فکر کنم بازیو سیو میکنه.شایدم اگه همشو جمع کنی نوار جان رو بالا میبره.تو روند داستانی بازی تاثیری نداره.نقل قول:
Printable View
فکر کنم بازیو سیو میکنه.شایدم اگه همشو جمع کنی نوار جان رو بالا میبره.تو روند داستانی بازی تاثیری نداره.نقل قول:
جمع کردن پرچمها و کشتن معبدیون (Templar) و یک سری کارهای مشخص دیگه فقط اچیومنت (Achievement) ها که مربوط به X360 هست رو باز می کنه و تاثیری در PC نداره.نقل قول:
ببخشید من شنیدم یه راهی برای این هست که دیالوگها نمایش داده نشوند یا اینکه سریع تموم بشن.درسته؟
خیر... هیچ راهی برای رد کردن دیالوگ ها وجود نداره.نقل قول:
وقتی چند نفر می ریزند سرت باید چه کار کنی اونا که می کشنت!
شما با پیشروی در بازی مهارت کسب میکنی.میتونی با ترکیب کلیک راست و چپ بکشیشوننقل قول:
یا خیلی راحت به کمک مهارت هاتون *, حساب همه رو میرسین یا فرار رو ترجیح میدین. برای فرار هم دو راه دارین:نقل قول:
- فورا یه نیمکت پیدا میکنین (که فقط جای وسطش خالیه) که دشمنا شما رو گم میکنن.
- یا به سرعت خودتون رو به نزدیکترین جایی که حامیان شما هستن برسونین تا اونجا از دشمنانتون پذیرایی بشه.
با این وضع خیلی راحت میتونین دشمنانتون رو شکست بدین.
* مهارتهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرین:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
تو یک شهر رسیدم برای ماموریت اصلی باید سه تا ماموریت فرعی انجام بدم اما رو نقشه نشون داده نمی شن از برج هم بالا میرم حالا باید چه کار کنم؟
باید از اون برجهای مثل عقاب بری بالا E رو بزنی.بعد نقشه نشون داده میشه.نقل قول:
همین کارو میکنم اما تو نقشه چیز خاصی نمی ادنقل قول: