salamنقل قول:
اگه ال تی 3 داری بزن بره.من خودم هفته ی پیش زدم آپدیت کرد
salamنقل قول:
اگه ال تی 3 داری بزن بره.من خودم هفته ی پیش زدم آپدیت کرد
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید: 1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟ 2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟ 3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟ 4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟ ممنون میشم جواب بدید
دوستان دمو بازی پیس 2013 رو گرفتم...
مسیر نصب رو فلش چطوره ؟!
این درسته؟
Content\0000000000000000\4541883C\00080000\7C6C396 2109D5882194F2A5E6EE3E389322F3B614B
هر کاری میکنم با این اوکی نمیشه...
تشکر...
سلام ببخشید یکی از دوستام ایکس باکسشو داده به اپدیت کنم از این قدیمیاست مدل ارکید.موقعی که دستگاه روشن می کنم ارور 22fb 351f b800 0f00 c000 0013 رو میده چیکار کنم؟چطوری میتونم دستگاهو ریستور کنم؟ یا اون رم 256 کلا پاک کنم؟ کمکم کنید
با usb امتحان کردم ولی باز همون ارور میاد
مشکلم حل شد بوسیله برنامه Horizomنقل قول:
تشکر..
دوستان از این کاورا کجا گیر میاد قیمتشون چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت برای فروش گذاشته کسی تا حالا ازش خریده ؟
قیمت روز XBOX چنده الان؟ میخوام بگیرم ولی موندم الان بگیرم یا بزارم پاییز که ارزون بشه؟ اصلا ارزون میشه؟!
مطمئنا با باز شدن مدارس یه خورده قیمتا میاد پایین ولی کلا قیمت فضاییه :27:نقل قول:
محتوای مخفی: ......
شیراز 250 گیگ 850 تمن 4 گیگ 750 تمن بدون کینکت با کینکت 1 تمن در میاد... البته تهران 50 60 تمن ارزونتره... واقعا دلیلشو نمیدونم.... شیراز که به بندر نزدیکتره... نمیدونم چرا تهرون ارزونتره.... همه جور گوشی شیراز ارزونتر از تهرون هست.... Xbox نمیدونم چرا گرونتره...نقل قول:
سلام
بچه ها این بازی ها برای اجرا به LT3 احتیاج دارن؟
mortal kombat
Mortal Kombat Komplete Edition
witcher 3
در کل از کجا می تونم بفهمم هر بازی که جدیدا عرضه میشه احتیاج داره یا نه؟ مرجعی چیزی نداره که بشه فهمید؟ قبلا سایت نکست جن بود ولی الان نه