الان تمام شرکتها رو آوردن به فروش جشنواره ای و شبانه رو حذف کردن و این خبر بدی برای دانلودرها هست
Printable View
الان تمام شرکتها رو آوردن به فروش جشنواره ای و شبانه رو حذف کردن و این خبر بدی برای دانلودرها هست
بله متاسفانه منم شنیدم این حرفو. عیب نداره فدای سرمون اصلن چه کاریه پهنای باند کشورو افزایش بدن. مهم اینه که 110 میلیارد بدن سیستم فیلترینگ هوشمندو راه اندازی کنن . والا . ممکنه یه وقت من یه تصویر ببینم منحرف شم من که شعور ندارم با شعورا اونان.نقل قول:
اصلن چه ایرادی داره که کشوری مثل قطر که 2.5 میلیون جمعیت داره پهنای باند 100 برابری نسبت به ایران داشته باشه. یا ترکیه که 50 برابر ایران پهنای باند داره.
:n37::n37::n37:
بعید میدونم تمام شرکت ها بردارننقل قول:
در آخر متاسفانه یک خبر بد داد و اونم این بود که بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.
2 سال پیش که پارس انلاین شبانه رایگان رو برداشت من رفتم برا تخلیه پرسیدم چرا برداشتین گفت بهمون فشار اوردن و تا یه مدت دیگه همه شرکت ها مجبورن بردارن! ولی دیدیم که برنداشتن
همین جشنواره ها هم الان همه شبانه رایگان دارن - مثل صبانت و شاتل - حتی خود پارس انلاینی که تا حالا اصلا شبانه رایگان نداشت الان جشنواره گذاشته که شبانه رایگان داره
خیلی رو حرف این کارشناس ها حساب نکنید
بالفرض که شبانه ها رو بردارن آیا شما کاری از دستتون برمیاد که هی مسئله رو تکرار میکنین؟! این استراتژی جدیدیه که تو این ممکلت راه افتاده و حکایت ملت ایران هست.
توی خیلی چیزا مثل نون و لبنیات و خواربار و... مطمئنم همه درگیرش بودن. اول یه مدت حرف از گرونی میشه ولی قیمتا همچنان مثل قبل تا اینکه یه دفعه میکشن رو قیمتا. مثل اینکه ملت غیور کاری از دستشون برمیاد که اون شایعه سازی قبل افزایش قیمتا رو هی میگن و میگن. خب عزیز گرون بشه یا امتیازی حذف بشه شما هم درگیرش میشین تافته جدا بافته که نیستین :biggrin:
شانس که نداریم طرح ها رو عوض کردن ناچاری نامحدود برداشتم (بخونید محدود) حالا هی گیگ مجانی میده:n27:
این 96 گیگ 15 ماهه سرعت تا ده مگ چیه داستانش؟10 هست یا کمتره؟من صبحانه آسیاتک دارم تا عید نوروز 96 ولی حجمم تموم شده صبر کنم حجم ارزون به مناسبت قربان و غدیر بزارن یا سرویسمو تغییر بدم این 96 گیگی رو بخرم؟ دانلود رایگان لازمم نمیشه:n27:
دوست من تئوری شما که خیلی بدتر از تئوری ماست.نقل قول:
شما میگید حتی اون حرف زدن دربارشم انجام ندیم. اگه حرف نزنیم وضعیت خیلی بدتر از الانم میشه. چون هر کسی به خودش اجازه میده هر کاری دلش خواست انجام بده. آخه صدایی هیشکی درنمیاد.
این حرف زدنا به نظرم زیاد رو چیزی تاثیر نداره. اونا خودشون هر وقت خواستن گرون کردن و یا هر وقت خواستن خدماتی رو قطع کردن و به حرف منو شما هم زیاد توجه نمیکنن. چون میدونن ما ملت متحدی نیستیم.
گرون شدن یهویی مواد غذایی و غیره هم به نظرم بیشتر مربوط میشه به احتکار کنندگانی که هر روز تعدادشون زیادو زیادتر میشه.(مملکت قانون نداره که)
این سرویس فکر میکنم به دردتان نخورد چون 90 گیگش را باید تا 90 روز مصرف کنید. مصرفتان را نمیدانم چقدر است ولی صبانت و شاتل سرویسهای یکساله با حجم 60 گیگ سالانه با و بدون دانلود رایگان با قیمت 60 و 65 هزار تومان دارند که ارزانتر از گرفتن حجم از آسیاتک تمام می شود.نقل قول:
حجم 90 گیگ 3 ماهه بصورت گیگ باکس با قیمت حدود 60 هزار تومان از پنل کاربران قابل خرید است. در پنل کاربران 1 تا 3 گیگ هدیه هم هست که اگر نگرفته اید میتوانید بگیرید، در باشگاه مشتریان هم با 210 امتیاز پین کد 3 گیگابایتی قابل دریافت است. یک سرویس تابستانه یکساله 6 مگ 24 گیگ با شبانه نیم بها و قیمت 45 هزار تومان بعلاوه مالیات هم هست که اگر نمیخواهید از آسیاتک بروید و قبل از ساعت 10 صبح استفاده ای از اینترنت ندارید میتوانید به این سرویس تمدید کنید.
..حذف شود..
من که جشنواره 60 گیگ دارم الان یه ماه موندهنقل قول:
موندم چی تمدید کنم
این 96 گیگ هم چنگی به دل نمیزنه