اما همشون مشکل ندارن. من فقط مال خودم رو گفتم و مال ایشون رو.نقل قول:
تاييد ميشه!
نه university مشكل نداره!!!!من كه مشكلي نديدم!!!!
Printable View
اما همشون مشکل ندارن. من فقط مال خودم رو گفتم و مال ایشون رو.نقل قول:
تاييد ميشه!
نه university مشكل نداره!!!!من كه مشكلي نديدم!!!!
اتفاقا منم 2 تا دارم. هر دوشونم مشکل داشتن قبلا. اولی روی DVD بود و اونایی که زده بودنش روی DVD یادشون رفته بود CD دو رو هم بزنن و این شد که ناقص بود و توی بازی No Pic داشت. دومی هم 3 سی دی بود که یکیش مال Update بود. وقتی CD یکش برای نصب تموم میشد اصلا پیغامی برای CD دو نمیداد و نصب خراب میشد. این شد که اومدم دوتاشو ریختم روی هاردم و دو تا فایل اصلی نصبش رو که با Winzip کوچیک شده بودن رو باز کردم. یعنی در کل شد 3 تا. بعد هم با هم مچشون کردم و درست شد!!!نقل قول:
آره من هم فکر می کنم که این University ها ، بعضی ها مشکل دارن چون من دو تا University دارم که وقتی یکی رو نصب نصب کردم درست نشد ولی اون یکی رو نصب کردم درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاييد ميشه!ببخشيد!نقل قول:
چه خوب!چه قدر خنگ بودن!كوچيك؟؟؟؟؟يا فشرده؟؟جالبه!نقل قول:
چرا سيم من خون آشام يا همون دراكوا نميشه؟؟؟
بابا دراكولا اومد خونم!هر كار كردم خونم نوش جان نكرد!
بايد كار ديگه اي كنم؟؟؟
سلام من ويندوزمو عوض كردم تمام فايل هاي ماي داكيومنت پاك شده كسي ميتونه اين فايلارو بزاره براي دانلود
عزيز منظورت كل فايل هاي ماي داكيومنته؟؟:13:نقل قول:
خب من نميدونم!!!!دوباره وين رو نصب كن.شايد خودت نصبش كردي ديگه كه همچين دستگلي آب دادي!
و به هر حال اينجا جاش نيستش!
با تشكر..
صد بار گفته شده اسپم ندين!!!چرا آخه؟؟؟؟واگه كه فايلاي sims2 پاك شده كه بريزش دوباره ديگه!!!!يك سري بدبختي هم داره اگه پاكش نكرده بودي قبل ويندوز عوض كردنت!
saiiddz راست می گی پس اگه می شه برا دانلود بزارش خیلی دنبالش تو اینترنت گشتم ولی کرک سالمشو پیدا نکردم
خوب بابا سي ديمو دادم به دوستم معلوم نيست كي مياره
منظورم كل اونايي كه تو سيمز هست مگه حجمش خيلي زياده
گاوي جان چيرو ميگي؟؟؟؟نقل قولي بكن!رفتي 100 صفحه ي قبل يه چيزي پيدا كردي داري جوابشو ميدي!!!:31:نقل قول:
و كرك در صفحات قبل گذاشته شده!درخواست نكن كه اسپم دادي!
اميد وارم ناراحت نشده باشي!!!!
نه اصلا زياد نيستش!!!!شما نگاه كن:و ديگه cd يا dvd به دوستتون ندين!!!آخر عاقبت خوبي نداره!نقل قول:
به به بيخيال شدم حداقل اسماشو ميگي فقط فولدرا
بفرما:حوصله نداشتم اسماشو بنويسم اينم عكسش:نقل قول:
سايز اصلي:
کد:http://www.gigaimage.com/images/2et802c898fbnie694wt.gif