اگه به دیالوگ های اول قسمت 14 توجه کرده باشی ویتو و جو برای سالیری کار نمی کنن. این کار رو اِدی به جو و ویتو سپرده بود. از حرفایی که تو ماشین به هم زدن اینو فهمیدم که جو به ویتو گفت این یه ماموریته ناتموم بوده که باید تموم شه(همون کشتن توماس که سام تو شماره یک موفق نشد) و گفت ادی به من گفته که این ماموریتو از طرف یکی از خانواده های مافیایی یه شهر دیگه گرفته و این یارو(توماس) فعلا تحت حمایت مامورای فدراله.
-----
من که همینجوری بازی رو انجام دادم اصلا وارد جزئیات نشدم ولی چند تا مسئله خیلی جلب توجه می کرد.
تو شماره یک توماس بعد از این که آخر بازی توسط سام و گروه سالیری مورد سوء قصد قرار گرفت پیش پلیس رفت. که احتمالا بیاد سالیری دستگیر شده باشه و تا اون سالی که توماس به قتل رسید تو زندان بوده باشه..که منطقی به نظر میرسه وگرنه چرا باید سالیری برای کشتن توماس اون همه سال صبر می کرد.
حالا چیزی که تو مافیا2 توجه منو جلب کرداین بود که با فرضی که من گرفتم باید اون زمانی که ویتو رفت زندان سالیری هم باید توی زندان بوده باشه.
اولین چیزی که بعد از این که ویتو رفت زندان توجه منو جلب کرد لئو(همون پیرمرده) بود که به شدت شبیه دون سالیری شماره یک بود. البته لئو یه مقدار تو حرف زدن از سالیری شنگول تر بود:31:ولی باز هم همون متانت و شخصیت سالیری رو تو رفتارش داشت. من که هنوزم به این که لئو همون سالیری شماره باشه مشکوکم:27:
پایان بازی هم خیلی بی معنی بود.بیشتر به پایان یک قسمت شبیه بود تا پایان کل بازی. شاید dlc بعدی ادامه این پایان باشه.
البته تکلیف خانواده ویتو و اون پولی رو که قرض کرده بودن هم مشخص نشد کلا یه dlc لازمه تا این ابهاماتو برطرف کنه. چون اگه واقعا جو توسط افراد لئو به قتل برسه ویتو از این قضیه به سادگی نمی گزره. و اون نگاهی که توی صحنه اخر بازی به لئو کرد گویای همین قضیه بود.
در هر صورت امیدوارم تو dlc بعدی یه جوری بتونن این اشکلات کوچیکی که به داستان وارده رو برطرف کنن.