اره درسته
Printable View
اره درسته
نقل قول:
یرای وصل شدن به وایرلس مودم به دفترچه خود مودم نگاه کنی گفته پسورد wifi دستگاهتو باید از کجا نگاه کنی برای عوض کردن username و password مودمت هم داخل همون سایتی که با ip رفتی دوباره برو وبعد زنگ بزن به خود مبین نت تا راهنماییت کنن (الان با wimax به اینترنت وصل نیستم تا جای دقیق عوض کردن username و password بگم ):10:
سلام ...
دوستانی که مبین نت دارن پینگ هاشون و سرعتشونو هرچندوفت یه بار بزارن یا لطف کنن در مورد وضعیت سرعتش تو شهر خودشونن برای ما پست بزارن همینجا تا امثال من که همبن روزا میخوان بگیرن در مورده گرفتن و نگرفتنش به نتیجه برسن:10:
واقعا تبریک میگم. تقریبا نزدیک مایی ( آزادی شادمان) منم از روز اول تا همین الان با یک الی دو چراغ و سیگنال 10 درصد تا 30 درصد به شبکه وصل میشم که امیدوارم مثلا یک BTS ابتدای خیابان جیهون زده بشه که روی نت منم تاثیر داشته باشه. همین که الان برای شما BTS گذاشتن میتونه نویدبخش آینده روشنی برای ما باشهنقل قول:
من یه لپ تاپ قدیمی دارم می خواستم برای دانلود شبانه به جای اینکه سیستم رو روشن بزارم لپ تاپ رو بزارم دانلود کنه،
اما متوجه شدم که لپ تاپ زیادی قدیمیه و پورت LAN نداره، به جاش پورت خط تلفن هست و دو تا USB داره. مودم هم که خودتون می دونید کابل LAN داره فقط.
چه کار می تونم بکنم تا مودم رو به لپ تاپ وصل کنم، لطفا کمک کنید
مرسی میخوام بدونم من روی دکمه بوت کلیک کردم و 60 ثانیه بعد مودم ریست شد ایا این تو تنظیماتینقل قول:
که واسه مبین نت هست بهم میخوره.
باید تبدیل لن به usb بخرینقل قول:
با سلام
دوستان از2 تا 8 صبح که دانلود رایگان می باشد چقدر دانلود می کنند
و ایا بین سرعت دانلود 128 و 512 در هنگام شب تفاوت چشم گیری است
من حدود 300 مگ با 128 دانلود میکنم.نقل قول:
قطعا بین 128 و 512 تفاوت وجود داره. با در نظر گرفتن تمام نوسانات و مشکلات شبکه بازهم 512 خیلی بهتر از 128 هستش
من با یک مگ دقیقا ۲.۶ گیگ دانلود می کنم