کسی میدونه چه طوری میشه از خارج از کشور قطعات خرید ؟
Printable View
کسی میدونه چه طوری میشه از خارج از کشور قطعات خرید ؟
setareye mashreghi عزیز جلو پنجره 76 میخوای یدونه سالمش رو تو سایت ایران ماشین یکی آگهی کرد 150 تومن چرا اونو نمیخری؟از شاهین شهر اصفهان بود
دیر متوجه شدم فروختش محمد جان
محمد جان چراغ عقب ايمپالاي 64 اصفهان گيرم مياد يا نه؟
راستش گذاشتمش براي بازسازي
در مورد اتومبیلهای آمریکایی فروشگاههای زیادی در نت هست که قطعات مختلف آن را میفروشند و معمولا بوسیله کارتهای اعتباری میشه خرید کرد اما مشکل اینجاست که معلوم نیست بدست ما میرسه یا نه؟اگر کسی در خارج داری بهتر میشه خرید کرد سایت ebay.com از همه معروفتره اما اگر توی سرچ بزنی مثلا فروشندگان قطعات ایمپالا: impala parts sellers سایتهای زیادی در این مورد پیدا میشه کرد .این دیگه به نوع قطعه ای بستگی داره که دنبالش هستی.نقل قول:
نوشته شده توسط setareye mashreghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
اتفآقا پدر من 10 سال پیش یه ایمپالا64 بی ستون 8 سیلندر داشت که بازسازیش کرد....
ماشین یکی از چراغهای عقبش شکسته بود و 2 تا قالپاق فابریکش روش نبود....اون موقع پدرم رفت تهران و از اوراقیهای تهران چراغ و قالپاق فابریکش رو پیدا کرد....
تو اصفهان سراغ ندارم
ولی یه نفر رو میشناسم که یه 64 داشت حالا تو کار آمریکایی هم هست فامیلش شاه بندری
یه زنگ بهش بزن شاید اون داشته باشه
09133677439
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
سلام.نقل قول:
اتفآقا پدر من 10 سال پیش یه ایمپالا64 بی ستون 8 سیلندر داشت که بازسازیش کرد....
ماشین یکی از چراغهای عقبش شکسته بود و 2 تا قالپاق فابریکش روش نبود....اون موقع پدرم رفت تهران و از اوراقیهای تهران چراغ و قالپاق فابریکش رو پیدا کرد....
تو اصفهان سراغ ندارم
ولی یه نفر رو میشناسم که یه 64 داشت حالا تو کار آمریکایی هم هست فامیلش شاه بندری
یه زنگ بهش بزن شاید اون داشته باشه
09133677439
بچه ها کسی به این زنگ زده؟
نمیدونم 15 میلیونه یا 1.5
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=15128&mashin
محمد جان دستت درد نكنه به آقاي شاه بندري زنگ زدم گفت ي چيزايي ازش داره قرار شد فردا باش وعده كنم خدا كنه چيزايي رو كه مي خوام داشته باشه به هر حال لطف كردي عزيز
camaro جان دستت درد نکنه بابت راهنماییت
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
محمد جان من زنگ زدم میگه 1.5
خب خدا را شکر....
نه بابا راست میگی؟این کادیلاک رو گفت 1.5؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعی باشه من میخوامش.....مطمئی با صاحبش صحبت کردی؟
سرکاری نبود؟
ستاره ی مشرقی یه زنگ به این آقای شاه بندری بزن شاید جلو پنجره 76 داشته باشه.....
این کادیلاک واقعا فروشیه و همون 1.5 قیمت داده اما خودش هم میدونه بیشتر از این نمیبرن و شاید کمتر هم بده.پای بازسازی که رفته فهمیده چه خون دلی داره!همان قطعات تزئیناتی کلی داستان داره اما اگر کسی با حوصله روش کار بکنه خیلی تمیز در میاد.