مومن جان خدا رو خوش نمیاد یه روزه دار رو انقدر اذیت کنی. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
Printable View
مومن جان خدا رو خوش نمیاد یه روزه دار رو انقدر اذیت کنی. :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
خب سعید جان منم روزه هستم زبونمو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستت دارم رفیق گلم همش شوخی بود...
منم همین طور عزیزم . شوخی بود.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
ولی تو هم درک کن یه سری محدودیت ها وجود داره که تا روز موعود نمیتونیم از صندلی نشین اسم ببریم
نوکرتم ;)
اين سوالات يه خورده خفن بيده اما هيچ مشكلي نداره ... ( از خانم هاي فروم طلب بخشش دارم)
1- چند سالت بود ختنه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- از چند سالگي تنهايي ميرفتي WC ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- آخرين باري كه تو جات بارون اومد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چهار رقم آخر شماره موبايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- قبول داري آيديت يه خورده جواته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- سوال 5 رو خوندي تو دلت بهم ناسزا گفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينارو جواب بده دوباره ميام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[WooKMaN]ا
ين سوالات يه خورده خفن بيده اما هيچ مشكلي نداره ... ( از خانم هاي فروم طلب بخشش دارم)
1- چند سالت بود ختنه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دو یا سه سال. ولی اون موقع رو قشنگ یادمه. وای چقدر ترسیده بودم :biggrin:
2- از چند سالگي تنهايي ميرفتي WC ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم فکر میکنم از حدود سه سالگی بود. دقیق یادم نمیاد
3- آخرين باري كه تو جات بارون اومد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته میگذره از. در این مورد تاریخ دقیقی یادم نیست ولی قبل از 5 سالگی بوده
4- چهار رقم آخر شماره موبايلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطم بهمن ماه میاد.پس فعلا...
5- قبول داري آيديت يه خورده جواته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید رونالدو رو میگی؟ نه از نظر من قشنگه. اگه به نظرم جوات بود که نمیذاشتمش.
6- سوال 5 رو خوندي تو دلت بهم ناسزا گفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناسزا نگفتم ولی گفتم انگار ایدی خودش یه کلمه ریشه دار و با مسماست
اينارو جواب بده دوباره ميام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم
دوستان اگه اجازه بدید صندلی نشینیم رو چند روز تمدید کنم. چون یه کار نا تموم دارم و بعدش برای همیشه زحمتو کم میکنم.
نه از صندلی داغ بلکه از کل پی سی
سلام سعید جان...بابا بی خیال شو...راستی دلیل نیاری ازت ناراحت میشم این سوال منه؟
عزیز من دیگه از پی سی زده شدم.
ینی خیلی وقت بود زده شده بودم. تا الانم ناراحتیم از این بود که یه تاپیک به اسم صندلی داغ وجود داره
شوق و اشتیاق بچه ها رو میدیدم و دلم نمیومد برم. مجبور بودم بمونم و شرایط سخت رو تحمل کنم
همش میگفتم کاش طوری میشد صندلی داغ تعطیل میشد که دیگه دغدغه ای نداشته باشم
خدارو شکر صندلی داغ هم دیگه دل بچه ها رو زده. برای همین دیگه خیالم راحته.
هر چی هم که هست و نیست میسپارمش به بهروز و بقیه دوستان.
دلمم میخواد خاطره خوشی قبل از رفتنم به جا بذارم.
در ضمن باید شروع کنم برای کنکور تلاشم رو بیشتر کنم. اینجوری که الان میخونم به هیچ کجا نمیرسم.
باید سبک زندگیمو به طور کلی تغییر بدم.
حالا میخوام تموم سختی هایی که تو این یکی دوماه اخیر تو پی سی کشیدم.
همه توهین هایی که شنیدم. همه بی معرفتی ها از جانب بعضی ها رو فراموش کنم
میخوام برمو خودمو عوض کنم. فقط امیدوارم بتونم دوری دوستان رو تحمل کنم.
اگه کاری داشتی شاید بعضی وقتها تو ایدیم آن بشم
خواستی ادم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا !!!
سعيد جان كوتاه بيا ...
خب منم يه مدت پي سي زده شده بودم ... دليلشم اين بود كه بي هدف وارد پي سي ميشدم ...
اما الان كم كار ميكنم ولي خوووووب كار ميكنم .... اميدوارم متوجه شده باشي ...
میشه بیشتر توضیح بدی؟