دوست من اینا رو تو خود دفترچه مودم هم نوشته ولی با یو اس پی نصب نمیشه اون درایورو نمیشناسه یه راه دیگه ای هست که نمیدونم کجای فروم دیدمنقل قول:
Printable View
دوست من اینا رو تو خود دفترچه مودم هم نوشته ولی با یو اس پی نصب نمیشه اون درایورو نمیشناسه یه راه دیگه ای هست که نمیدونم کجای فروم دیدمنقل قول:
وقتی مودم رو با usb وصل میکنی سیستم اونو میشناسه وقتی روشنش میکنی؟به عنوان new hardware؟نقل قول:
میخوام مودم خودم را هم با Pc و هم با لب تاب ازش همزمان استفاده کنم
مودمم دو تا خروجی داره
یکی شبکه یکی هم USB
کابل شبکه رو روی Pc وصل کردم و یو اس بی رو هم به محض اینکه به لب تاب وصل میکنم چراغ مودم خاموش میشه و شروع به چشمک زدن میکنه و اصلا هم کانکت نمیشه
مودمم بیلیون هستش (از شاتل گرفتم)
تنظیمات مودم رو هم بر روی PPPoE قرارش دادم
چطوری میشه اینکارو کرد؟
مشکلم حل شد
زنگیدم شاتل جونم:دی 3 سوته راهنماییم کرد تونستم حلش کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممنونم ، کاملا" حق با شماست .
چون جدیدا" گرفتمش و هنوز سرویسم وصل نشده ، فرصت نکردم با دقت ببینمش
الان برای تست از طریق Lan وصلش کردم فقط تنظیماتش مونده چون هنوز سرویسم وصل نشده ...
فقط مراحل راه اندازی این مودم رو از طریق Lan میشه بگین ؟ بی نهایت ممنون می شم ...
میشه تنظیماتش و نصب و راه اندازی مودم syslink WAG54G2 رو از طریق Lan بگین ؟
ممنون
نصبش كه خيلي راحته خودش همه چيز رو با عكس موقع نصب نشون ميده و ميگه چيكار كن( البته بايد خط adsl شما فعال شده باشه و گرنه ارور ميده.) همون كارا رو انجام بدي حله بعد از شناختن كارت هم توي اينتر نت اكسپلورر كد زير رو وارد كن به همه تنظيمات مودم دسترسي پيدا ميكني.نقل قول:
192.168.1.1
درست شد یه فایل بود که باید دان میکردمنقل قول:
تو سی دی خودش نبود تو اینترنت گشتم پیدا کردم
جالب اینکه خود ایسوس تو سایتش چیزی نداشت
ممنون دوست عزیز :40:نقل قول:
هنوز سرویس نگرفتم ، ولی از طریق لن وصلش کردم :10:
مرسی بابت راهنمایی :11:
دوستان سلام:11:
فعالان این بخش به شدت خسته نباشید:10:
از بین براند های Linksys و Asus ، مدل های Wag54g2 و WL-AM604g درگیر انتخاب هستم .
مجرب های مودم دوست!:46: کدوم یکیشون از بدو ورود مشکلات کمتری داشتند؟
متشکرم:11:
من ایسوس 602 دارم خیلی راضیم تو 3 سال به مشکل نخوردم تا حالا هم خاموش نشده