با الکل تمیز کن از بالا به پایین آروم دست بکش و بچسبون بد.ن حباب میشه :11:نقل قول:
Printable View
با الکل تمیز کن از بالا به پایین آروم دست بکش و بچسبون بد.ن حباب میشه :11:نقل قول:
دوستان میشه به من چند تا روش بگید که کیفیت عکسا بالا تر بره یعنی با چه تنظیماتی عکس بگیرم بهتر میشه
به تازگی کسی ان95 8گیگ خریده؟
می خوام ببینم این سری جدیدا چه جورین؟ از لحاظ ساختار بدنه و سرعت مس مموری و جی پی اس و غیره.
تنکس.
مهدی جان من 2 هفته پیش یه دونه به یکی از دوستام گرفتم.نقل قول:
از لحاظ روانی حالت کشویی که از قبلیها بهتره حتی نرمی دکمه هاش هم بهتر احساس میشه و ساختار بدنه اش هم اصلا فرقی نداره.
از لحاظ سرعت هم با قبلیها اصلا فرقی نمیکنه حتی تو فریمویو ورژن 30 سرعتش عالی شده از هر لحاظ.
موفق باشی.
حداقل خوبه این گوشی مثل بقیه گوشیها نشد .... خدایی یکی از بهترین گوشیهایی هست که تا حالا داشتم بعد از یکسال هنوز دلم نمیاد عوضش کنم ...
.
چند گرفتی و از کجا ...؟
من که دیگه پول ندارم عوض کنم!:دی
کلی هم ضرره
الان شده 450 فکر کنم...
وقتی تم ها رو استخراج می کنینقل قول:
دانلود كردم.دست عزيز ميشه يه توضيح مختصر بدي؟:
فايلهاي SIS رو كه EXIRACT ميكنه تو حافظه گوشي بايد بريزم يا حافظه اصلي؟ منظورش از SYS/! كجاست؟
میره اینجا:
C:\Unsis\temp
هر چی فولدر اونجا هست کپی کن تو مموری کارت(فون مموری نه)
البته قبلش باید حالت هک رو فعال کنی تا اجازه کپی بده
راستش سامان جان میتونم بگم n95 8gb حالا هم یکی از بهترینهای بازاره و واقعا گوشی تکی هست من تا بحال دو بار n95 8gb خودمو فروخته ام ولی باز هم نتونستم با گوشیهای دیگه مثل این گوشی فیض ببرم:دیحتی i8510 سامسونگ هم داشتم ولی به پای n95 8gb نمیرسه که نمیرسه و دوباره رفتم این گوشی رو خریدم.نقل قول:
ماله دوستم رو هم 420 تومن خریدم از علا ءالدین و با ماله خودم که مقایسه کردم دیدم عینا شبیه هم هستند و حتی حالت کشویی و نرمی دکمه هاش بهتر از ماله من بود.
موفق باشی.
خوب رفیق مرفتی از طبقه 4 5 میگرفتی برات کمتر درمیومد ...
.
راستی گفتی ورژنش چند بود ...؟ 30 یا 31 ...؟
مال من خیلی ترکیده. چهارمین ان95 8گیگم بود که فروخته بودم بازم خریدمش ولی یارو داغونش کرده. انقدر توش کثیف بود که کمپلت بازش کردم توشو شستم ولی دلمو زده می خوام بفروشم یه نو بگیرم. با مال یکی از دوستام که تازه خریده تست کردم تو اینستال کردن برنامه ها خیلی سریعتر عمل می کنه می تونم بگم سرعتش دو برابره. می ترسم از این جدیدا بگیرم خوب در نیاد. به نظرتون میشه یه دونه از اون سری اولیاش گیر آورد؟
مهدی جان فریمور گوشیه چنده...؟ 31 هست ....؟
.
به نظر آک سری اول دیگه پیدا نمیکنی , اگه باشه باید کارکرده تر وتمیز و سالمشو پیدا کنی ....
.
راستی مگه اینو کارکرده گرفتی ...؟ به نظر من هیچ موقع گوشی و لوازم صوتی تصویری مثل تلویزیون و ضبط رو نباید کارکرده گرفت ... اونم کارکرده هایی که تمیزه و غلط اندازه ... چون معلوم نیست صاحبش با اینکه تمیز و نو هست فروخته ...؟؟؟
.
برای همین یه بار یه هزینه ای بکن و آک بگیر بجاش یه عمر خیالت راحته که از اول دست خودت بوده ...