل قول:
سلام ، بچه ها من واقعا از رنگ مشکی واسه گوشیم خسته شدم و با دیدین عکس ها بنظرم رسید سفیدش خیلی زیبا و خاص هست ، کسی نمی دونه کجا میشه سفیدش رو گیر اورد ؟ . مرسی + کف قیمت اگه لطف بکنین
سلام خدمت دوستان
اينكه ميگن Made In Korea By Samsung هاي الان همگي ليبل هستند يعني چي؟مگه اون سريهاي اول كه اومد (1،200،000 هم قيمتش بود) اونا ليبل نبودن؟
بعد يه سوال ديگه،امكان رجيستر كردن گوشي تو سايت اصلي وجود داره؟
بکی از دوستان تو فروم همسایه قیمت داده :
گالکسی اس 2 تو اراک 610 هزارتومن ( چینی )
امروز 1 شهریور
سلام
منم ای گوشیو گرفتم، یه سوال : وقتی اس ام اس یا میس کال هست هیچ notification نداره گوشی؟؟ نوری چیزی؟
سلام
اینم SII سفید:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی باهاش حال کردم.
دوست عزيز ميشه ادرس فروشنده رو واسم بفرستي(منم اراكم)نقل قول:
ولی آدم اینگار star tv دستش گرفته !!!!نقل قول:
نه؟؟؟:13::13:
سفیدش خیلی زود خسته کننده میشه و با این جنس بدنه بعد یه مدت شبیه گوشی چینی ها میشه. بنظرم سفیدش واسه یه مدت کوتاه قشنگه فقط
وای به نظر من سفیدش فوق العادست:20: واقعا تکه هیچ موقع خز نمیشه بد تو سفید کثیفی و خط وخش هم کمتر نشون میده...
منکه به شخصه سفیدشو میگیرم چون تا به حال اسمارت فون سفید نداشتم واقعا تکه:8:
الان تو بازار سفیدش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستدار شما یاشار