کلآ سری f خوب هستن مشکلی ندارننقل قول:
کلآ سری f خوب هستن مشکلی ندارننقل قول:
مشکل باطری شون رو چکار کنیم؟نقل قول:
نقل قول:
من فکر کنم منظورش سری سفارش آمریکا هست که فقط هم در سایت آمریکا سونی میشه پیدا کرد
مثلا مدل f13afx/bنقل قول:
میشه گفت سفارشی ها بهترن؟
سرزمین رایانه کلآ چرند زیاد مینویسه مثلا نوشته همه مدل های F دارای USB 3 هستن که چرنده مثلا مدلF13LGX/Bنقل قول:
کلآ تا انجایی که من میدونم روی سری f امریکاییهاش usb3 نیست این چینی هارو نمیدونم "از این چینی ها هیچ چیز بعید نیست"کد:http://reviews.cnet.com/laptops/sony-vaio-f-series/4014-3121_7-34407679.html
نمیدونم این سایت این لپتاب هاشو از کجا می یاره!!!. با توجه به اینکه این شرکت در اهواز است
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
هیچ کار!!!!!!نقل قول:
تنها عیبی که می شه روشون گذاشت همینه البته با توجه به قدرتشون نباید عیب دانست البته میگن تا 2 ساعت باتری شون میره "بااخره یا خدا رو بخواه یا خرما رو"
االبته این باتری، باتری خودشون هست بعدآ می تونی باتری با توان بالاتر روشون گذاشت
نقل قول:
سرزمین رایانه خودش بازرگانیه
باتری چقدر پامون آب میخوره؟
نمی دونم تو بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسنقل قول:
تا انجایی که فهمیدم لپ تاب های سونی یا ساخت آمریکان یعنی made in usa و یا ساخت چین ، که باز روش نوشته ساخت چین. ولی چینی ها یه جمله اضافه دارند (یعنی به دو دسته تقسیم می شن) یا برای بازار امریکا (for usa)یا برای بازار اسیا و اروپاست که انوم به دلیل تفاوت های سلیقه ای و امکانات اجتماعی که مشتری های امریکا یی دارند.نقل قول:
تفاوت تشخیصی اونا اینکه ، لپ تاپ های چینی سه شماره دارند مثل F136 fx ولی امریکایی ها دو شماره ای هستند مثل F12 KF.
اما چیزی که مهمه اینه که چین خودش قطعات اصلی مثل هارد، LCD و .... رو نمی سازه و فقط اونا رو اسمبل می کنه هر چند قطعاتی رو هم که می سازه بهترین کیفیت رو دارند اخه اونارو که واسه ایران نمیزنه (امان از قطعات اشغال چینی که میان تو ایران و ما فکر می کنیم اجناس چینی همینه که ما می بینیم).
پس هیچ فرقی قابل توجهی بین کیفیت مدل ساخت چین و امریکا وجود نداره.
نقل قول:
پشت لپ تاپ های سونی سفارش آمریکا نوشته شده made in usa :18:
اره به من که طرف گفت همشون چینیه ولی روی یک سریشون میزنه امریکا اما اونم تو چین منتاژ میشه!