مکث نت و بعضی شرکتا جمعه ها 2 ساعت بیشتر رایگان دارن شب ها پارس هم جمعه ها اینجوری ؟
Printable View
مکث نت و بعضی شرکتا جمعه ها 2 ساعت بیشتر رایگان دارن شب ها پارس هم جمعه ها اینجوری ؟
خیر:n29::n01:نقل قول:
مرسی ولی بعد از هفت هم تا یه زمانی رایگانه کسی اگه دقیقا میدونه بگه چنده به درد بقیه هم میخورهنقل قول:
من همیشه 6:50 دانلودم رو قطع میکنم :n02: میترسم یه خورده اینور اونور به پای رایگان حساب نشه :n01:نقل قول:
سلام
روی پروفایل 9 مگ بستم . این فیلم سرعت دانلود من در ساعات عادی با خط 9 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام ساعات رایگان چک کنم ببینم چطوره ..
بخدا پیر شدم از این نت کوفتی!!نقل قول:
اسفالت شدم از بس با پشتیبانی صحبت کردم!نفهما اصلا قبول نمیکنند مشکل داریم...
میگن چون 128 داری طبیعیه...یکی نیست بهشون بگه ادم نفهم وقتی خطم تا 4مگ بازه و وضعیت سرعتم اینه برای چی انقدر میگی سرویس بالاتر(2مگ) بگیرم؟؟!!!:n21::n24:
تا هفته بعد طبق قولی که بهم دادن درست شد که هیچ وگرنه هر چی از دهنم در میاد بهشون میگم.
سرعتت دقیقا اندازه 128 نا محدود هست !! تو الان باید حداقل 400 تا سرعت داشته باشی .نقل قول:
راستش برام عجیبه محدود اینطور باشه !!! چون مشکل از مخابرات یا .. یاشه نوسان پیش میاد در ساعات مختلف ولی نه اینکه محدود به 30 باشه !!
البته خودت استادی ولی محض احتیاط ببین تو تنظیمات مودم QOS یا چیزی فعال نیست ؟
من می خوام 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟ پینگش با لندن چقدره؟
یه فیلم جالب گرفتم از اعمال محدودیت عمدی توسط پارس انلاین روی خطوط بعد از ساعت 2
این فیلم شروع دانلود از ساعت 1:59 را میگیره تا 2:01 و بخوبی گویای همه چیز هست
خدمت دوستانی که میگن ما تا صبح با سرعت 900 تا دانلود میکنیم ! :
من فیلم رو ندیدم ولی خود من واقعا در این 5 ساعت حداقل سه ساعتش یک کله بدونه مکث روی این عدد ام : 1.03 MBنقل قول:
اون دو ساعت هم دقیقا میاد بین 250 - 400