نقل قول:
گفتم این امپراطور یه هو میل زد و سرویس 2 گیگ ارائه کرد ، پس بگو کل هم اجمعین صبانت حالی به هولی شده ....
Printable View
نقل قول:
گفتم این امپراطور یه هو میل زد و سرویس 2 گیگ ارائه کرد ، پس بگو کل هم اجمعین صبانت حالی به هولی شده ....
جونم؟ مگه سرعت دانلودتون چنده ؟ من كه مشهد در بهترين حالت فاز بده سرعت ميرسه به 80kb/s كه بعبارتي ساعتي تقريبا 290 مگ و در 5 ساعتش ميشه 1.5 گيگ .نقل قول:
گفتم که سرعت دانلود بین 220 تا 250نقل قول:
خب پس خوش بحالتون شده است . يك زماني هي ....! تقريبا 5 سال پيش هم براي ما اينجوري بود اما الان بيشتر از يك ساله كه سرعت از 80 پايينتره گاهي تا 20 هم ميرسه و در كل ارزش دانلود نداره
مگه سرعت 80 بده عزیزم؟؟ کدوم isp دیگه داره رو خط 128 یه همچین سرعتی میده؟؟ بعد میگی ارزش دانلود نداره؟؟!! جل الخالق!نقل قول:
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
سرعت 80kb/s در بيابون فعلي اينترنت مثل لنگ كفش كهنه غنيمته ولي اگر از كاربراي مشهدي باشه بايد يادت باشه تا حدود يك سال پيش با همين خط 128 سرعت دانلود چيزي بين 200 تا 220kb/s بود ....نقل قول:
به هر حال براي ما كه ديگه سرعت 80 دلچسب نيست !
سلام
دوستان من چند وقته اينترنتم اختلال عجيبي پيدا كرده . بعضي سايت ها با مرورگر من لود نميشه در حالي كه با هر كي كه در تماس هستم ميگه همچين مشكلي نداره و سايت ها راحت لود ميشن . مثلا سايت mellimarket.ir براي من لود نميشه در حالي كه براي بقيه اينطور نيست ! مرورگرم فايرفاكس هست ولي با اينترنت اكسپلورر كه تست كردم مشكلي نداشت و راحت باز شد ... تو كانكت شدن بعضي نرم افزار ها هم همين مشكل رو دارم ! مثلا يه نرم افزار هست كه به يه سروري وصل ميشه كه براي من پيغام ميده كه امكان برقراري ارتباط با سرور وجود ندارد در حالي كه براي ديگرون اين مشكل نيست !! به نظرتون اشكال از كجاست ؟؟ من قبلا اين مشكل رو نداشتم ! يه دو هفته اي هست كه اينطور شده . با چيز پي ان كه وصل ميشم هيچ مشكلي نيست ولي در حالت عادي هست . شما همچين مشكلي داريد ؟
تو تبریز سرعت همه سرویس های 128 همه ISP ها بالاتر از 100 به غیر از شاتل که 65میده برای 128نقل قول:
وگرنه همه ISP ها سرعتشون تو 128 حداقل 100 تا میشه
البته فقط روزانه!نقل قول:
دوست عزیز حق با شماست. متاسفانه این مشکل برمیگرده به اقدام ناپسندی که بعضی isp ها منجمله صبانت اعمال کردن. جهت اطلاع بیشتر به این لینک مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f55/27216/