دمای آمپر آبتون چقدرهنقل قول:
می تونید با دستگاه دیاگ دمای واقعی رو با دمای آمپر مقایسه کنید
وقتی ماشین کار می کنه فن روشن می شه و این گرما حس می شه در هر حال حتما مطمئن شید چون اگه ترموستات خراب شه واشر سر سیلندر کار دستتون میده
Printable View
دمای آمپر آبتون چقدرهنقل قول:
می تونید با دستگاه دیاگ دمای واقعی رو با دمای آمپر مقایسه کنید
وقتی ماشین کار می کنه فن روشن می شه و این گرما حس می شه در هر حال حتما مطمئن شید چون اگه ترموستات خراب شه واشر سر سیلندر کار دستتون میده
1- با 206و ... مقایسه کنید حتی پراید کشویی و ترمز دیسک این مدل ها همینه شما 206 رو با سرعت بالا هم دنده یک بذارید جا میره ( این کارو هییییییییییییییچ وقت امتحان نکنیدا)نقل قول:
2- وقتی اینجوری شد به ماشین فشار نیارید و اگه میشه با دنده دو به مسیر ادامه بدین تا اینکه به زور دنده یک رو جا بزنید
3-کفی بعضی وقتا حس نمیشه ولی کمک میکنه کلاچ ماشینتون کجا در گیر میشه یعنی چقدر بالا یا پایین عمل می کنه اگه سیم کلاچ موتاه با راد قابل تنظیم دارید اونو بالا تر بیارید تا شاید کمک کنه
4- ماشین رو خاموش در دنده یک بذارید و حالا دسته دنده رو تکون بدین ببینید بدون اینکه خلاص شه چقدر بازی می کنه ( در بعضی موارد حتی شبیه ماشین خلاص میشه)
5 - می گن توتال یا لیکومولی خوبه ببیند فورمولش W5 ؟؟؟؟؟ باشه نه 4 و مثلا 80-95 برزید نه 95-120
6- طبق تجربه با چندین تا از این مدل موتور گیرباکس بیشتر این مشکل رو دارند و با هزینه دیسک و صفحه و باز و بست گیرباکس خرج رو دست خودتون نذارید ( حتی ممکنه وقتی ماشین سرد تره دنده 1 به دو که عوض می کنید صدای تق تقی هم به گوش برسه)
7- خیلی حساس نشید
تنظیم موتور و فیلر گیرینقل قول:
چک کردن ف بنزین و شمع
اگر خنک کنندگی کولر به اندازه کافی هست یا نیست؟
ممکنه از سفتی تسمه گرفتگی لوله های گاز و یا جام بودن و سفتی کمپرسور باشه کولر سساز تست کنید
دوستان پمپ هیدرولیک ماشینمون (206 تیپ 3)خراب بود تو تعمیرگاه مرکزی عوضش کردن از اون موفع فرمون خیلی نرم تر شده
ولی الان از اطراف درب پمپ هیدرولیک یه کمی روغن میده،چند بار پاکش کردم بازم روغنی شده بود
آیا روغن هیدرولیک زیاد ریختن؟! یا در خرابه؟
چجوری این مشکل رو برطرف کنم؟
با تشکر
درب رو که باز کنی یه گیج اندازه گیری بهش وصله. یه حداقل و یه حداکثر روی اون گیج مثل گیج روغن مشخصه. روغن حداکثر باید تا اون علامت حداکثر باشه و اگه بیشتره پس روغن زیاده. اگه سطح روغن مناسبه دربش مشکل داره.نقل قول:
دمای آمپر آب معمولیه زیاد نیستنقل قول:
باشه باید ببرم واسه دیاگ
مرسی
اول بايد اندازه روغن رو ببينيد، اين كار رو زماني بايد انجام بديد كه ماشين مدتي حركت كرده و موتور و متعلقات اون( و البته پمپ هيدروليك فرمان) گرم شده باشه.نقل قول:
بعد در زمان توقف، فرمان را يكبار كاملا به چپ و راست بچرخانيد تا پمپ بيشترين مقدار روغن رو از داخل مخزن به مدار هيدروليك بفرسته، و سپس با باز كردن درب مخزن، و نگاه به گيج ، مقدار صحيح روغن را ببينيد.
درب داراي يك بخش لاستيكي گرد در قسمت پايين خودش است كه به نوعي مانع رسيدن و انتشار روغن به سمت بالا و محل درب ميشه. گاهي اين قسمت خراب و يا اصلا وجود نداره( ممكنه درب كهنه براي اون گذاشته باشن).
دوستان دوتا سوال اگه زود بهم جواب بدین ممنون میشم
من لنت هام تمومه دیگه
1 _ فردا میخوام برم لنت هامو عوض کنم یه لنت خوب برای 405glx چیه؟ + قیمتشو بگین که فردا زیادی بهم نگه
2_ لاستیک های فابریک که ایران خودرو رو ماشیناش میذاره ( بیشتر منظورم 405 ) تا چندهزار میشه ازش استفاده کرد؟ حدودا
من الان حدود 24 هزار رفتم 2 تا چرخ جلو زیاد ساییده شده ولی لاستیکهای عقب شرایط خوبی داره
(من فردا صبح میرم برای تعویض لنت اگه یکی امشب بهم جواب بده عالی میشه)
مرسی
معمولا لنت تکستار میندازیم حدود 80 تومن لنت جلو قیمتشه. حالا چیز دیگه هم شد اشکال نداره، در مورد لاستیک هم اگه حاد نیست میتونی جای لاستیکای جلو و عقبو عوض کنی و بازم کلی استفاده کنی اما اگه می خوای بخری استاندارد پژو 14/175 هست سایزش اما من معمولا خودم 14/185 میندازم. اگه وضعت خوبه می تونی لاستیک خارجی بگیری مثل مکسس یا اگه خیلی اوضات توپه میشلن. اگه نه من کویر و یزد تایر رو پیشنهاد میدم. بد نیستن. من خودم انداختم راضیم.نقل قول:
دوست عزیز بستگی داره کجا باشید یه زمان لنت تکستار خوب بود ولی نمی دونم یگه گیر بیاد یا نه من خودم آخرین باز لنت ایتالیایی خریدم که خوبهنقل قول:
مصرف لنت و لاستیکتون برا 24 هزار زیاد بوده احتمالا ترمز یاد می گیرید
من لنت رو حدود 40000 و لاستیک رو البته درست نیست ولی 5.5 سال بعد اونم بخاطر سفر عوض کردم مهم اینه که چه مارکی براتون گذاشته اگه بریجستونه که معمولا اون یا بارز میندازن تا 3 سال جواب میده اگه میگید خیلی ساییده شده میتونید یه جفت بگیرید مثل خودش عوض کنید
در ایرانی ها هم یزد از همه بهتره