نقل قول:
ممنون
پس یعنی تفاووت آنچنانی نداره دیگه
Printable View
نقل قول:
ممنون
پس یعنی تفاووت آنچنانی نداره دیگه
طبیعتاً نهنقل قول:
ما برای یک از دوستان چند ماه پیش وایمکس گرفتیم.
الان هم رو سیستم خودش به خوبی کار می کنه. می خواهیم رو سیستم اتاق بغلی وایمکس داشته باشیم و مودم که usb هستش رو برداشتیم و اون برنامه مخصوص wimax را نصب کردیم و مودم رو وصل کردیم، اما سیگنال و بقیه چیزها رو میاره ولی کانکت نمیشه؟ چرا؟ مگه یوزر و پسورد تو خود مودم ذخیره نمیشه؟
الان مودم تو حالتی هست که باید بری هر بار که کانکت میشی تو پورتال و کد تاییدیه رو وارد کنیم؛ حالا جالب اینجاست تو راهنما ایرانسل برای تبدیل به Route گفته که باید رفت تو قسمت manager و extended و پس از وارد کردن پسورد بقیه کارها رو کرد؛ حالا من هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه! مگه اینا یک پسورد مستر دارند ؟ من پسورد خود وایمکس رو زدم و قبول نکرد و 12345 رو زدم و قبول نکرد! پس چه عددی رو قبول می کنه؟این عدد دیفالت و پیشفرض هست یا برای هر کسی فرق می کنه؟
اگر دوستان جواب بدند خیلی ممنون میشم :)
پسورد : wimax820نقل قول:
اینو از کجا در آوردی
user name : admin
password: admin
این شماره 09377070000 چرا اصلا جواب نمیدن ؟؟ برادر من ثبت نام کرده زنگ زدن گفتن شما پوشش دهی ندارین . ولی من خودم بارها مودم خودمو بردم اونجا و استفاده کردم . حالا نمیدونم پولشو واریز کنیم یا نه .
سلام
من دیروز wimax ام رو اومدن راه اندازی کردن . گفتن اکانتت 2 ساعت دیگه فعال میشه
2 ساعت دیگه فعال شد . ولی فقط سایت ایرانسل رو میاره بالا . و هیچ سایت دیگه یی رو بالا نمیاره
از همون دیشب تا الان هم یه پشت به 707 زنگ میزنم . فقط آهنگ پخش میکنه و کسی بر نمیداره:41:
کسی تا حالا این مشکلو داشته که فقط سایت ایرانسل باز بشه واسش و هیچ چیزی دیگه بالا نیاد؟
دوست عزیز اگر توجه میکردید ایشان گفته بودند که مودم usb و نه wifi. یوزر و پسوردی که شما گفتید برای مودم wifi هست و نه usbنقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
شما باید وارد پورتال ایرانسل بشید و یوزر و پسورد خودتون رو وارد کنید تا بتونید به اینترنت وصل بشید. برای ورود به پورتال هم می تونید سایت گوگل رو سرچ کنید، یک صفحه میاد که به شما هشدار میده Continue to this website not recommended. روی این جمله کلیک می کنید وارد پورتال میشید.نقل قول:
به جون خودم این کارو میکنم . ولی بازم چیزی عوض نمیشه:41:نقل قول:
توی همون ecare.mtnirancell.ir لاگین میکنم. حسابمو میاره . میزنه فعال و... . بعدش چه روی همون صفحه - یا صفحه جدا باز میکنم ولی باز نمیشه
با سه تا مرورگر چک کردم
دوستان یه سوال با این وایمکس میشه بازی آنلاین بازی کرد منظورم اینه که پینگش اونقدر پایین هست که بشه باهاش بازی آنلاین بازی کرد؟