دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
Printable View
دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
بروبچه این سرویس جدید نوشته غیر حجمی بین المللی این چی کسی میدونه توضیح بده شاید بدرد ما خورد:n13:
به من یک گیگ دادنقل قول:
دقیقاً همین اتفاق برای من تو همین سرویس افتاد.زنگ زدم میگه باید بیشتر دقت میکردین.میگم احیاناً شما نباید اطلاع رسانی میکردین؟نقل قول:
آسیا تک افتضاح شده
من هم سه گیگ گرفتم.نقل قول:
برای من دو خط اسیاتک دارم هر دو تا خط فقط یک گیگ داد.نقل قول:
احتمالا شاید برای استان های خاص 1 گیگ باشه شما کدوم استان هستید چون برای منم یک گیگ داده.نقل قول:
دوستانی که سه گیگ گرفتند تهران هستید یا شهرستان؟
سرویس غیر حجمی مشابه سرویس حجمی است با این تفاوت که حجمش بیشتر است و بعد ار تمام شدن حجم، هر گیگ حجم اضافی با 1500 تومان بعلاوه مالیات قابل خرید است، تا بهمن بصورت ترافیک بین المللی ارائه می شود و بعد از آن با حجم بیشتری بصورت تفکیک شده داخلی و بین المللی ارائه خواهد شد. تعرفه این سرویسها در همه شرکتها یکسان است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرمزگان-بندرعباس هستمنقل قول:
من کرج هستم. سه گیگ گرفتم.نقل قول:
کسی از دوستان این هدیه سه روزه رو دریافت کرده ؟ من میزنم روش اتفاقی تو روزهای باقی ماندم نمی افته