این فقط اسمش نامحدوده هیچم فایده نداره... چه نامحدودی که 10 گیگ دانلود کنی بعد سرعتش رو به یک چهارم کم کنند؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
Printable View
این فقط اسمش نامحدوده هیچم فایده نداره... چه نامحدودی که 10 گیگ دانلود کنی بعد سرعتش رو به یک چهارم کم کنند؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سرعت اینترنت من(هم دانلود و هم وبگردی) تقریبا بعد عید فوق العاده پایین اومده
در طول شبانه روز فقط صبح از 7 تا 10 صبح خوبه (بین 200 تا 240)
بقیه روز سرعت در حد 256 نامحدود مخابراته یعنی حدود 30-40 کیلو
256 محدود دارم
دیروز زنگ زدم گفتن خطتتون رو 4 مگ بسته شده، ولی چون نویز دارید نمیکشه! ، روی همون 2 مگ بستن، ولی انگار نه انگار، هیچ فرقی نکرد
گند زده به اعصابم
شانس مزخرف ما، تو منطقه مخابراتی ما(بعثت تهران) بجز مخابرات، فقط پارس آشغال، سرویس میده، وگر نه تا الان 100 بار isp رو عوض کرده بودم
.نقل قول:
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم مشکل رو چه جوری حل کردین
دوستان ترافیک مصرفی دیشب رو چک کنید تا مشکل من رو نداشته باشید.
بدون هیچ دانلودی نزدیک به 20 گیگابایت از ترافیک سرویس بنده کم شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب تر اینکه سرویس بنده 4 مگابایت هست و حتی اگر به فرض محال یکی از سیستم ها عقل داشت و خودش روشن میشد و شروع به دانلود میکرد و پارس هم سنگ تموم میذاشت و سرعت روز رو تو ساعات رایگان میداد من بیشتر از 6 گیگ نمیتونستم تو 5 ساعت دانلود کنم اما تو عکس بالا نزدیک به 12 گیگ تو 5 ساعت با سرویس 4 مگ دانلود کردم.
نامحدود دیگه باگ نداره؟ اگه نداره بگید تخلیه کنیم جاتون وازتر شه, فقط خالی نبندیدا :n24:
میرم فن اوا 24 تومن 512 نامحدود بدون جایزه
مهدی جان شما باید شهرت رو عوض کنی ! اینجوری فایده نداره :)نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های انلاین چقدر حجم میبره ؟
دوستان یه سوال ؟؟؟؟
شما هم دیشب قعطی وصلی داشتید ایا ؟؟؟؟؟
( منظورم ساعت 2 تا 7 )
خیرنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچی هیچی !نقل قول:
یعنی فکر کنم مخصوصا این کار رو می کنن اخه همیشه من امتحان کردم تا ساعت 2 هیچ مشکلی ندارم میشه دو پنج دقیقه همش چراق اینترنت مودمم خاموش میشه !!!!!!!!!!