تا اون جایی که من یادمه باید بری تو قسمت themes ها بعد بری روی screen savers و اونجا اسکرین سیور مورد نظر رو انتخاب میکنینقل قول:
موفق باشی:11:
Printable View
تا اون جایی که من یادمه باید بری تو قسمت themes ها بعد بری روی screen savers و اونجا اسکرین سیور مورد نظر رو انتخاب میکنینقل قول:
موفق باشی:11:
از همه دوستان که خیالمو راحت کردن ممنونم .الان n73me دارم از کیفیت صداش راضی نیستم !نقل قول:
بلندی زیاد مهم نیست ولی کیفیت خیلی هم گوشی هم هندزفری صدای دبلیو 700 رو شنیدم خیلی عالیه به نظرتون 5700 راضیم میکنه ؟
كاملا رد ميكنم. من خودم تم هاي 267كيلوبايت و 160 كيلو بايت دارم و خيلي هم زيبان.از همون سايتي كه چند روز پيش معرفي كردم دانلود كردم...نقل قول:
تمهایی که حجم انها کمتر از 600 کیلوبایت هست اکثرا نصب نمیشوند پس خودتونو اذیت نکنید و سعی کنید تمهای با حجم بالا دانلود کنید
دوست عزيز برو به قسمت:menu>personalis>themes>power saverنقل قول:
من یه مدت که به گوشیم دست نمیزنم یه اسکرین سیور میاد( همون که فلش هست و یه بیضی های قرمز و سفید میاد رد میشه ) حالا میخوام اینو عوض کنم..یعنی میخوام اون Urban Beats رو بزارم که نمیدونم از کجا برم !!!!
بعد بيار روي Animation و option و سپس change رو بزن و animation file رو انتخاب كن.
از نظر كيفيت صدا 5700 هم از n73 و هم از W700 خيلي بهتره. اما از نظر بلندي به نظر من 5700 بازم يه جورايي از N73 بلند تره.تنها عيب 5700 دوربينش هست كه عكساش يه خورده بي كيفيتن.(البته مال خودم رو مطمن هستم)شارژ 5700 هم يه خورده كمتره.نقل قول:
1.فكر نكنم اينجا خانم داشته باشيم.نقل قول:
خانم ها و آقايون سلام، وقت بخير
مي خواستم گوشيم رو فارسي كنم. كلي برنامه گرفتم تا اينكه فهميدم بايد كد گوشيم رو براي اين كار داشته باشم.
اگر مي تونيد و براتون ميسره كد فارسي Nokia 5700 XM, RM-230, 0515736 رو براي من و بقيه بگذاريد تا استفاده كنيم.
ممنون از شما
شنبه، 19 آبان 86
2.اگه ميشه توضيح بده تا منم بفهمم براي اينكار چكار بايد بكنم....
کسی خبر نداره...برنامه چراغ قوه اومد یانه؟؟
ممنونم دوست مننقل قول:
بلندی صداش تو هندز فری چطوره ؟
صدای هندزفری n73 که خیلی کمه این 5700 چطوره ؟
گزینه صدای شاتر نبود دوست مننقل قول:
کسی میدونه صدای شاتر رو چه جوری قطع کنم ؟
کیفیت صدا واقعا تو هدست عالیه ولی اگر بخوای صدای هدست بلند باشه باید تیکه ی دوم هدستت رو عوض کنی.میتونی از تیکه ی دوم هدستهای سری w استفاده کنی.نقل قول: