اقا من امروز رفتم مخابرات . بخش فروش جاش تغییر کرده . یه خانم جون و خوش برخورد تر هم اضافه شده به بخش . خیلی هم شلوغ بود . چه سودی میکنه این مخابرات !
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
اقا من امروز رفتم مخابرات . بخش فروش جاش تغییر کرده . یه خانم جون و خوش برخورد تر هم اضافه شده به بخش . خیلی هم شلوغ بود . چه سودی میکنه این مخابرات !
چیزی پرسیدید ازشون ؟نقل قول:
بله . تجاریه به مسکونی نمیدن . شبانه نداره . قرار دادیه . یکساله هم هست . شلوغ بود و گرنه بیشتر با هم صحبت میکردیم شاید یه راهی پیدا میشدنقل قول:
ویرایشنقل قول:
کسی هست اینجا دو مگ داشته باشه ? پهنای باندش رو چند بسته شده ?
سلام این سرویس های 5 مگ و 10 مگ رو هم به خونه میدن؟
سوال منم هست سرعت دانلود چنده برای 2 مگ؟ کسی داره؟ راهنمایی کنه ممنونمنقل قول:
سلام
من الان دو هفته ست درخواست دو مگ دادم و خط رو هم یه هفته ست رانژه کردن اما هنوز نیومدن، زنگ هم میزنی میگن هنوز آماده نشده:n02:
در ضمن دوستان شبانه گذرگاه نگیرید چون وقتی من رفتم بگیرم بهم گفتن نامحدوده اما دروغ گفتن و محدودیت 20 گیگ داره!
80 تومن گرفتن واسه دو ماه ولی فقط 80 گیگ دانلود کردم
عجیبه . وقتی خط رانژه بشه دیگه تمومه . من خونم رو عوض کردم بعد رفتم مخابرات برای انتقال طبقه چهارم . یه سری مدارک گفت باید بیاری که من بیخیال انتقال شدم و رفتم زیر زمین یه دونه جدید ثبت نام کردم . لامصبا مدارک که نخواستند هیچ همون روز هم خط رانژه شد تازه پنج شنبه هم بود . شنبه هم اومدند یوزر پس رو دم در گرفتم گفتم به سلامت . الان اکانت یک مگ دارم که رو دو بسته شده . میخواستم ببینم دو مگ رو چند بسته میشه ?نقل قول:
مدرکی هم خواستند واسه دو مگ ?نقل قول: