من حدود شش ماهه تبدیل کردم و راضیم. تعرفه مکالمش پایین تر هست. شارژ داشته باشه منتقل میشه ولی بسته اینترنت رو نمیدونم. از پشتیبانی انلاین سایت ایرانسل یا 700 بپرسیدنقل قول:
Printable View
من حدود شش ماهه تبدیل کردم و راضیم. تعرفه مکالمش پایین تر هست. شارژ داشته باشه منتقل میشه ولی بسته اینترنت رو نمیدونم. از پشتیبانی انلاین سایت ایرانسل یا 700 بپرسیدنقل قول:
سلام
دوستان یه مشکلی که با نت ایرانسل دارم اینه که حجم بیشتری نسبت به اون چیزی که گرفتی محاسبه میکنه.مثلا یه فایل 100 مگی دانلود میکنی ولی میری میبینی مثلا 115 مگ از حجمت کم شده.15 مگ هم اپلود نداشتی فوقش مثلا 2 مگ هم اپلود داشتی.یعنی مثلا باید 102 مگ کم بشه ولی بیشتر کم میکنه.لطفا این مساله رو با یک نرم افزار رو ویندوز که حجم مصرفی رو نشون میده( مثل networx یا bwmeter ) تست کنید .بعد ببینید چقدر از حجم تون کم شده .تو محاسبه خودتون حجم اپلود رو هم در نظر بگیرین (که البته بعید میدونم اپلود اونقدر زیاد باشه اصولا ! )
مرسی
Irancell 3G B1(جاده سبزوار-نیشابور) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
از کجا میشه فهمید به چه باندی وصلهنقل قول:
گوشی هواوی p8
فکر نمی کنم هواوی ها این قابلیت رو داشته باشهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ایفون چطور؟نقل قول:
سلام
سایتی میشناسین که آپلود رایگان داشته باشه؟
یعنی از بسته ای که خریدم کم نکنه
مثل سایت فیلمویو که با خرید اشتراک ازت حجمی کم نمیکنه
راستش واسه بکاپ ماهیانه میخوام از گوشیم
مرسی
دوستان تا حالا شده موقع دانلود شبانه با ایرانسل با مشکل Data Corruption توی IDM مواجه بشید؟!
چند هفته اس که مکرر این مشکل رو دارم و هیچ راه حل مناسبی هم واسش پیدا نکردم!
با توجه به مواردی که تست کردم تقریبا 99% مطمئنم ایراد از طرف سیستم من یا سروری که ازش دانلود میکنم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منم این مشکل رو خیلی وقته دارم. تنها راه حلی هم که من بهش رسیدم استفاده از هیتلر شکن هست.نقل قول:
Ff
M
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk