مورد اول نمیشهنقل قول:
باید بگردید زیاد مورد استفاده نیست به همین خاطر کم هست توی بازار
چیز زیاد جالبی نمیشه . نمیارزه خرج کنید
Printable View
مورد اول نمیشهنقل قول:
باید بگردید زیاد مورد استفاده نیست به همین خاطر کم هست توی بازار
چیز زیاد جالبی نمیشه . نمیارزه خرج کنید
يكي از همكارام سمند اي اف دوگانه داره كه حدود 8000تا كاركرده.
ميگه صبح كه ميخوام روشنش كنم بعد از استارت اول ماشين سريع خاموش ميشه و با استارت دوم روشن ميشه و بعد از چند ثانيه نامنظم كاركردن رديف ميشه.(بدون پدال گاز)
فقط صبح كه هوا سرده اينطوريه و وقتاي ديگه همچي رديفه .
به نظر شما قضيه چيه؟
طبیعیه ، منم داشتم همینجور بود ، البته وقتی هوا سرده ، حتی موتور لگدهای شدیدی به اتاق وارد میکرد . بگید قبل خاموش کردن ماشین روی بنزین باشه وقتی گرم میشه روی گاز بزاره مشکل حل میشه .نقل قول:
دوستان کسی نمیتونه پاسخ بده؟نقل قول:
گپش 1 میلیمتر هست
البته اندازه نگرفتم روی خود قوطیش نوشته بود
من باز هم میگم که با این وضع بنزینی که داریم دنبال شمع های با کیفیت بالا مثل انواع ایریدیوم رفتن فقط پول هدر دادن هست
سلام
قضیه ماشین های کارتکسی چی هست!!؟به غیر از نمایندگی آیا نمایشگاه ها هم از این دست ماشین ها دارن!!؟
درودنقل قول:
تير 93-- سورن ELX
اين ماشين بلائي سر من اورده كه نگو
زنگ زدم خير سر ايران فرغون دزد امداد، نهايت كاري كه كرد گفت اعزام به تعميرگاه
روي در رادياتور خمير شير كاكائو رنگ هستش
كاركرد 1750
نمي دونم داستان چي هستش، وقت هم ندارم برم دنبالش، ابعادش چقدر گسترده هست، نمي دونم
ولي انتظار از اين بدتر هم دارم
وقتي تا الان فقط 2 با گيربكس!!!!!!!!!!!!!!!! آوردم پائين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واشر چسبوندن ديگه خيلي برام دور از ذهن نيست
خيلي اشتباه كردم گرفتم
پ.ن1:
تو صفحات قبلي كه پست ميذارم ميگم نگيريد همه بهم مي توپن و توهين ميكنن و پستم حذف ميشه، من نميدونم من بيچاره اينقدر گرفتارم باهاش، يا همه اينقدر درگيرن منتها به شدت راضي هستيم!!!!!!!!!!!!!
پ.ن2:
يك خبر جالب امروز تو روزنامه (يادم نيست كدوم روزنامه) ديدم، راجع به ماشينامون كه الكي مهر يورو 4 خورده
ولي ظاهرا يورو منفي 4 هم ندارن
دلم نيومد نگم!!!!!!!!!!
سوخت سمن اوائل 100 به 10 هست یا ماشین من زیاد میسوزونه؟ef7
خيلي متأسفم وحيد جان كه اين همه بد آوردي . باور كن ماشيناي ايروني مثه لپ لپ ميمونه و واقعاً گزينه شانس توي اون نقش اولو بازي مي كنه .
بگذريم حالا خيلي ناراحت نباش بالاخره ماشينت گارانتي داره و قضيه روبراه ميشه .
اين روغني كه توي آب قاطي شده مقدارش خيلي زياده؟ اگه كمه بازم ميگم آبشو خودت تخليه كن و دوباره اب تميز بريز ببين بازم همينجوريه؟
آمپرت بالا نمياد و صبح راحت روشن ميشه؟
شما موارد زير رو براي ماشينتون بررسي كنيد:نقل قول:
اول شمع ها رو باز كنيد و از نظر سالم بودن مطمئن بشين و بهتره كه كلاً عوضشون كنين.
دوم هواكش ، فيلترهوا و دريچه گاز و بازكنين و تميزش كنين.
سوم سنسور روي منيفولد هوا رو بازكنين و با اسپري ناهيد تميزش كنين .
اگه اين كاراها رو انجام دادي و جواب نداد بايد بري سراغ كيت برقي پدال گاز و دمونتاژش كني و با اسپري ناهيد تميزش كني و بعد تست سالم بودن كوئل ها و مرحله بعدي چك كردن دسته سيم رابط بين كوئل ها و درخت سيم اصلي .
ظاهراً توي مدل ماشين شما مشكل (دسته سيم رابط )بيشتر رايجه .
اين كارها رو انجام بده و نتيجه رو هم اعلام كن .
موفق