نقل قول:
قضیه از این قراره که تو منطقه ما تهرانسر اولین Isp که خدمات Adsl میداد همین بود و تا چند وقت هم همین بود
من هم دوتا سرویس 512 ازشون برای کافی نت گرفتم مجبور بودم از اینا بگیرم !!!
بعد از گذشت چند هفته کم کم شرکت های دیگه صبا سپنتا اسیاتک هم منطقه ما را پوشش دادن و من زنگ زدم پشتیبانی گفتم سرعت دانلود من باید چند باشه گفتن تقسیم به هشت کن همونه ما 512 را تقسیم به هشت کردیم دیدیم 64 باید باشه ولی بالا تر از 57 نرفت ما هم گفتیم حالا که این شرکت ها اومدن بزار یه پرس جو کنیم اگه میشه عوض کنیم Isp را اما گفتم بزار اولش با خودشون بگم که چرا سرعت 64 به من نمیده ای دی مدیر شرکت که اقای یوسفی باشن را گیر اوردم و چت کردم با ایشون گفتم چرا 64 نیست اینا بعد از چند دقیقه بحث ایشون با پروی تمام یوزرهای بنده را پرسیدن و گفتن سرویس شما پس فردا جمع اوری میشه !! و دیگه برای شما را شارژ نمی کنیم حالا کی همچین حرفی زدن 1 روز مونده از مدت شارژ من هم چون کافی نت دارم بخوام از یه شرکت دیگه بگیرم 10 روز طول میکشه و ضرر میخورم وگرنه که اصلا مهم نبود من میخواستم این ماه هم شارژ کنم اما گفتن نمیشه دلیل را که پرسیدم گفت شما پر مصرفی یعنی زیاد دانلود میکنی !!
من هم گفتم دوتا سرویس 512 گرفتم ماهی دارم 160 هزار تومن میدم به خاطرش پهنای باند نامحدود هم گرفتم بیام دانلود نکنم (اولین بار بود همچین چیزی از یه Isp می شنیدم ) بعد هم رفته بود به مسئول تمدید گفته بود که تمدید نکنه من زنگ زدم سریعا گفت اقای عبدالهی مدیریت گفتن شارژ نکنیم خلاصه سرتون را درد نیارم من هم گفتم سریعا قطعش کنن و زنگ زدم اسیا تک برای فرم قرارداد
به همه دوستان هم شدیدا توصیه میکنم از این Isp مسخره به اسم شهراد اینترنت نگیرن واقعا مسخره هستن اصلا هم جنبه انتقاد ندارن !!!!
متن چت هم نگر داشتم کسی خواست بگه بهش بدم تا ببینید نحوه برخورد یک مدیر Isp را با مشتری ببینید
اون كمبود سرعت به خاطر نويزو خطوط قشنگ مخابراتي ايرانه برا همه وجود داره .... ولي بر خورد اينچنين يه مدير قابل توجيه نيست ، كه اونم بر مي گرده به همون موضوع پشمو اينا كه گفتم چند تا پست بالا تر !