من دارم به این نتیجه میرسم ارت به مفت خدا نمی ارزه ! ارت 3 زوری 24 ساعت دانلود کنم 2.5 گیگ گرفتم ! اونوقت بچه های اسیاتک یا پارس راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارن ! روزم به کارشون میرسن !فکرکنم ECO ام وضعش بهتر از ارت باشه !
Printable View
من دارم به این نتیجه میرسم ارت به مفت خدا نمی ارزه ! ارت 3 زوری 24 ساعت دانلود کنم 2.5 گیگ گرفتم ! اونوقت بچه های اسیاتک یا پارس راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارن ! روزم به کارشون میرسن !فکرکنم ECO ام وضعش بهتر از ارت باشه !
والا من که دل خوشی از آسیاتک ندارم ....نقل قول:
من؟نقل قول:
با سروس 256
ساعت رایگان هم از 1 تا 6ه ولی تا 6:55 رو رایگان حساب میکنه!
من هم آسیاتک داشتم اصلا راضی نبودم اما الان دارم از پارس سرویس میگیرم عالی هستش :8::46:نقل قول:
مشکل اینه پارس تو منطقه ما خیلی سرش شلوغه من قبل شاتل به اونجا زنگ زدم یارو حتی تو لیست انتظار هم نذاشت من رو !
دمت گرم کار خوبی کردی سرعت 128 شاتل اکو واقعی شده..دیگه وب گردی دانلود حال نمی ده...دوستانی که شاتل می خوان بگیرن نگیرن ما که دهنمون صاف شده:2::2:نقل قول:
با سلام
من 3 شبه که سرعتم دیال آپ شده
اکو 512 از شاتل دارم
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین ؟
البته خیلی وقته که 1-3 سرعتش دیال آپ شده ولی اینکه کل شب کم باشه نبوده
اینکه گفته شود شاتل براساس میزان مصرف شبانه محدود می کند بنظر من 100% اشتباه است.
نمونه اش هم خودم این هم سند مصرفهای من که با این وجود کل ساعات شبانه را محدود شده ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل گویا خدواند شاتل را مأمور کرده که عذاب همه گناهان من در این دنیا باشد.
خدایا من را ببخش و از شر شاتل نجاتم بده.
ما که منطقمون رو پارس ساپورت نمیکنه متاسفانه.وگرنه حتما میرفتم پارس .
حداقل بین 1-6 , 1 گیگ می گرفتم نه این که از 1 تا 8 فقط 300 مگ دان شده باشه.
من آرت 256 شاتل دارم چون داون لودی ندارم و کل مصرفم 6 گیگ نمیشه می خوام اکو 512 بگیرم.. چند تا سوال دارم
1- آرت 256 برای من همیشه پنجشنبه و جمعه ها رو رایگان حساب می کنه... می خوام بدونم برای اکو هم همینطوره؟
2- کسانی که اکو دارن راضی هستند ؟