مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!نقل قول:
Printable View
مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!نقل قول:
شما مشکلتون خاص هست، سیم کارت رو عوض کنید اگر مطمئن نیستید USIM هست، شاید اشتباهی شده در توزیع.نقل قول:
و اگر نشد مودم رو ریست کنید و اگر باز هم نشد، در مکانی دیگر امتحان کنید؛ و اگر باز هم نشد مشکل از خود مودم هست که باید سریع مرجوع کنید و یا تعویض.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من الان چک کردم مشکل نداشت قبلا هم تهران تست کرده بودم فکر کنمنقل قول:
سیم تی دی رو 3372
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: تصویر
نمیدونم قضیش چیه ولی من اینو میگیرم همین الان که تست کردمنقل قول:
حالا شما اگر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید که منم بتونم استفاده کنم چون هر کاری کردم نشد حتی پروفایل هم همون mtnirancell هست ولی همچنان وصل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم کارت دیگه که ندارم ولی الان از پشتیبانی انلاین پرسیدم گفتن 4 جی فعاله.روش هم نوشته 4 جی و 4 جی پلاس.مودم هم ریست کردم همون جور بود باید فردا ببرم نمایندگی ببینم چی به چی هست.نقل قول:
دوستان من مودم e3372 دارم و مشکل dns دارم و بیشتر وقت ها نمیتونم به سایتی متصل بشم مگر با v*p*n ولی با گوشی به راحتی میتونم وصل بشم ورزن هم 22.28 هست
Software version: 22.286.03.02.234
دوستان من الان داشتم با پشتیبانی ایرانسل صحبت میکردم گفت در صورتیکه بسته اینترنت فعال داشته باشید و سیمکارت را به دائمی تبدیل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بسته ایترنت و اعتبار سیمکارت منتقل میشه در صورتیکه من یادمه قبلا میگفتن باید صبر کنی تا بسته تموم بشه وگرنه منتقل نمیشه و میسوزه.الان خیالم راحت باشه که در صورت تبدیل بسته اینترنتم از بین نمیره یا این کارمنده همینطوری یه چیزی گفت؟
رفتم ایرانسل انجا تست کرد سیم کارت معمولی 4 جی کار می کرد اومدم خونه تست کردم بازم کار کرد فقط نمی دونم مشکل چی بود حل شد!
سلام.نقل قول:
من از VPS خودم حدود 3 ماه بدون مشکل دانلود می کردم ولی هفته پیش همین مشکل شما برام پیش اومد و تقریباً تمام فایل هایی که دانلود می کردم این ارور رو میداد. وقتی دانلود فایل به 100 درصد میرسید این پیام می اومد و دوباره با تک کانکشن میخواست فایل رو از اول دانلود کنه.
من یه سیدباکس هم دارم. فعلاً از سیدباکس دارم دانلود می کنم و اصلاً این مشکل پیش نیومد.
پست های تکراری...