من از همون اولش بهتون گفتم خخخخنقل قول:
البته چند وقت پیش تو youtube دیدم یک سری از spell هاشو, از اونجایی که ساختن چیز میزاشو بعید میدونم دیگه april fool باشه ولی خب دور از ذهن هم نیست.
Printable View
من از همون اولش بهتون گفتم خخخخنقل قول:
البته چند وقت پیش تو youtube دیدم یک سری از spell هاشو, از اونجایی که ساختن چیز میزاشو بعید میدونم دیگه april fool باشه ولی خب دور از ذهن هم نیست.
اقا ی سوال اگر بری با این نوبا بازی کنی به غیر از xp چیزه دیگه ایی نمیده منضورم با پی وی پی که باز یمیکنی فرق میکنه اگر از قسمت bigner لولتو برسونی به 30 بدرد نمیخوره حتما باید از pvp بازی بکنی؟:n04::n04:
امروز remake karma رو بالاخره می بینیم :n02: الاناس که پچ ران بشه
یه سوال وقتی first win day مثلا یه ربع مونده باشه کولدانش بری تو گیم بعده نیم ساعت ببری قبوله یا باید کلا کولدان شه ؟
نه نمیشه باید کلا ریست بشه.
آواتارت شبیه draven .خودشه؟نقل قول:
ما که ریوت هر چی بازی بوده میبیریم ! کلا از 10 تا بازی آخرم 2 تاشونو باختم ! به نظر من خودش شانسی میچینه من یه بازی بردیم و بعد بازی لول های بازیکنامون رو دیدم خودم که 25 بودم یه نفر بود لول 30 یکی دیگه لول 7 یکی لول 18 یکی لول 22 ! خیلی بد میچینه بازی البته باخته بودیم ولی چون tryn اونا نوب بازی درآورد ما زود مید رو پوش دادیم رفت و بعد 5 نفری تو یک لاین Tryn رو گنگ کردیم و مرد لاین دیگه رو پوش دادیم و تاور های بیس اصلی رو هم انداختیم خود بیس مونده بود که Tryn تایم مردنش تموم شد و دوباره اومد ما همه داشتیم بیس رو میزدیم Tryn رو ما آخر همه رو بجز 1 نفر که اونم خونش 500 تا مونده بود آخرین اتک رو داد و وین ! ! هو.را ! بازیش طولانی بود و خیلی اکس پی شاخ و آی پی خوبی داد
من همیشه 10 دقیقه مونده که اون تموم شه vs al جوین میشم بعدشم که بردیم 150 تارو میده پس مشکلی نداره فقط بازیتو زود تر از اون زمان تموم نکنی حلهنقل قول:
یکی جلو منو بگیره :n20:... تو همه بازی ها با یه تیم از پیش تعیین شده حاوی بازیکنان هم LVL و خوب ، آدم همیشه برنده میشه ... Riot کیلو چنده که بخواد برد و باخت رو تعیین کنه :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه میشهنقل قول:
یه سوال وقتی first win day مثلا یه ربع مونده باشه کولدانش بری تو گیم بعده نیم ساعت ببری قبوله یا باید کلا کولدان شه ؟
من دیدم
فقط باید بازی بیشتر از 15 دقیقه طول بکشه