حالا که محدود شدیم باید چکار کنیم؟؟:41:
Printable View
حالا که محدود شدیم باید چکار کنیم؟؟:41:
یعنی چی محدودم کردندنقل قول:
مگه دانلود شبانه محدودیت داره
من که الان زنگ زدم اول همین حرف شما رو زد
گفت تو سیستم ما یه پیغام برای شما ثبت شده و شما دانلودتون تکمیل شده و تا پایان دوره نمیتونید دانلود
کنید بعد من قاطی کردم گفتم ایشالا دوره ام تموم شه از شر شاتل خلاص شم و قطع کردم
5 دقیقه بعد زنگ زد گفت من اشتباه کردم فکر کردم سرویستون آرت هست
چون دانلود شبانه های سرویس اکو محدودیت نداره
بعدشم با پیشتبانی آنلاین سایتش هم که صحبت کردم گفت دانلود شبانه ها محدودیت نداره
حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
حالا اگر محدودم کرده باشن تا کی ادامه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید منتظر باشید تا شاتل از محدودیت شما رو خارج کنهنقل قول:
معمولا 1-2هفته طول میکشه
یه مشت احمق به تمام معنا :2:کد:۳اردیبهشت
۱۳۹۰
مراسم گردهمایی گروه شرکتهای شاتل روز پنجشنبه اول اردیبهشت ۱۳۹۰، با حضور ۶۰۰ نفر از کارکنان شاتل و مدیران دفاتر نمایندگی در هتل المپیک تهران برگزار شد.
در این مراسم، احمد نخجوانی (مدیرعامل شاتل) به مرور عملکرد گروه در سال ۸۹ پرداخت. او در بخشی از ارایهی خود به این نکته اشاره کرد که: “نه تنها در سال ۱۳۸۹ جایگاه اول خود را در بازار حفظ کرده ایم، بلکه به لحاظ تعداد کاربر در سراسر کشور فاصلهی جدی با همکاران خود در بازار گرفته ایم.”
نخجوانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با ارایهی شاخصهایی گفت: ” افزون بر دستاورهای بسیار خوب در جذب مشتریان بازار در سراسر ایران، هم اینک بیشترین پهنای باند مصرفی کشور را به خود اختصاص داده ایم. چه آن که آمار و مستندات موجود نشان میدهد کیفیت و خشنودی مشتریان شاتل در سال ۱۳۸۹ نیز بهبود چشم گیر داشته است”.
در ادامه، محمدحسن شانهساز زاده (موسس و رییس هیات مدیرهی شاتل) افق حرکت و مسیر پیش روی گروه شرکتهای شاتل و مهمترین استراتژیهای این مجموعه را در سال جدید تشریح کرد. شانه ساز زاده در ارایهی خود گفت: ” با برنامهریزیهای صورت گرفته، شاتل همچنان مسیر رشد خود را ادامه خواهد داد و همچنان پیشرو بازار خواهد ماند. در سال جدید، تقویت مشتری مداری، حفظ روند بهبود سرویس دهی به کاربران، توجه به منابع سازمانی و همکاران نماینده، مهمترین خطوط برنامهی سال جدید شاتل خواهد بود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته، دست کم ۱۰ پروژه کلان مقیاس سطح ملی را اجرا خواهیم کرد. ”
معرفی و اهدای هدایای ویژه به همکاران برتر شاتل و اجرای مسابقه از دیگر بخش های این مراسم بود.
در پایان مراسم، چند دستگاه خودرو و چندین جایزه متنوع دیگر به نمایندگان برگزیده شاتل در استانهای مختلف شاتل اهدا گردید.
با سلام منم محدود شدم.به نظر شما میانگین دانلود رایگان هر شب چقدر باشه که محدود نشیم؟
با تشکر
این یه رازه هیچکی نمیدونهنقل قول:
ولی جدا از شوخی در ماه برای من با سرویسeco-1024 نباید بیش از 40 گیگ شبانه دانلود کنم وگرنه با fair use policy طرف میشی این معادلات فوق سری شاتل رابطه موازی با مصرف روزانه شبانه کاربر دارد.
معادلات بالا بر اساس حدسیات من میباشند ودر هیچ کجا مکتوب نیستند. علی یارتون
منم محدود شدم!شاید هم محدود نشدم و همگانیه.(چون دو سه نفر دیگه هم گفتن)
در هر صورت لعنت خدا برشون.من که میرم مخابرات.
سلامنقل قول:
سقفش شبی 1 گیگه
یعنی سعی کنی دانلودت زیر 1 گیگ بمونه
البته این مقدار هیچ جا اعلام نشده ولی کسایی که زیر 1 گیگ دانلود می کنن کم تر پیش اومده محدود بشن
شبی 1 گیگ یعنی چی ؟ یعنی 1 شب 1.1 گیگ دانلود کنی تا 2 هفته محدود میشی؟ اصلا منطقی نیست.نقل قول:
فکر نکنم اینطوری باشه . معمولا محدودیت ها یه بازه زمانی داره .
مثلا تو 1 ماه بیشتر از 30 گیگ شبانه نشه دانلود کرد . اگه مثلا تو 15 روز 30 گیگ دانلود کردین بقیه 15 روز دچار محدودیت میشین.
شبی میانگین 1 گیگ منطقی هست.
حالا سر 100 مگ گیر نمی دن اما تقریبا آره می شه همون ماهی 30 گیگنقل قول:
البته 1 گیگ طبق محاسبه ی سایت، نه یه فایل 1 گیگی
وقتی هم که شبی 1 گیگ دانلود بشه از نظر ساعتی هم کم تر می شه دیگه
1 تا 3 که هیچی، بعد از اون به 2 تا 3 ساعت می شه 1 گیگ رو گرفت و از نظر ساعتی هم نمی تونن بگن تمام 7 ساعت مشغول دانلود بودی