سلام........نقل قول:
شما درايور وبكمتون رو نصب كردين؟
Printable View
سلام........نقل قول:
شما درايور وبكمتون رو نصب كردين؟
اگر در نوشتن غلط املایی یا تایپی بود ببخشید چون خیلی سریع درست کردمنقل قول:
خارج شدن از عضویت گروه در یاهو : من آموزش این قسمت رو به صورت تصویری در 3 مرحله برای شما درست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ایمیل زدن به اعضای گروه :
باید وارد members شوید اینجا اسامی همه اعضای گروه هست پایین هر اسم ایمل مورد نظر و ایدی هم هست
موفق باشید
سلام
من یه آنتی بوتر قوی میخوام که واقعا" کارش درست باشه...
یه برنامه ی خوبم هم واسه گرفتن talk ...
اگه یه برنامه خوبم باشه که بشه تبلیغاته یاهو رو حذف کرد باهاش که دیگه خیلی با حالتر میشه...
البته آنتی بوتر از همه واجب تره
یه دنیا ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
سلام............ بهترین آنتی بوتر از نظر من یاهو تونل هست........... که اگه بتونید یه کد که واسه فعال کردنش گیر بیارید خیلی به دردتون میخوره............. البته میتونید از چت کلاینتای دیگه استفاده کنید که خیلی روش امن تریه.......... میتونید با Chat 2 یا جاوا با امنیت بیشتری وارد روم ها بشید که امکان بوت شدنتون رو به میزان قابل توجهی کاهش میده............ Yahelite و Yazak نمونه هایی از این کلاینتا هستن...............
واسه برداشتن تبلیغات یاهو هم میتونید از این برنامه استفاده کنید:
موفق باشید :happy:کد:http://parsaspace.com/amintnt/AdBannerRemover.exe
آره آقا پیمان winblinde 4.5 رو سیستمم نصبه تا حالا هم از کاسپر استفاده نکردم من از norton 2004 که update استفاده می کنمنقل قول:
سلام من مدتیه با مسنجر یاهو 8.1 ام مشکل دارم هر بار لاگین میکنم چند درخواست اد میاید که همه رو میپذیرم ولی باز دوباره که لاگین میکنم همونها دوباره میان!
نمیدونم چیکار کنم؟ چند بار مسنجر از نو نصب کردم نشد.ویندوز هم نصب کردم نشد.
اصلا اون ایدیها هم نمیاد تو لیست!
گروپهای یاهویم اینطوریه :
friends:2/31
other:0/13
یکی بهم بگه چیکار کنم؟
نقل قول:
درسته آقا پیمان من رو سیستممwinblind4.5نصبه تا حالا هم از کاسپر استفاده نکردم و از نورتون2004که
خودم update کردم استفاده می کنم
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هر چند وقت یه بار ( 1-2 ماه یکبار) یاهوم گیر میکنه و دیگه هرکاری هم که میکنم نمیتونم واردش بشم و هر دفعه مجبور میشم ویندوز را کاملا عوض کنم تا مشکل حل بشه ... الان هم برام مجددا همین مشکل پیش اومده .... کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اینم یه عکس از مشکل :
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE]درسته آقا پیمان من رو سیستممwinblind4.5نصبه تا حالا هم از کاسپر استفاده نکردم و از نورتون2004که
خودم update کردم استفاده می کنم[/QUOTE0]
اقا افشین windblind رو باز کن تو قسمت per aplication یاهو مسنجر رو ادد کن بعد apply and ok رو بزن باید مشکلت حل بشه
شیر دل جان شما احتملا IE رو برای استفاده از ------ تنظیم کردی و ------ فعال نیست برا همین این پیغام رو می گیری یا ------ رو فعال کن یا تیک استفاده از ------ در IE رو بردار در قسمت conncetion settingنقل قول:
سلام دوستان من هر چند وقت یه بار ( 1-2 ماه یکبار) یاهوم گیر میکنه و دیگه هرکاری هم که میکنم نمیتونم واردش بشم و هر دفعه مجبور میشم ویندوز را کاملا عوض کنم تا مشکل حل بشه ... الان هم برام مجددا همین مشکل پیش اومده .... کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اینم یه عکس از مشکل :
فكر كنم اگر شما در تنظيمات خود ياهو از مسير Preferences>Connection تنظيمات رو روي no Network Detection قرار بدي مشكلت حل ميشه. البته اگر آي دي ديگه اي داري وقتي اين مشكل به وجود مياد اون رو وارد كن و ببين وارد ميشه يا نه بعد از خروج از اين آي دي مي توني با مال خودت وارد بشي و احتباجي به نصب ويندوز نيست.نقل قول: