دوستان من امروز با پارس آنلاین صحبت می کردم گفتم شماره رو استعلام کنن بعد گفت فیبره نوریه و نمیشه:46:
بعد گفت اگه 15 روز صبر کنین وایمکس میاد ...
حال نظر شما چیه برای فرار از مخابرات بهترین راه حل اینه:20:
Printable View
دوستان من امروز با پارس آنلاین صحبت می کردم گفتم شماره رو استعلام کنن بعد گفت فیبره نوریه و نمیشه:46:
بعد گفت اگه 15 روز صبر کنین وایمکس میاد ...
حال نظر شما چیه برای فرار از مخابرات بهترین راه حل اینه:20:
وایمکس که خیلی وقته هست!نقل قول:
تو خیابان سعدی یکی از فامیل ها داره استفاده میکنه! با مودم داخلی هم داره استفاده میکنه!(اگه مودم خارجی بخرید که خیلی عالی انتن میده!)
==================================================نقل قول:
پیشنهاد میکنم تاپیکهای وایمکس وبین نت و ایرانسل رو بخونید.
و تا زمانی که میتوانید ADSL تهیه کنید به سمت وایمکس نیایید.
================================================== ===
آخه من آخر رودکی خ آبشناسان هستم:46:نقل قول:
تازگی ها هم می خوان اینجا بیمارستان شهید منصور عارفیان هم بزنن
نمی دونم وایمکس اینجا یعنی شهرک فرشته هم هست یا نه
اگه میشه دوستان راهنمایی کنند:13:
شما یه کاری بکن روی xp یه امتهان بکن و در مورد کروم هم اونیکه شما نصب کردی ورژن تایید نشده هست شما اگه میتونی ورژن 17 رو امتهان کن یک مورد دیگه هم توی توی عکس کروم که گذاشته بودی دیدم اون پایین عکس کروم هم نتونسته به سرورش وصل بشه تاخودش رو چک کنه اون رو که دیدم یه خورده مشکوک شدم به ویروسی بودن سیستمت چون بهضی از ویروسها جلوی ورود به بهضی سایتهارو میگیرند خود من یه بار سرم اومده انتی ویروسم هم اپدیت بوده اما نتونسته پیدا کنه شما سیستمت رو از لحاظ ویروسی بودن هم چک کننقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
یادته هاردم کار نمیکرد
با کلی پرس و جو و از این بپرس و از اون بپرس با یه لینوکس 30 مگی تونستم هاردمو درست کنم
البته بدون فایلهام
یعنی الان چیزی ندارم که بخواد ویروسی بشه در ضمن غیر از اون آویرا نصب و آپدیت هست
که اینم اضافه کنم
از ظهر به بعد مشکل حل شده و میتونم برم جیمیل
:40::40::40::40::40:
خدارو شکر :42: چطوری درست شد ؟:20:نقل قول:
معلومه دیگه اینا خودشون دارن اینترنت رو انگولک میکنننقل قول:
:31::31::31::31::13::13:
صبا نت ارومیه نیومد ؟ تو سایتش که هنوزم زده به زودی !
سلام
میشه ترافیک رو به دوره دیگه انتقال داد؟ یعنی یه دوره خریداری تموم بشه و مقداری ترافیکت بمونه، بعد بخوای اون ترافیک باقی مونده به سرویسی که بعد از اون می خوای بخری منتقل بشه؟ ( شرکت مکس نت )